Manau, čia pirmiausia reik sau sąžiningai atsakyt - kur tu esi, kas tau nepatinka, ko tu sieki ir kiek gali tam sukrapštyti.
Brumbrum - mano stabdžiai irgi kaipo standartiniai, bet įspūdžiai, atrodo, kiek kitokie. Paskutinėj Fast Alfa buvo 2 papildomos stabdymo zonos - anksčiau jų lygtais nestatydavo - tai bene dvigubai daugiau stabdymo nei iki tol
. Mano sesijos buvo po keletą ratų, ne po 2-3, po kokius 5 gal, nzn, bet stabdžiai nebuvo dingę. Sankabos pusėj užvirė skystis, užsidegė stabdžių signalizacija, dėl ko paskutinius ratus teko važiuot atsargiau, kad neįsiamžint be stabdžių kokiam nors atitvare bei Alfaklubo istorijoje. Bet vat realiai patys stabdžiai nedingo anei kaip nors labai smarkiai nesusilpnėjo. Paskui paaiškėjo, kad lemputė užsidegė dėl nudegusio laidelio - būčiau žinojęs - galėjau spaust dar labai nesisaugodamas
Iš suminių GTV ownerių patirčių man tai peršas išvada, kad ir standartiniai brembo norm, tik reik juos protingai susirinkt, komponentus pataikyt norm nusipirkt prieš imantis kažokių "racionalizacijų".
Normaliam "gatviniam" bei "gatviniam+" važiavimui GTV brembo rezervo, manau, pakanka. Persirinkt visą sistemą su norm detalėm - ir bus laimė. Jei norisi daryt bileką, kad tik matytųsi "modai", big brakes ir kad fotkės būtų įspūdingos - čia mes ne patarėjai. Jei į sportą - nu tai irgi nekažką patarsim labiau nei pvz officina gali.