Autorius Tema: Lipdukai ant automobilių  (Skaityta 15817 kartus)

Neprisijungęs kitazh

• Patyręs
  • Įrašai: 633
  • For Alfa Romeo!
    • Žiūrėti profilį
Lipdukai ant automobilių
« Įrašytas: 2012-06-17 17:19 »
Ką manot apie lipdukus ant automobilių? Tiurlingas? Tiuningas? Šiaip stiliukas kažkoks?  :)

Aš dabar biškį ieškot pavyzdžių pradėjau, nes alfukė maniškė visai subraižyta pasidarė, tai galvoju ar nepabandyt pasiklijuot. Dažyt visos alfukės neapsimoka, tas dažymas turbūt daugiau nei pati alfa išeitų. Aišku galima su subraižyta važinėt, bet irgi nėr smagu. Tai ką manot apie tai?

Gal esat radę kokių gerų darbų ar feilų? Ar teko matyt kažką panašaus gyvai?

« Paskutinį kartą keitė: 2012-06-17 17:22 sukūrė kitazh »
Buvo: '95 BMW 316i Compact / 75 kW
Buvo: '99 Alfa Romeo 156 1.8 Twin Spark / 106 kW
Yra: '06 Toyota Corolla Verso 2.2 D4D / 100kW

Neprisijungęs FaceOFF

• Patyręs
  • Įrašai: 529
  • "Anonima Lombarda Fabbrica Automobili"
    • Žiūrėti profilį
Ats: Lipdukai ant automobilių
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2012-06-17 19:51 »
smagus tas stickerbombing'as… jai "pasmaugsi" truputi ir uzdesi grazius ratus (tavoji siek tiek per aukstai stovi) bei skoningai apklijuosi visai daliai ziurisi, esu mates lybra apklijuota, balta auto, lipdukai juodai balti, vaizdas tikrai neblogas…

cia kazkas artimiau http://forum.alfa145.com/index.php?showtopic=20013&st=20
arba kalk visa Alitalia vintaza :D
« Paskutinį kartą keitė: 2012-06-17 19:55 sukūrė FaceOFF »
156ex GTVex CLKex exS6  ex166x 2 TT on board :D

Neprisijungęs KLIFF

« Atsakymas #2 Įrašytas: 2012-06-17 20:27 »
Pas mane irgi apibraizyma, apdauzyta, toks jau tas centro parkingas gatveje. Galvojau dazyti, galvojau plevele apklijuoti, bet abi investicijos brangios ir greiciausiai neilgai, gausis pinigu ismetimas i bala, be to kilometrazas masinos didelis, vien del jo neatgauciau pinigu, nusprendziau situ dalyku atsisakyti ir sutvarkyti tik technine bukle. Na, parodykit daugiau pavzydziu, gal ir as apklijuosiu, jei nebus brangu ;D Sitam, kas dabar pateikta nieko grazaus nematau. Bet ir nemanau, kad bus pigu ir grazu, jei bus grazu  ir su gera plevele, tai kainuos kaip perdazymas :)
Buvo:146 DEU119 / 146 DOF955 / 155 8V.DH20176 / 156 DJ97142 / 166 NE87491

Neprisijungęs kitazh

• Patyręs
  • For Alfa Romeo!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2012-06-17 21:12 »
@ FaceOFF - taip, ratai šiuo atveju irgi gana stipriai prisideda prie vaizdo  :) O apklijuot skoningai irgi nepaprasta, specialiai neieškodavau foto, bet kiek esu radęs tai mačiau tikrai baisių variantų.

