Autorius Tema: AR 166 DSP HAES pajungimas  (Skaityta 27730 kartus)

Neprisijungęs Dancius

• Veteranas
  • Įrašai: 4409
    • Žiūrėti profilį
Ats: AR 166 DSP HAES pajungimas
« Atsakymas #60 Įrašytas: 2015-09-13 17:55 »
Noriu ir as to zemo,ale puse bagazniko del to aukot kazkaip nedrystu nes nebus kur seimynos daigtus sudet :-D
AR159 2.0 jtdm Ti

Neprisijungęs wacha

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 150
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #61 Įrašytas: 2015-09-17 16:13 »
Siektiek atnaujinau zemo (nelabai radau kur pasirodyti)  :) 2x10" su bandpass 4th dezute, fazikas per poranki. Groja tikrai nuostabiai, kaip sedane su pertvara. Labai platus atkurimas nuo zemiausiu dazniu, net uzdarom durim. Labai gilus ir minkstas bosas.

Kokie garsiukai? Koks tiunas dėžės gavosi? Ir gal žinai kiek krito peakas įdėjus į sedaną? Bet iš esmės tai labai gražus darbas  ;)

Noriu ir as to zemo,ale puse bagazniko del to aukot kazkaip nedrystu nes nebus kur seimynos daigtus sudet :-D

Viskas įmanoma, nebūtina aukoti pusės bagažinės dėl žemo, tik mano nuomone ne ta linkme einama, kai pinigai leidžiami galinei akustikai, galima geriau tuos pinigėlius išleisti priekinei akustikai, kuri manau gerai viską instaliavus atstotų bet kokį garsiakalbį, kuris yra galinėje palangėje ar dar kažkur gale (nekalbant apie subus).
« Paskutinį kartą keitė: 2015-09-17 18:48 sukūrė PiPPas »

Neprisijungęs Dancius

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #62 Įrašytas: 2015-09-17 16:17 »
Wacha sutinku,bet tafa reiketu pradet nuo pradinio signalo,nes is ten jau nestebuklas iseina .
AR159 2.0 jtdm Ti

Neprisijungęs wacha

• Jaunuolis
  • **
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #63 Įrašytas: 2015-09-17 16:39 »
Vėlgi, čia priklauso nuo visos sistemos ir nuo konkretaus atvejo. Jeigu iš pradinio šaltinio eina paimti skaitmeninį signalą, tai jau tas šaltinis nebeturi daug įtakos. Na bet vėlgi, viskas atsiremia į finansus. Bet jau pasikartosiu, vietoje to, kad investuoti pinigus į galinę akustiką, gal galima už juos pakeisti tą garso šaltinį? Einant geresnio garso link, manau tai turėtų būti pirmas darbas, kuris turi būti atliktas, nebent yra kažkokių kitų priežasčių, dėl kurių to negalima padaryti, kaip, kad stipri garso šaltinio ir automobilio elektronikos sąsaja (AR 166) arba tiesiog dėl to, kad žmogus nori išlaikyti originalų auto vaizdą. Bet jei žmogus galvoja, taip, kaip mano paskutiniame teiginyje, tada gal išvis neverta kažką daryti. Kaip vienas žmogus man yra pasakęs: Geras garsas ir originali auto išvaizda žengia vienodu žingsniu, tik į skirtingas puses  :)

Neprisijungęs nieksas

• Veteranas
  • Įrašai: 932
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #64 Įrašytas: 2015-09-17 17:31 »
Vėlgi, čia priklauso nuo visos sistemos ir nuo konkretaus atvejo. Jeigu iš pradinio šaltinio eina paimti skaitmeninį signalą, tai jau tas šaltinis nebeturi daug įtakos. Na bet vėlgi, viskas atsiremia į finansus. Bet jau pasikartosiu, vietoje to, kad investuoti pinigus į galinę akustiką, gal galima už juos pakeisti tą garso šaltinį? Einant geresnio garso link, manau tai turėtų būti pirmas darbas, kuris turi būti atliktas, nebent yra kažkokių kitų priežasčių, dėl kurių to negalima padaryti, kaip, kad stipri garso šaltinio ir automobilio elektronikos sąsaja (AR 166) arba tiesiog dėl to, kad žmogus nori išlaikyti originalų auto vaizdą. Bet jei žmogus galvoja, taip, kaip mano paskutiniame teiginyje, tada gal išvis neverta kažką daryti. Kaip vienas žmogus man yra pasakęs: Geras garsas ir originali auto išvaizda žengia vienodu žingsniu, tik į skirtingas puses  :)

166 vidaus isvaizda - man turi likti nepakitusi, nes tai meno kurinys. Del zemu dazniu, is 16.5 kokius nori tu juos dek i duris, zemiau 50-60hz neatkursi, kad ir kaip noresi. Netgi 20cm priesbosiai zemiau 50hz krenta lygis smarkiai.

