Autorius Tema: Pakaitinimo žvakės:  (Skaityta 38878 kartus)

Neprisijungęs enavickas4

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 83
    • Žiūrėti profilį
Ats: Pakaitinimo žvakės:
« Atsakymas #70 Įrašytas: 2014-12-02 20:54 »
pasirodo įmanoma :) kaip nžnau, ne aš jungiau, tik vėliau kai pasakė žėt laiduose tai ji buvo ne ta puse įdėta, apsukau ir viskas ok. na o dėl žvakių dėkui už info.
Buvo: Mazda 323F, 1991 1.8 doch.
Buvo: Fiat Brava, 1996, 1.6 doch.
Yra: Alfa Romeo 156 Sport Wagon, 2000, 1.9 JTD.

Neprisijungęs karolis982

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 17
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #71 Įrašytas: 2014-12-03 14:30 »
Sveiki, turiu tokia problemele. Pernai ziema kai temperatura buvo zemiau 0 laipsniu mano ar 156 1.9 jtd 77 kw sunkiai kurdavosi, akumas buwo naujas bosh s5 starteris sukdavo gerai, ir kabindavo, bet nuo pirmo uzkabinimo neuzsivesdavo. Prie 0 uzsivesdavo nuo kokio 3 uzkabinimo ir kuo salciau tuo ilgiau zaisdavau su ja. Zvakes buvo visos geros, nuemes laidus nuo zvakiu tikrinau ir visos kibirksciavo. Dare diagnostika, nieko nerado kuro slegis geras.  Siemet jau prie -7 prazaidziu tiek pat laiko kiek sugaisdavau pernai prie -25, ir uzkurus masina spirale sumirgsi apie 32-35 kartus. Kaip supratau zvakiu yra perdegusiu. Ir klausimas: ar gali buti kad pernai man zvakes neprikaisdavo kiek reikia ir pakeitus visas i naujas prades kurtis kaip normali masina. Pakaitinimo rele veikia ir dar rudeni pakeiciau tepalus ir visus filtrus ir kuro. P.s. dar pabandysiu siandien nufilmuot kaip kuriasi, juokingas vaisdas visi bendradarbiai zvengia kai pamato:D tikiuosi galesite padeti:)

Neprisijungęs Sraigamobilis

« Atsakymas #72 Įrašytas: 2014-12-03 14:40 »
Sveiki, turiu tokia problemele. Pernai ziema kai temperatura buvo zemiau 0 laipsniu mano ar 156 1.9 jtd 77 kw sunkiai kurdavosi, akumas buwo naujas bosh s5 starteris sukdavo gerai, ir kabindavo, bet nuo pirmo uzkabinimo neuzsivesdavo. Prie 0 uzsivesdavo nuo kokio 3 uzkabinimo ir kuo salciau tuo ilgiau zaisdavau su ja. Zvakes buvo visos geros, nuemes laidus nuo zvakiu tikrinau ir visos kibirksciavo. Dare diagnostika, nieko nerado kuro slegis geras.  Siemet jau prie -7 prazaidziu tiek pat laiko kiek sugaisdavau pernai prie -25, ir uzkurus masina spirale sumirgsi apie 32-35 kartus. Kaip supratau zvakiu yra perdegusiu. Ir klausimas: ar gali buti kad pernai man zvakes neprikaisdavo kiek reikia ir pakeitus visas i naujas prades kurtis kaip normali masina. Pakaitinimo rele veikia ir dar rudeni pakeiciau tepalus ir visus filtrus ir kuro. P.s. dar pabandysiu siandien nufilmuot kaip kuriasi, juokingas vaisdas visi bendradarbiai zvengia kai pamato:D tikiuosi galesite padeti:)
Pasimatuok žvakių varžą su testeriu, jos gal ir šyla, bet nepakankamai.
ex BMW e34
ex Audi A6
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD
ex Alfa Romeo Giulietta QV 1750 tbi (Rosso Competizione)
ex Alfa Romeo 155 V6

Alfa Romeo Spider (Alfa...)
BMW 525D E39 FL (vagių džiaugsmas)
KIA Optima (optimalus pasirinkimas)

Neprisijungęs L.G

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #73 Įrašytas: 2015-01-08 21:47 »
sveiki draugai.susiduriau su panasia problema.prie salciu nesiveda auto. Patikrinau zvakes, viskas gerai, tiesa buvau ir nesenai keites, akumas geras, bet trumpai terodo spirale skydelije.o ji tikrai turetu degti ilgiau.girdejau kad zvakiu kaitinima reguliuoja kazkoks temperaturinis daviklis, jei jis parejes yra jis galvoja tarkim prie minuso vos ne pliusa todel jam neleidzia toliau kaitinti, tai norejau paklaust gal zinot kur pas alfu 156 2.4 jtd randasi toks daiktas???????? ;D

Neprisijungęs shpuncik

• Veteranas
  • Įrašai: 1281
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #74 Įrašytas: 2015-01-09 02:06 »
sveiki draugai.susiduriau su panasia problema.prie salciu nesiveda auto. Patikrinau zvakes, viskas gerai, tiesa buvau ir nesenai keites, akumas geras, bet trumpai terodo spirale skydelije.o ji tikrai turetu degti ilgiau.girdejau kad zvakiu kaitinima reguliuoja kazkoks temperaturinis daviklis, jei jis parejes yra jis galvoja tarkim prie minuso vos ne pliusa todel jam neleidzia toliau kaitinti, tai norejau paklaust gal zinot kur pas alfu 156 2.4 jtd randasi toks daiktas???????? ;D

kaip tikrinta? pliusas ant žvakių atsiranda kaitinant?
daviklis ant termostato stovi - atjungus jį visai, žvakes kaitins labai ilgai kol neužvedi.
145 1.9JTD ant dalių
145 1.9JTD Edizione Sportiva
145 1.6 Boxer by Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Swedish brick Volvo 480

Neprisijungęs Makacinas

• Patyręs
  • Įrašai: 607
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #75 Įrašytas: 2015-01-09 17:48 »

Tas su juoda fyskute. ysuktas y termostato korpusa.

Alfa Romeo 166 2,4 jtd. remontuoju pats.

Neprisijungęs L.G

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #76 Įrašytas: 2015-01-10 00:12 »
aciu, supratau  ::)