Autorius Tema: generatoriaus dirzas 2.4 jtd  (Skaityta 21561 kartus)

Neprisijungęs Vaestro

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 26
    • Žiūrėti profilį
generatoriaus dirzas 2.4 jtd
« Įrašytas: 2013-02-19 17:43 »
Sveiki visi,
Ieskojau forume , radau daug idomiu dalykiu kuriu dar nezinojau apie alfa , bet mano problema biski skyriasi nuo kitu.
Turiu alfa 156 2.4 jtd 100 kw . Pries savaite truko genero dirzhas, nutempiau iki serviso , apziurejo visus guolius sake viskas okej , uzdejo nauja contitech 1750 dirzha ir gerai.
Siandien vaziuoju ir vel BUms , truko , bet stiprintuvas veike .. Sustojau , ziurejau , puse dirhzo liko, ligiai taip pat kai praetakart truko , puse liko bet jau neuztempto dirzho.. O dabar puse ir dar kazkaip sukasi velnias :| bet tu likuciu nuo trukusios dalies buvo , tai nusprendziau pragazuot pabandyt ar islaikys man sitas ar sita kaip cia pasakyt *vyrve :D *. vos paspaudziau iki 3000 bums ir dirzhas nusimove. guli ant zemes.
Esme tame kad dirzhas abu kartus truko isilgai perpus , ir abu kartus liko desine puse sveika. ir dar idomiai kad nukrito nuo gazo iki 3000 .
foto dirzho pridedu .
Dar maciau video keisto alfos garso kad kondikas kaip traktorius nezmoniskus garsus paduoda, tai pas mane tas pats buvo , be dirzho dabar viskas tyliai veikia. Pats apziurejau guoliu(ratuku, nezinau kaip jie tiksliai lietuviskai vadinasi ), atrodo tik vienas ( is priekio ziurint yra 2 kazkokie itempejai ar kas , juodos spalvos , tai apatinis )biski su pirstu pasukus iskart sustoja , o kiti visi sukasi ilgai , kaip ir kondiko ratukas .
tikiuosi normaliai paaiskinau  : ) sorry jei sunku suprast , sunku su LT ..
foto tuoj bus
« Paskutinį kartą keitė: 2013-02-19 17:48 sukūrė Vaestro »

Neprisijungęs Vaestro

• Naujokas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Ats: generatoriaus dirzas 2.4 jtd
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2013-02-19 17:44 »
va cia kaip buvo dirzhas ant varyklio uzdetas.

Neprisijungęs Vaestro

• Naujokas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2013-02-19 17:45 »
o cia matosi tas apatinis juodas ratukas kuris sukasi ne taip kad sunkiai , bet jauciasi kad kazkas ji stabdo

Neprisijungęs Giedriusss

• Patyręs
  • Įrašai: 789
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2013-02-19 17:53 »
tradiciškai būna kaltas genero diržo įtempėjas. Įvorė išsidėvėjusi ir diržas nestovi, kaip turėtų. Kad guoliai kondiškės barška, tai čia nenaujiena, gali ieškoti kito kondiškės siurblio arba dėti trumpesnį diržą jį apeinant. Dar būna pavargęs generas, kuris klynijasi ir apkrauna diržą. Realiai uždėjus naują diržą reikia stebėti kaip jis dirba, nes visualiai galima pamatyti, jei jis blogai stovi
Lancia Kappa 1997m 2.0l 114kw

LANCIA - not perfect, but the best

Neprisijungęs Vaestro

• Naujokas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2013-02-19 17:58 »
maciau forume temu kad galima deti trumpesni dirzha , bet neradau kokio ilgio ? 110cm5mm ar 103cm5mm ? nes kondikas man asmeniskai nafik nereikalingas. o del geniko tai zmogus kuris ziurejo , jis poto kai nauja dirzha uzdejo, pats stebejo kaip jis veikia ir sake kad viskas su juo gerai , ir as tykiu , nes mano geras pazystamas : ) tai tada jauciu pradesiu ieskot itempeja. o gal galit patart kur Vilniuje ieskoti ? as ne vietenis , man sunku dar su tokiais klausimais :( koki shrota ar kur galima pigiau gaut

Neprisijungęs Vaestro

• Naujokas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2013-02-19 18:03 »
Ir dar matau parasyta kad jeigu apeit kondika tai sustoja vejelis. kaip suprast vejelis ? cia sustoja ventiliatorius salono ?

