Autorius Tema: AR GTV 3.0 V6: įvairūs klausimai  (Skaityta 47947 kartus)

Neprisijungęs social

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 75
    • Žiūrėti profilį
Ats: AR GTV 3.0 V6: įvairūs klausimai
« Atsakymas #70 Įrašytas: 2015-09-23 14:07 »
Alkuninio veleno salnikas negali buti nes kai ipyliau alyvos i pav deze, man praktiskai per dvi paras ta alyva dingo iki puses normos. Is dvieju litru liko vos litras, gal dar maziau. Ir isbego stovint. Alyva karteryje juk nesiekia pirminio veleno? Tai jei nesiekia vadinasi negali isbegti per veleno rieboksli.

Neprisijungęs social

• Jaunuolis
  • **
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #71 Įrašytas: 2016-01-06 20:30 »
Su naujais metais vyručiai. :) Taigi, įtariu kad sugriuvo mano MAF daviklis - užsidegė check'as, kodas P0100. Trauka lyg ir nepasikeitė, dėl sąnaudų negaliu pasakyt nes važinėju labai trumpais atstumais. O buvo taip... vieną vakarą nusprendžiau paganyt arklius, tai beganant buvo tik POKŠT, galia dingo. Gazą atleidau, vėl paspaudžiau - viskas ok, galios kiek nori, bet check'as dega. Kodų ištrynimas nepadeda, ak.b. atjungimas nepadeda, atjungus MAF variklio darbas nepasikeičia(važiuoti atjungtu nebandžiau). Tikrinant su kompu davikli, temperatūra rodo, įsiurbiamo oro kiekį rodo (~28 kg/h kai pagazuoji reikšmė keičiasi), vienintelis įtartinas dalykas voltažas. Jį visada rodo 0,98V ir jis nesikeičia gazuojant. Ai ir dar buvo kažkada anksčiau biški užsidegęs check'as biski pagainiojus, bet tada gazas buvo kaip guminis - reakcija gerokai pavėluota. Bet kai a/m atvėso - check'as užgęso. Čia visi mano pastebėjimai.Labai viliuosi kad bus kur laidelis ar kontaktai, gal jau susidūrėt su kažkuo panašaus, gal žinot problematiškas variklio skyriaus laidų vietas. Laukiu patarimų.

Neprisijungęs social

• Jaunuolis
  • **
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #72 Įrašytas: 2016-07-01 08:51 »
Labas rytas visiems. Taigi del to check beda buvo oro srauto matuokleje, pakeitus problema dingo. Bet....pavazinejus kelis menesius su kita matuokle( is lauzyno) ir esant labai panasiai situacijai(didelis pagreitis, apsukos ir .t.t.) sugriuvo ir kita matuokle, bet dabar sugriuvo taip kad kol pajungta matuokle  neduoda net uzkurt a/m. Taigi klausimas - ar cia tiesiog sutapimas ar mano alfa tiesiog ryja matuokles. Nauja matuokle pirkti dabar nesinori, o jei ir ta suvalgys, gal kas ka gali pakomtentuot, pasidalint patirtim, gandais ir t.t. Oro filtras jei ka standartinis, ne koks super duper sport kiauras :)

Neprisijungęs montezumijus

« Atsakymas #73 Įrašytas: 2016-07-01 08:58 »
su kita matuokle( is lauzyno)

Turbūt šita dalis viską pasako :) Neaišku kiek prieš tai ji buvo gyvenimo mačiusi.
GTV V6 TB
ex 156 1.9JTD

Having an Alfa is a bit like having a cat.......you don't own it, it owns you.

