Taip, kaip yprasta siam modeliui 1.6ts, galetu buti kiek daugiau, bet yra kaip yra. Del technines bukles (vaziuokles) maziausiai galva skauda, cia ne 156 ir ne 156, pakaba remontuojasi tikrai neskausmingai ir paprastai.
Papildaant defektu sarasa:
Duslintuvo paskutinis bakelis nukrites, lygiai toj pacioj vietoj, kaip ir paskutiniojoj is ex buvo nukrite, matyt, seficine vieta bakelio pametimas. Dabar garsas lyg su sportiniu bakeliu, burzgia graziai ir nepeedaug garsiai. Jei kas nores "sportinio" 146 garso, neislaudaukit brangiems bakeliams ir ismetimo sistemos perdarymams, kas nera taip paprasta siame modelyje, tiesiog pjaukit lauk galini bakeli ir dekit vietoj jo vamzdi!
Uzia ratu guoliai, del duslintuvo ir stipraus uzimo gale, nelabai suprantu kiek tu guoliu uzia, vienas, du, gal trys...
Elektronika, variklis viskas lyg ir tvarkoje, trauka labai gera.
Kebulas ir salonas tikrai neblogi, tokie, butent tokie, kokie matosi
Pamaciau sia masina pries pora menesiu, pas padangu montuotojus, iskarto uzkliuvo odinis salonas, paziurejau, pafotkinau, kita diena ziuriu prie musu servise stovi, kilo noras pasiulyti ja nupirkti. Noras nebuvo ispildytas. Po poros menesiu, sako man sefas, nupirkau 146, sakau, uz kiek parduosi, tas numyke, kad nezino. Sekancia savaite, jau kitam sefui sakau, kiek nori uz 146, o jis man pasiulo kaina, kuri man labai tinka ir stai 146 jau reikiamoj vietoj
Dar turiu siek tiek uzsilikusiu detaliu nuo pirmosios 146, tad kai ka ir nuo jos pritaikysiu.