@ KLIFF - vieno lipduko kaina eina nuo 4 iki 10 LT. (priklausomai nuo dydžio), yra ir pusę metro ir metro mix'ai (turbūt apsipjausto) nuo 25 iki 200 LT. Klijavimas kiek skaičau nesudėtingas, dažniausiai patys žmonės sau klijuojasi, nors yra ir kas apklijuoja jei reik. (Turi būt +10*C tiek oro tiek pavirčiaus)

Čia kaip radau, turbūt vieninteliai Lietuvoj tuos lipdukus siūlantys: http://sticky.lt/

EDIT: Klijuot turbūt neapsimoka jeigu tą mašiną parduot planuojat.  :) Aš tai jau pradedu galvot kad važinėsiu iki galo, nes kiek ten begaučiau už ją, o važiuoja dar gerai  :) Tik vaizdiškai nebekaip atrodo :D

dar vienas pavyzdys, kad tų lipdukų būna BELEKOKIŲ, net pačiam galima užssisakyt tokio kokio norit, jei nėra...

« Paskutinį kartą keitė: 2012-06-17 21:23 sukūrė kitazh »

Neprisijungęs alfagta

« Atsakymas #4 Įrašytas: 2012-06-17 21:49 »
del prikolo gali klijuotis ;D
Alfa Romeo 159 Ti Q4

Neprisijungęs saules_vejas

• Patyręs
  • Įrašai: 596
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2012-06-17 21:58 »
Jei su saiku, su protu ir su skoniu paklijuota tada dar užskaitau lipdukomaniją, bet šiaip asmeniškai man nepatinka visokiausi lipdukai :) man gražiau kuomet ant mašinos kuo mačiau visokių lipdukų, užrašų, žodžiu kuo "švaresnis" kėbulas :)
Be to, prieš klijuodami nepamirškit to dalyko, jog tikriausiai kažkada pardavinėsit savo automobilį, o aplijuotam tikrai bus sunkiau rast pirkėją ;)
AR 159 SW :)

Neprisijungęs Eddie_Romeo

• Administratorius
  • Veteranas
  • Įrašai: 1306
  • Alfa addict
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2012-06-17 22:34 »
Mano ex Bravo'kas buvo lipdukais nuklijuotas. Na man gražu buvo, šiaip ir iki šiol gražu, kai foto pasižiūriu, nors auto nebeturiu, bet Alfų kažkaip nesinori klijuot, ir taip jos gražios :)
"An "Alfisti" is a person who is thoroughly smitten with Alfa Romeo automobiles, who dedicates a large amount of their spare time and a good percentage of their income to maintaining, acquiring, and driving Alfa Romeos of all sorts."

Eddie Romeo's Autos
www.eddie-romeo.eu

Neprisijungęs kitazh

• Patyręs
  • For Alfa Romeo!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7 Įrašytas: 2012-06-17 23:07 »
Mano ex Bravo'kas buvo lipdukais nuklijuotas. Na man gražu buvo, šiaip ir iki šiol gražu, kai foto pasižiūriu, nors auto nebeturiu, bet Alfų kažkaip nesinori klijuot, ir taip jos gražios :)

Gakl gali įmest kokią foto vieną pažiūrėt?  :) Aš apie klijavimą net nebūčiau pagalvojęs, jeigu tvarkinga, bet kai subraižymai jau iš toli šviečia, tai kodėl nepabandyt ir alfukę padaryt tokią :) aišku kolkas tai tik svarstymai, visą netą reik išieškot pavyzdžių :)

Beje kas klijavo lipdukus ant tavo ex? :)

Neprisijungęs kasper

« Atsakymas #8 Įrašytas: 2012-06-17 23:13 »
ir man paciam pasidare idomu,imeskit foto su apklijota 156,visem bus idomu
dazymas. viniliniu pleveliu klijavymas

Neprisijungęs kitazh

• Patyręs
  • For Alfa Romeo!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9 Įrašytas: 2012-06-17 23:45 »
Bandžiau photoshopu padėliot, bet kompas nulūžo :D dar pabandysiu  :lol:

EDIT: tiek tik išsisaugojo, lipdukai imti "random", kad susidaryt bendrą vaizdą, o ne tokie kokie patinka. Per daug spalvoti gal. Rytoj bandysiu baigt sparną.

« Paskutinį kartą keitė: 2012-06-18 00:13 sukūrė kitazh »