Prieš remap'ą tikrinau purkštukus, du iš jų keičiau, nes myžo (nelaikė slėgio). Visiškai niekas nepasikeitė

Dariau Vimotoj, dūmina gan daug šaltas, net nespaudžiant. Įšilęs ir paspaudus smagiau dūmų duoda kaip koks naujas VW

Ne juokauju, gan padoriai ir normos ribose viskas. Pirmu bėgiu jei gerai duodi kokso sutrukčioja, gan ilgai susirašinėta buvo, bandė įrodyt, kad problema sankaboj, nors pastaroji tikrai nebuksuoja. Galiausiai pripažino klaidą ir pasiūlė atvažiuoti persiprogramuoti, tačiau aš jau nei laiko, nei noro neturiu.
Tiesa, po jų pirmo test drive'o, kuriame nedalyvavau, bėgėjantis atsirado gan stipri vibracija. Įdomiausia tas, kad paklausus kodėl taip - atsakyta buvo, kad greičiausiai paskutines skaičiuojantis smagratis. Tačiau, prieš nepilną mėnesį buvo keista pavarų dėžė ir tiek sankaba, tiek smagratis buvo patikrinti (dėl ko ir apsisprendžiau remap'ą daryt). Man išvažiavus su vienu iš Vimotos meistrų į antrą test drive'ą jis taip netikėtai užsiminė, kad labai jau kietai duobes renka maniškė

Visai neseniai keičiau padangas ir neatspėsit. Vienas priekinis ratlankis lengvai lenktas. Pakeitus jį, bėgėjantis, nebėra jokios vibracijos. Aišku kaltinti dabar Vimotą dėl to vėlu. Palieku tai spręsti kiekvienam sau. Tiesiog nupasakoju istoriją.
Nemodifikuoto italo vežti Vitoldui, mano nuomone, nėra reikalo.
P. S. blm, taip išėjo, kad šį postą vertėtų perkelt į remap'ų temą