Neprisijungęs Giedriusss

• Patyręs
  • Įrašai: 789
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2013-02-19 18:17 »
vėjelis tikrai ne prie ko. Įtempėją reikia naują pirkti kažkas apie 350lt, galima restauruoti, žmonės tekina, gamina, keičia guolius, bet kur kas tai daro nežinau. Šrote klausimas ką nupirksi.
Lancia Kappa 1997m 2.0l 114kw

LANCIA - not perfect, but the best

Neprisijungęs Vaestro

• Naujokas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7 Įrašytas: 2013-02-19 18:21 »
Jeigu keist itempeja kaip ziuriu naujas apie 400 kainuoja :|
Va radau guoli http://www.interauto.lt/?action=catalog_part_info_view&art_id=1427711&return=action%3Dcatalog_part_view%26data%5Bid_make%5D%3D502%26data%5Bid_model%5D%3D2053%26data%5Bid_model_detail%5D%3D8813%26data%5Bid_part%5D%3D10541%26data%5Bsort%5D%3D
ar pades man sitas guolis? ar ne jame esme ...

As iskart atsiprasau kad tiek daug klausymu :| man labai reikia sutvarkyt masyna , reik i darba vaziuot

Neprisijungęs Disco_V

• Veteranas
  • Įrašai: 4374
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8 Įrašytas: 2013-02-20 08:43 »
Sveikas,
Man panaši situacija buvo autostradoj, prie Ukmergės. Važiuojant išgirdau, kad kažkas daužosi po kapotu. Sustojau, atsidariau kapotą, žiū diržas apiplyšęs. Įtempėjai visi buvo keisti naujais (tikiuosi naujais) gal max prieš 1000 km ir prašom. Kieme nuėmiau diržą, nuvažiavau į servisą, servise pasakė, kad naujo įtempėjo įvorė ar tai per stipriai perveržta, ar užstrigusi... Krč, diržas kažkokiu būdu atlaisvino įtempėjo įvorę, įtempėjas pasikreipė, nuo to ir pradėjo pjauti diržą. Na, o toliau jau viskas aišku. Pakeitus įtempėją - jokių bėdų jau puse metų.
Šrotuose kažin ar rasi sveiką. Manau ieškok naujo, kad ir iš pigesnių, vis ramiau, negu neaišku koks.

Pasiskambink į http://www.golsta.lt/cms/index.php?page=kontaktai tik su jais sunkoki reikalai... Pirkau rato guolį iš jų - laukiau prie parduotuvės gal valandą jei ne daugiau, nors sutariau, kad būsiu 8 val ryte :D
Dar gali pasiklaust Robete Vilniui, jie net neprašomi nuolaidas padaro ir gan nemažas.
Arba dar variantas, susirask forume KASPER, jis gali gauti su nemaža nuolaida Alfom dalis + jo serviso kaimynai ir pakeis per pusdienį.
Buvo: Alfa Romeo 156, 2.0 T.S. 1998 m. Rosso...
Buvo: Alfa Romeo 156, 2.4 JTD. 2003 m. Blu Meteo...
Yra: SAAB 9-3 SW, 1.9 TiD. 2005 m. Black...
Bus:   Alfa Romeo 159

"La meccanica delle emozioni"

Neprisijungęs Vaestro

• Naujokas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9 Įrašytas: 2013-02-20 19:10 »
dekui labai :)
jau uzdejau nauja , jei ka tai iskart parasysiu