Autorius Tema: Katalizatoriaus pjovimas  (Skaityta 18354 kartus)

Neprisijungęs Infas

Ats: Katalizatoriaus pjovimas
« Atsakymas #10 Įrašytas: 2013-03-19 15:00 »
Pas mane CF3 138kW su 4 katalizatoriais. Jau 320 000 km ir jokių problemų jie nekelia. Abejočiau, kad juose esmė. Jeigu lambda stovi už katalizatoriaus, tai išpjovęs turėsi bėdų, jeigu prieš katalizą, tai bėdų turėsi tik eidamas TA ;)
'81 Alfa Romeo Alfetta
'82 Alfa Romeo Alfetta
'92 Land Rover Range Rover Vogue LSE
'01 Alfa Romeo 166
'04 Alfa Romeo GT
'04 Fiat Multipla
'09 Porsche Cayenne
'13 Alfa Romeo Giulietta

Neprisijungęs moonshine

« Atsakymas #11 Įrašytas: 2013-03-19 15:09 »
pakeista prieš metus laiko kažkur :)
atmetei fiškę ir patikrinai. kapriznas daiktas. gali būt ir vėl nusprogęs.
ten tu vakar IKI aikštelėj "kabėjai"?  ;D
Vieni turi proto, o kiti neturi, ir viskas.  :idea:

GTV 3.0 24V Lusso
Lancia Musa 1.4 16V

Neprisijungęs bigis

« Atsakymas #12 Įrašytas: 2013-03-19 15:40 »
Jo truputeli kabejau, prisijunk kada, bent jau nestums kad vienas pats su alfa :D
Nu man kiek aiskino tai liambda stovi paciame katalizatoriuje, todėl ir kyla klausimas ar gali ji pjauti. O uz katalizatoriaus turetu dar viena stovet ar kazka maisau ? Na mano prabegus nepilnus 200 000 km tai gal dar ir geri zalciai. Na seip spejimu daug: liambda zondai gatavi, oro srautas, droseline sklende.

Neprisijungęs Disco_V

• Veteranas
  • Įrašai: 4374
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13 Įrašytas: 2013-03-19 16:11 »
Jo truputeli kabejau, prisijunk kada, bent jau nestums kad vienas pats su alfa :D
Nu man kiek aiskino tai liambda stovi paciame katalizatoriuje, todėl ir kyla klausimas ar gali ji pjauti. O uz katalizatoriaus turetu dar viena stovet ar kazka maisau ? Na mano prabegus nepilnus 200 000 km tai gal dar ir geri zalciai. Na seip spejimu daug: liambda zondai gatavi, oro srautas, droseline sklende.

Jis žiemą užvakavęs savo GTV, neprisišauksi ;D

Junkis prie diagnostikos kompo ir matysi parametrus, o tada remont. Moonshine gal ir su diagnostika pagelbės.
Buvo: Alfa Romeo 156, 2.0 T.S. 1998 m. Rosso...
Buvo: Alfa Romeo 156, 2.4 JTD. 2003 m. Blu Meteo...
Yra: SAAB 9-3 SW, 1.9 TiD. 2005 m. Black...
Bus:   Alfa Romeo 159

"La meccanica delle emozioni"

Neprisijungęs moonshine

« Atsakymas #14 Įrašytas: 2013-03-19 16:28 »
Jis žiemą užvakavęs savo GTV, neprisišauksi ;D
He he nebeilgai...  jau eisiu kelt ant dienų. Užmatysi kur maniškę - stabtelk - susipažinsim, šiaip aikštelėse "nekabu", "nebepriejaunimo", bet jei pamatysiu - prišoksiu.  ;)

GTV 3.0 24V Lusso
Lancia Musa 1.4 16V

Neprisijungęs bigis

« Atsakymas #15 Įrašytas: 2013-03-19 21:27 »
moonshine pagelbetum su diagnostika? na jei uzmatysiu stabtelaiu o seip mes auto megejai neziurim i amziu :) nu lauksim gatvese,seip smagu koki alfa meeta padaryt:)

