Sveiki visi,
Ieskojau forume , radau daug idomiu dalykiu kuriu dar nezinojau apie alfa , bet mano problema biski skyriasi nuo kitu.
Turiu alfa 156 2.4 jtd 100 kw . Pries savaite truko genero dirzhas, nutempiau iki serviso , apziurejo visus guolius sake viskas okej , uzdejo nauja contitech 1750 dirzha ir gerai.
Siandien vaziuoju ir vel BUms , truko , bet stiprintuvas veike .. Sustojau , ziurejau , puse dirhzo liko, ligiai taip pat kai praetakart truko , puse liko bet jau neuztempto dirzho.. O dabar puse ir dar kazkaip sukasi velnias :| bet tu likuciu nuo trukusios dalies buvo , tai nusprendziau pragazuot pabandyt ar islaikys man sitas ar sita kaip cia pasakyt *vyrve

*. vos paspaudziau iki 3000 bums ir dirzhas nusimove. guli ant zemes.
Esme tame kad dirzhas abu kartus truko isilgai perpus , ir abu kartus liko desine puse sveika. ir dar idomiai kad nukrito nuo gazo iki 3000 .
foto dirzho pridedu .
Dar maciau video keisto alfos garso kad kondikas kaip traktorius nezmoniskus garsus paduoda, tai pas mane tas pats buvo , be dirzho dabar viskas tyliai veikia. Pats apziurejau guoliu(ratuku, nezinau kaip jie tiksliai lietuviskai vadinasi ), atrodo tik vienas ( is priekio ziurint yra 2 kazkokie itempejai ar kas , juodos spalvos , tai apatinis )biski su pirstu pasukus iskart sustoja , o kiti visi sukasi ilgai , kaip ir kondiko ratukas .
tikiuosi normaliai paaiskinau : ) sorry jei sunku suprast , sunku su LT ..
foto tuoj bus