Sveiki, Alfai Romeos,
esu Vytenis iš televizijos laidos "Autopilotas". Jeigu kada nors matėte šią laidą, tai mane galėjote pastebėti apžvelgiantį įvairius naudotus automobilius. Tarp jų buvo ir Alfa Romeo (147, 156, 159). Tačiau norime papasakoti apie daugiau modelių. Todėl tikriausiai geriausia vieta kreiptis dėl to, esate Jūs.
Naujas sezonas prasideda šį rudenį, tačiau iki tol norime pasidaryti keletą reportažų. Pats esu Alfa Romeo mylėtojas. Turėjau 147, planuose 159. Todėl ši markė man ypatinga
Taip pat noriu apie šiuos automobilius papasakoti plačiau. Būtų smagu jeigu atsirastų žmonių, norinčių ir galinčių paskolinti savo automobilį, kad galėtume jį parodyti ir apie jį papasakoti visiems mūsų žiūrovams. Pgeidaujami modeliai: 166 (ypač tiktų 2,4 JTD), GTV, Brera.
Taip pat rengiame ir dešimties reportažų seriją apie Youngtimer'ius. Ir labai labai labai norėtume parodyti senesnį Alfa Romeo modelį - Spider, 33, bet ypač pageidaujamas 75 modelis
Šios serijos esmė papasakoti apie automobilio istoriją, įdomius jo techninius sprendimus. Nekalbama apie nusidėvėjimus, dažniausius gedimus ir į servisą nekeliaujam.
Tiek trumpai iš manęs
Jeigu atsirastų norinčių ir galinčių ką nors pasiūlyti - laukiu Jūsų žinučių šioje temoje arba galite rašyti PM.
p. s. Jeigu ant automobilio yra klubo atributikos (tik ne per daug), ją parodome ir neslepiam