Si auto turiu jau du metai, bet tik dabar nusprendziau atsidaryti vieta Alfa klubo garaze...

, nes jauciu, jog kazkoki uzkrata jau esu pasigaves ir taip lengvai is ”AR world” neislysiu. Taigi pristatau paprasta alfute, kuri greiciausiai tarnaus man dar pora metu, nemusant jokiu trasos rekordu ar panasiai. Tam reikalui yra kitu projektu, kuriuos svajojiu pabandyti ir igyvendinti ateityje...

Duomenys:
- 2.0 JTS bendzinas, kuris pagal gamintoja turetu tureti 165 arklio jegas, bet greiciausiai keletas is ju yra issilakste...
- Mechanine penkiu laipsniu deze
- Rida siuo metu 110.000 km.
- Zodziu standartine...
Artimiausi planai su siuo automobiliu:
1. Nuplauti ir nupoliruoti... (arba sitas punktas turbut paskutinis)
2. Pakeisti dirzeli su visais aplinkiniais mechanizmais susijusiais su juo (
Completed)
3. Pakeisti duslintuva I kazkoki maziau rudyjanti…

(
Completed)
4. Palengvinti alsavima, pakeiciant oro padavimo filtra ir latakus. (gal koks arklys sugris arba bent jau balsas pageres...) (
Completed)
5. Panaikinti 4x4 stovesena, nuleidziant kelis centimetrus ir pakeiciant amortizatorius ir spyruokles i labiau ”spalvotas” (
Completed)
6. Pakeisti visas bent jau priekineje vaziuokleje gumas i powerflex. Cypia, girgzda lyg pensininke per visus nelygumus. (
Completed)
7. Pakeisti tepala greicio dezeje (
Completed)
8. Pakeisti termostata su ausinimo skysciu (
Completed)
9. Pakeisti stabdziu skysti, kad pedalas siek tiek ”sustangretu”...
10. Pakeisti tepalus (
Completed)
11. Pakeisti variklio apsauga ir varztelius.
Tai va, keleta is situ isvardintu punktu esu numates atlikti artimiausiu metu, kitiems teks kantriai laukti savo eiles...