As apakes, chebra is mano paklausimo visa atskira tema isvyste, super!
Kelias dienas nebuvau, ziuriu tiek minciu, pasvarstymu. Is principo mano minciu del 156 TS seka buvo tokia: pirmiausia kol kas lengvausiai randamas ir pigiausias nors kiek vaziuojantis modelis, po to- pazistamas, iprastas ir mielas... Techniniai dalykai: TS lengvesnis ir lengviau valdomas nepatyrusiam, negu v6, mazesnis nepasukamumas, be to, bendras svoris irgi turi savo, man labiau patinka lengvesni, o ne galingesni ir sunkesni auto, fizika mokykloje gerai ejosi, ir lotus manau trasoje visalaik lenks veirona. Kas del patikimumo, manau TS nepelnytai nuvertinami, pravaziavau 120 tkm su TS, pirkau uzlenkta, po Zazo remonto ir kokiu 60 tkm dar teko remontuot, pats kaltas, suktelejau iki redlaino praktiskai be tepalo... o siaip su prieziura sukasi be problemu, tik 1,8 prioritetas man paprastumas, nera balans. veleno, o charakteristikos panasios kaip 2,0. Pabandysim vaziuot su min. modintu auto, po to matysis, ko truksta, max. fun su min. investicijom. Kol kas nepretenduoju i jokias vietas, just for fun. Aciu visiems uz patarimus, lauksiu nauju, atsizvelgiant i mano isreiksta nuomone