Neprisijungęs Dancius

• Veteranas
  • Įrašai: 4409
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #74 Įrašytas: 2016-07-01 09:17 »
Kur as maciau kad pvz prie lambda zondu ,oro srauto matuokliu nurodytas keitimo intervalas 160000 ar 200000. Tai klausimas noris pirkt nauja ar nezinori ir taip keiktis,kad nelaiko nes perki devetas ir net gal isplautas kurios po plovimu buna dar veikia koki men viena kita .
AR159 2.0 jtdm Ti

Neprisijungęs social

• Jaunuolis
  • **
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #75 Įrašytas: 2016-07-01 09:23 »
Ta prasme gali buti kad jos tiesiog savo atgyveno ir psio? Ir papulk tu man taip :) na tikriausiai reiks imt nauja is osm ir bandyt, jie ir garantija duoda :)

Neprisijungęs Disco_V

• Veteranas
  • Įrašai: 4374
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #76 Įrašytas: 2016-07-01 10:05 »
Va būtent, kad duoda garantiją :)
Buvo: Alfa Romeo 156, 2.0 T.S. 1998 m. Rosso...
Buvo: Alfa Romeo 156, 2.4 JTD. 2003 m. Blu Meteo...
Yra: SAAB 9-3 SW, 1.9 TiD. 2005 m. Black...
Bus:   Alfa Romeo 159

"La meccanica delle emozioni"

Neprisijungęs KLIFF

« Atsakymas #77 Įrašytas: 2016-07-01 10:26 »
Jeigu oro filtas tvarkoje ir per tarpa, iki matuokles netraukia pasaliniu daigtu i oro paemima, tai 100% kalta lauzyno matuokle. Patarimas, investuok is karto i normalia matuokle, nes tu "pigesniu" kinisku is ebay ir pan esu kadaise isbandes, ir isbandzius teko pereite, prie normalios :)
Tiesa, jeigu parduotuvej prasysi matuokles, butent 3.0 V6, tai ji yra identiska ir TS matuoklems, bet kainuoja labai stipriai daugiau, nors ten skiriasi tik pats korpusas (kuris keiciasi du varztus atsukus). Cia tau Brumbrum gali placiau papasakoti, jeigu patvirtins, tai ieskokis matuokles TS, o paskui pakeisi korpusa.
« Paskutinį kartą keitė: 2016-07-01 10:29 sukūrė KLIFF »
Buvo:146 DEU119 / 146 DOF955 / 155 8V.DH20176 / 156 DJ97142 / 166 NE87491

Neprisijungęs social

• Jaunuolis
  • **
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #78 Įrašytas: 2016-07-01 11:11 »
Sita tai as zinau kad man reikia pacio daviklio, korpusas man simtas metu nereikalingas. Srote taip ir rinkausi - kruva matuokliu su korpusais, is isvaizdos mazdaug numanau kaip atrodo alfos, su proziku pasvieti i vidu, paskutinius tris skaicius kodo pamatai ir aisku, tinka ar ne:) tai ir prisirinkau :) O OSM parduoda vien davikli be korpuso BOSCH uz  kazkur 80 €

Neprisijungęs brumbrum

• Veteranas
  • Įrašai: 5730
    • Žiūrėti profilį
    • Alfaklubas
AR GTV 3.0 V6: įvairūs klausimai
« Atsakymas #79 Įrašytas: 2016-07-02 13:32 »
Sita tai as zinau kad man reikia pacio daviklio, korpusas man simtas metu nereikalingas. Srote taip ir rinkausi - kruva matuokliu su korpusais, is isvaizdos mazdaug numanau kaip atrodo alfos, su proziku pasvieti i vidu, paskutinius tris skaicius kodo pamatai ir aisku, tinka ar ne:) tai ir prisirinkau :) O OSM parduoda vien davikli be korpuso BOSCH uz  kazkur 80 €
Taip, daviklis tinka nuo 2.0 tso ;) identiškas, tik triūba ir kaina trigubai didesnė 3.0...

Sent from my iPlyta using Tapatalk
Buvo: AR GTV 3.0 V6 24v Lusso
Yra: Audi S6
Bus: 75/GTV6?