Autorius Tema: HELP!! Pamesti raktai  (Skaityta 10168 kartus)

Neprisijungęs AldasG

Ats: HELP!! Pamesti raktai
« Atsakymas #20 Įrašytas: 2012-03-13 22:38 »
Hm. Bet vistiek berods pas mane imobilaizeris atjungtas. Reiks pabandyt pasigamint antrą raktą, paprastą, pabandyt su juo. :D
pas tave visiskai tuscas raktas. as buvau isardes  ir irgi nustebau
Yap, irgi buvau išardęs, nieko ten nėra. :)
maciau as neviena 156/166 kuriu rakteliai  buvo be viduriu. O pas tave ijungus degima uzsidega raktelio simbolis bent trumpam?
ne. :)

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
  • Įrašai: 5282
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21 Įrašytas: 2012-03-13 23:12 »
Tai jei nedega rakto simbolis tai greiciausiai nieko ten nera jau, gali tavo masina su atsuktuvu uzkurti  :D

Neprisijungęs AldasG

« Atsakymas #22 Įrašytas: 2012-03-14 00:32 »
Tai jei nedega rakto simbolis tai greiciausiai nieko ten nera jau, gali tavo masina su atsuktuvu uzkurti  :D
Tegu kuria, KASKO draudimas labai faina suma įvertinęs Alfutę. :D

Neprisijungęs dzutautas

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 14
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23 Įrašytas: 2012-03-18 13:39 »
o idomu jei immo bloka pakeitus nuo tokios pacios ar 145 jtd ir rakta jos dar gavus ar gautusi kas ?

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
  • Įrašai: 5282
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24 Įrašytas: 2012-03-18 13:48 »
o idomu jei immo bloka pakeitus nuo tokios pacios ar 145 jtd ir rakta jos dar gavus ar gautusi kas ?

O ar apsimoka keisti bloka, spynele ir tiketis, kad bus viskas ok, plius papildomai nesiotis antra rakta duru spynelei, bagazinei (ir gal kuro bakui, jei rakinasi is lauko)? Ar nepaprasciau pasidaryti kita rakta ir nebevargti?

Neprisijungęs dzutautas

• Naujokas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #25 Įrašytas: 2012-03-20 10:24 »
Radau prie akropolio raktininkus ,padare raktus su transporderiu 350 uz 2 raktus .Bet vistiek teko pjaut spyna ,nes nei vienas nesugebejo pasukti ,keista nes kitas spyneles ir bagazine suko normaliai ,o anksciau buvo vienas rakras visom spynom .

Neprisijungęs niaugi

• Patyręs
  • Įrašai: 708
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26 Įrašytas: 2012-03-20 15:11 »
Radau prie akropolio raktininkus ,padare raktus su transporderiu 350 uz 2 raktus .Bet vistiek teko pjaut spyna ,nes nei vienas nesugebejo pasukti ,keista nes kitas spyneles ir bagazine suko normaliai ,o anksciau buvo vienas rakras visom spynom .
galima tiksliau kur ir kokie kontaktai meistrų, aktualu gal ne man vienam :)
taip supratau, kad užvedimo spynelei nauji raktai netiko, o durų spynelėm tinka?
LT '95 AR 146 1.7 16v boxer
LT '96 AR 146 1.6 8v boxer
LT '98 AR 156 2.5 v6 curva rosso
UK '09 MINI Cooper

Neprisijungęs dzutautas

• Naujokas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27 Įrašytas: 2012-03-22 15:39 »
Taip,teko pjauti spynele ,nes reikejo judeti. ozo 20 berods ,pries akropoli kur stotele vaziuojant link virsuliskiu yra pastatas kuriame daug autoservisu ir parduotuviu tai ten . Dar vienas zmogus parase 230 uz vieno rakto pririsima prie immo ir pagaminimas pagal spyna ,patarimas butu issimti degimo spynele ,kad pagal ja padarytu rakta ,nes tokia painiava gavosi ,kad man netiko ,nors anksciau visos spyneles rakinosi vienu raktu .