Autorius Tema: alfa 146 1.6 benzinas '97m nesikuria, prietaisu skidelyje mirksi raktas "code"  (Skaityta 3357 kartus)

alfa146ts

• Svečias
sveiki, nesenai nusipirkau alfa 146 97 metu. benzinas twin spark variklis. Vaziavau normaliai, sustojau, isjungiau, po keliu minuciu bandau ijungt ir nesikuria. Starteris suka normaliai bet nesikuria, o prietaisu skydelyja mirksi raktas, po juo parasyta "code". Gal kas gali ka patart?

Neprisijungęs brumbrum

• Veteranas
  • Įrašai: 5730
    • Žiūrėti profilį
    • Alfaklubas
Pabandyk kita rakta, imobilaizerio problema, jei nepades kitas raktas, po vairu nusiimk plastmase ir paziurek imobilaizerio antenos laidus ;)
Buvo: AR GTV 3.0 V6 24v Lusso
Yra: Audi S6
Bus: 75/GTV6?

Neprisijungęs tomsiukas ar156

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 80
    • Žiūrėti profilį
klema nuimk nuo akumo ir palaikyk 10min,man padejo bent jau toks variantas  :)

Neprisijungęs kastytis

nu man panasei yra tai jau trecia diena autoservize stovi kaskas kompui nutiko tai perprogramuoti isveze  :(

Neprisijungęs tomsiukas ar156

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 80
    • Žiūrėti profilį
man kelis kartus buvo tik,kai akumas per salcius nelaike,tai vis nusimusdavo imobilaizeris(raktas su uzrasu code) :smilie:

Neprisijungęs KLIFF

simtus kartu sita problema aptarta, pasinaudok paieska.
Buvo:146 DEU119 / 146 DOF955 / 155 8V.DH20176 / 156 DJ97142 / 166 NE87491

alfa146ts

• Svečias
dekui uz patarimus, isemiau akuma, dar pakroviau, po poros valandu pastaciau ir viskas ok, masina jau prie namu. Dar ryt bandysiu tuos antenos laidus patikrint.

Neprisijungęs Experimental

nereik jokiu antenu  tikrint.  ;D paprasciausia kaip ir mineta buvo reik trumpam atjungti +, daug kas sako 10 min bet man uztenka ir 1min. teko per salcius akuma namo tampyt tai beveik kas diena jis persikraudavo.
buvo: wv scirocoo 1.8  '87
yra:   AR 145 1.8 '97