Neprisijungęs moonshine

« Atsakymas #16 Įrašytas: 2013-03-19 22:49 »
moonshine pagelbetum su diagnostika? na jei uzmatysiu stabtelaiu o seip mes auto megejai neziurim i amziu :) nu lauksim gatvese,seip smagu koki alfa meeta padaryt:)
Toks iš manęs diagnostas, bet fiškę atjungt gal padėčiau, o prie labai gero noro būtų gal galima ir kabelį išbandyt  ;D

GTV 3.0 24V Lusso
Lancia Musa 1.4 16V

Neprisijungęs bigis

« Atsakymas #17 Įrašytas: 2013-03-19 23:27 »
mes kažkada bandėm su fiat scan demo versija pasijungti, buvau kabelį pasiskolinęs tai nieko nerodė mum ten :D Kad sakau už oro srautą 700 užsiprašė, tai nekyla ranka. Plius yra ir kitų svarbesnių investicijų, bet kol nėra traukos nesinori investuoti  >:(

Neprisijungęs elektrotechnikas

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 124
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18 Įrašytas: 2013-03-20 03:26 »
liamda stovi prieš katalizatoriu, bent pas mane. kai ji buvo sugedus, šokinėjo apsukos nebuvo traukos iki 4000rpm kažkur. ir laidą pajungus buvo liamda voltažas tiesė apie 0.4v
oro srautas jeigu neklystu šitam varikliui ant 2000rmp 25kg/h galima fiateper kataloge viską rasti...
dar gali būt temperatūros daviklis gryba pjauti... dar žvakes pasižiūrėk...
dujos yra ar ne? jeigu yra tai ar abiem kurais taspats?  jeigu taip tada gedimas bus kažkur su elektra, davikliai ir t.t.

jeigu pasijungtum kompa gal gali pažiūrėti koks degimo kampas laisvomis apsukomis, tiksliau spark ignition kažkas ten rašo...

taigi pamačiau jau kad ir dujos yra. įdomi tema pasidarė!! pas mane panašus simptomai... ir kas geriausia jie būna tik žiemą... jau antra žiema į pabaigą o gedimo nerandu... gali pažiūrėti mano temą "2.5v6 šokinėja apsukos + blogas degimap pagal kompa" ar panašiu pavadinimu.
jeigu rasi savo bėdą būtų įdomu sužinoti... nors ne vienas aš vargstu :-D
tiesa kaip tau sąnaudos važiuojant taupiai ir minant kaip turi būt... man taupiai važiuojant 22-20ltr o minant 18 dujų...
« Paskutinį kartą keitė: 2013-03-20 03:30 sukūrė elektrotechnikas »
Spritmonitor.de" border="0 [/url]

Neprisijungęs bigis

« Atsakymas #19 Įrašytas: 2013-03-20 10:46 »
Jo su duja pas mane  :smilie: Žvakės irgi keistos, oro srautas, oro filtras irgi. Nes kai oro srauto matuoklė buvo išėjus, tai užvedus ant laisvų košmaras būdavo o pavažiuot neidavo, o dabar rieda, gan tvarkingai tik neišvysto normalaus pagreičio. Būna ant 5-6 tūkst apsukų pasijaučia dusimas ir paskui pramuša. Ant benzino motoras dirba šiek tiek švariau, bet nepasakyčiau, kad trauka įspūdinga. Kartais galvoju gal jau pripratau, nu bet gazo pedalą numynus iki galo labai jau lėtai bėgėjasi, manau, kad tikrai geriau turėtų važiuoti šitas varikliukas.
Bandėm dujas reguliuti, ir slėgi sukėlėm ir mišinį riebinom, liesinom, absolučiai, neregavo ir važiavo taip pat.
Man borto kompas sąnaudas rodo 17-21 ltr. Tai sakyčiau, kaip su tokiu važiavimu per daug, aišku būtų trauka nesiskųsčiau bet dabar pilti tiek ir kažkaip nepavažiuot irgi nekažką.
Man meistriukas sakė, kad liambda pačiam katalizatoriuje. Tai net nebežinau kur rast traukos bėdą ir gal dar neskubėt pjauti. Gaila, kad Mažeikiuose niekas su tokiu motoru nevažinėja, kad pravėžint ar pačiam duotų pažiūrėt ar yra skirtumas važiavimo.
« Paskutinį kartą keitė: 2013-03-20 10:50 sukūrė bigis »