Beto, kas sake, kad mano priekis orginalus? Buvo nupirkti Braun L420 dvijuoste (~1970m.), labai jautri, net jautresne uz orginalias koloneles + visoms durims issipjausciau medinius ziedus.

Garso saltinio nusprendziau isvis nekeisti, liksiu su juo. Isimetus youtura, kazkaip kasdieniniam klausymui per akis.

Neprisijungęs wacha

• Jaunuolis
  • **
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #65 Įrašytas: 2015-09-17 19:11 »
As apie tavo priekį nei žodžiu neužsiminiau, aš tau tik uždaviau du klausimus ir tave pagyriau, nesupratau kodėl taip supratai ::) O dėl žemų dažnių vėlgi galima diskutuoti, labai priklauso nuo to kokią muziką žmogus klauso ir kokie jo poreikiai. Kai kuriems žmonėms ir tų 50 apačios gali būti per akis  ;)

Neprisijungęs nieksas

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #66 Įrašytas: 2015-09-17 20:20 »
Realiai muzikai uztektu ir to 10" vieno bandpass'e , bet visada smagu tureti didesni rezerva, ypac prie repuko ir 25-35hz ribose  :)

Neprisijungęs Dancius

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #67 Įrašytas: 2015-09-17 22:20 »
O tu pabandyk paklausyt koki gera klasikinio rokelio gabala kai bugnai ir bosine gitara groja,paprastai girdi arba viena arba kita.Is esmes viskas turi but parinkta pagal klausoma stiliu,universalaus varianto tikrai neteko girdet.
AR159 2.0 jtdm Ti

Neprisijungęs wacha

• Jaunuolis
  • **
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #68 Įrašytas: 2015-09-17 23:13 »
Gera audio sistema jau vien pagal savo apibrėžimą turi vienodai gerai atkurti visus muzikos žanrus  ;) Na bet čia tik teorija, realybėje tai sunkiai ir labai brangiai įgyvendinama  :( Kad ir kaip ten būtų, vieni žmonės skiria prioritetą mašinos skardas lankstančiam garsui ir muzikai, o kiti tiesiog bando pasimėgauti instrumentine muzika. Kaip pavyzdys: joks žemadažnis portinėje dėžėje (su LABAI retomis išimtimis) nesuspės su greitu roko ar metalo ritmu. Kaip pavyzdį siūlau paklausyti: Fear Factory - Slave Labour ar kažką panašaus. Kadangi aš mėgstu paklausyti panašaus stiliaus, todėl vienintelis žemadažnio dėžės apipavidalinimas man Sealed  :)

O tu pabandyk paklausyt koki gera klasikinio rokelio gabala kai bugnai ir bosine gitara groja,paprastai girdi arba viena arba kita.Is esmes viskas turi but parinkta pagal klausoma stiliu,universalaus varianto tikrai neteko girdet.
Paateik pavyzdį tokio rokelio, kur groja arba bosinė gitara arba būgnai ir girdisi vienas arba kitas, bet ne abu, sudominai, norėčiau pabandyt paklausyt  :lol:
P.S. jei jau labai nukrypom į offtopic, tai tegu adminai pasirūpina tuo ir trina mano postus  :alaus:

Neprisijungęs nieksas

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #69 Įrašytas: 2015-09-17 23:37 »
Kaip pavyzdys: joks žemadažnis portinėje dėžėje (su LABAI retomis išimtimis) nesuspės su greitu roko ar metalo ritmu. Kaip pavyzdį siūlau paklausyti: Fear Factory - Slave Labour ar kažką panašaus. Kadangi aš mėgstu paklausyti panašaus stiliaus, todėl vienintelis žemadažnio dėžės apipavidalinimas man Sealed  :)
 Paateik pavyzdį tokio rokelio, kur groja arba bosinė gitara arba būgnai ir girdisi vienas arba kitas, bet ne abu, sudominai, norėčiau pabandyt paklausyt  :lol:
P.S. jei jau labai nukrypom į offtopic, tai tegu adminai pasirūpina tuo ir trina mano postus  :alaus:

Tam galima panaudoti laiko korekcijas  :) Siuo atveju as jas turiu pas save  ;)