Gera audio sistema jau vien pagal savo apibrėžimą turi vienodai gerai atkurti visus muzikos žanrus

Na bet čia tik teorija, realybėje tai sunkiai ir labai brangiai įgyvendinama

Kad ir kaip ten būtų, vieni žmonės skiria prioritetą mašinos skardas lankstančiam garsui ir muzikai, o kiti tiesiog bando pasimėgauti instrumentine muzika. Kaip pavyzdys: joks žemadažnis portinėje dėžėje (su LABAI retomis išimtimis) nesuspės su greitu roko ar metalo ritmu. Kaip pavyzdį siūlau paklausyti: Fear Factory - Slave Labour ar kažką panašaus. Kadangi aš mėgstu paklausyti panašaus stiliaus, todėl vienintelis žemadažnio dėžės apipavidalinimas man Sealed
O tu pabandyk paklausyt koki gera klasikinio rokelio gabala kai bugnai ir bosine gitara groja,paprastai girdi arba viena arba kita.Is esmes viskas turi but parinkta pagal klausoma stiliu,universalaus varianto tikrai neteko girdet.
Paateik pavyzdį tokio rokelio, kur groja arba bosinė gitara arba būgnai ir girdisi vienas arba kitas, bet ne abu, sudominai, norėčiau pabandyt paklausyt
P.S. jei jau labai nukrypom į offtopic, tai tegu adminai pasirūpina tuo ir trina mano postus