Sveiki,
Pagaliau turiu garbės pristatytį save ir savo išsvajotają Alfą
Tai vat - Automobiliais pradėjau domėtis nuo mažų dienų , o kai kažkada naršydamas skelbimų portalus pamačiau 156'ą prasidėjo ir domėjimasis Alfomis . Bėgant metams domėjimasis peraugo į maniją ir kai galiausiai kišenėje spurdėjo teisės pradėjau ieškoti 'tos išrinktosios' . Pirmas ir labai sudegęs blynas buvo radudona 156 2,4 JTD , dėja po nepilno mėnesio į variklį 'įsimetė genys'
Alfa teko parduoti . Beabejo po tokio fiasko tiek tėvų ,tiek draugų buvau išvadintas nevisai protingu , bo koks gi normalus žmogus vietoj vokiečio ima italą?!
Tad , per pastaruosius 2 metus važinėjausi su 'vokiška kokybe' - 2 golfai , kregždė, a4 ir bnv 525tds(apsaugok dieve nuo tokių mašinų..) . Mašinos keitėsi kaip kojinės , nes nei viena nepatiko , niekas negalėjo atstoti to mėnesiuko už Alfos vairo..
Ir kagi , vieną vasaros vakarą grožėdamasis Lietuvoje parduodamomis Alfomis pamačiau beveik iš savo svajonių nulipusi variantą už juokingą kainą . Tėvai tuo metu kaip tik ieškojosi naujo auto , tad iškart gavo pasiūlimą nusipirkti minėtają Alfą , o poto apmainyti ją su mano bnv . Rezultatas -
98' Alfa Romeo 156 2,5 V6 - zender apdaila , 17' selespeed ratlankiai , oda ir labai rimtą toną skleidžiantis ragazzon išmetimo bakelis
Tiesa , automobilis matęs gyvenimo - kažkada nestipriai gavęs tiek per veidą , tiek per subinę ; apdaila šiek tiek aplaužyta ir laikosi kone ant kramtoškės ; važiuoklei mišios; granatos prašosi išleidžiamos į pensiją . Bet variklis gyvas ir traukia žvėriškai , o apginkluotas ragazzon'u skleidžia dieviška garsą
Kai už lango sausa , o bake drėgna Alfutę galima pamatyt Kėdainių gatvėse . Kol kas , nes greitu metu ji pajudės mano darbovietės link , ten ji bus perdažyta , sutvarkyta , nubučiuota ir iš ten savo spindinčią nosį iškiš tik pavasari , pasiruošusi naujam sezonui .
Kol kas tiek , tikiuosi nepabobo skaityt mano marazmų , o pabaigai dar kaletas foto -