Autorius Tema: HELP!! Pamesti raktai  (Skaityta 10163 kartus)

Neprisijungęs dzutautas

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 14
    • Žiūrėti profilį
Ats: HELP!! Pamesti raktai
« Atsakymas #10 Įrašytas: 2012-03-12 21:49 »
Labai dekingas,manau kreipsiuos i raktine . Idomumo delei ar suveiktu http://www.tootoo.com/s-ps/otochecker-2.0-immo-cleaner--p-986627.html?

Neprisijungęs AldasG

« Atsakymas #11 Įrašytas: 2012-03-12 22:14 »
O kiek kainuotų rakto pagaminimas Alfai 156 (ratkas toks, kur atsilenkia, su dviem mygtukais), jei auto yra atjungtas Imobilaizeris? Tiesiog norėtūs, kad atrodytų kaip originalus? Bet antrą raktą turiu, be chipų visas yra jis.. :)

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
  • Įrašai: 5282
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12 Įrašytas: 2012-03-12 22:18 »
Visi raktai yra su chipu. Tiesiog vieni su atrakinimo/uzrakinimo mygtukais, kiti be ju, o tie be tu mygtuku skirti naudotis jei pameti originalu rakta su mygtukais, kad kol isigysi nauja, galetum naudotis masina ;) Realiai jei nori pasigaminti rakta kurio visi mygtukai veiktu, bet butu nereikalingas cipas, tai manau jo kaina nebus tikrai mazesne nei to kur pririsamas prie imobilaizerio, tai apie 400-500lt  ;)

Neprisijungęs AldasG

« Atsakymas #13 Įrašytas: 2012-03-12 22:20 »
Visi raktai yra su chipu. Tiesiog vieni su atrakinimo/uzrakinimo mygtukais, kiti be ju, o tie be tu mygtuku skirti naudotis jei pameti originalu rakta su mygtukais, kad kol isigysi nauja, galetum naudotis masina ;) Realiai jei nori pasigaminti rakta kurio visi mygtukai veiktu, bet butu nereikalingas cipas, tai manau jo kaina nebus tikrai mazesne nei to kur pririsamas prie imobilaizerio, tai apie 400-500lt  ;)
Pas mane nėra čipo, vidus rakto visas išluptas, likęs tik vienas metaliukas, skirtas baterijai. :) Raktas su mygtukais (galima sakyt imitacija, pasispaudžia ir kartais net plastmasė neatšoka), jokių čipų vidui nėra.

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14 Įrašytas: 2012-03-13 12:18 »
Pas mane nėra čipo, vidus rakto visas išluptas, likęs tik vienas metaliukas, skirtas baterijai. :) Raktas su mygtukais (galima sakyt imitacija, pasispaudžia ir kartais net plastmasė neatšoka), jokių čipų vidui nėra.

O tu zinai kad cipas stovi ne tarp plasmases, o geleztes viduje? Tai labai mazutis magnetukas, rakto viduje esanti mikroschema skirta nuotoliniam valdymui, t.y. durims atrakinti/uzrakinti, bagazinei atidaryti, jei ka netaip rasau - taisykit. pvz. VW uzsiveda tik su rakto ta gelezele, kuri kisasi i spynele, nes net matosi kad cipas ilietas i ja ;)

Neprisijungęs AldasG

« Atsakymas #15 Įrašytas: 2012-03-13 17:29 »
Hm. Na pas mane mygtukai tai tikria neveikia, čia faktas. O kad į geležtę čipas įdėtas tai nžn nžn... Įdomu. :) Kas turit AR 156 pasakykit, ar pas jus taip. :D

Neprisijungęs Steponas

« Atsakymas #16 Įrašytas: 2012-03-13 18:53 »
cipas, tai ne mikroschema, kuri rakineja duria, cipas tai toks elementas, kuris leidzia uzvesti masina, atblokuoja imobilaizeri
without heart we would be mere machines

Neprisijungęs AldasG

« Atsakymas #17 Įrašytas: 2012-03-13 19:20 »
Hm. Bet vistiek berods pas mane imobilaizeris atjungtas. Reiks pabandyt pasigamint antrą raktą, paprastą, pabandyt su juo. :D

Neprisijungęs kasper

« Atsakymas #18 Įrašytas: 2012-03-13 22:03 »
Hm. Bet vistiek berods pas mane imobilaizeris atjungtas. Reiks pabandyt pasigamint antrą raktą, paprastą, pabandyt su juo. :D
pas tave visiskai tuscas raktas. as buvau isardes  ir irgi nustebau
dazymas. viniliniu pleveliu klijavymas

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19 Įrašytas: 2012-03-13 22:32 »
maciau as neviena 156/166 kuriu rakteliai  buvo be viduriu. O pas tave ijungus degima uzsidega raktelio simbolis bent trumpam?