Autorius Tema: Pakaitinimo žvakės:  (Skaityta 38891 kartus)

Neprisijungęs Steponas

Ats: Pakaitinimo žvakės:
« Atsakymas #10 Įrašytas: 2012-02-01 23:45 »
i (tik prieš tai nuimk nuo akūmo klemą ir palaikyk 10min, kad kompo klaidos išsitrintų).
gali palaikyt ir 10 savaiciu, niekas ten neissitrina del to :)
without heart we would be mere machines

Neprisijungęs Bratka

« Atsakymas #11 Įrašytas: 2012-02-02 11:03 »
Pas mane irgi sumirksi,kad neveikia, speju tik 1, nes siandien sunkiai,bet uzsikuriau  ;) Tik gaila man klausyti 10sec kaip dirba skaudziai  ::) 2,4jtd

Neprisijungęs Eco

• Veteranas
  • Įrašai: 892
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12 Įrašytas: 2012-02-02 11:17 »
pasakykit geriau ka reiskia jei mirksi kondiso ijungimo lempute pries kuriant?
Buvo: 146, 164 3.0 2 vnt, 156
Yra : 147 , Alfetta

Neprisijungęs veloce

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 14
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13 Įrašytas: 2012-02-02 11:35 »
Pas mane irgi sumirksi,kad neveikia, speju tik 1, nes siandien sunkiai,bet uzsikuriau  Wink Tik gaila man klausyti 10sec kaip dirba skaudziai  :Smiley 2,4jtd

Jei mirksi tai greiciausiai bus 2 arba daugiau neveikianciu zvakiu, vakar sau keiciausi visas, tai rado 3 neveikiancias, o kuresi ir prie -20. Pakeitus dingo visi pasaliniai garsai, bei kuresi siek tiek geriau. Malonumas viso 200 Lt. Zvakes Denso po 28 Lt, darbas 60 Lt ir 30min laukimo.  :alaus:
« Paskutinį kartą keitė: 2012-02-02 11:37 sukūrė veloce »

Neprisijungęs Bratka

« Atsakymas #14 Įrašytas: 2012-02-02 18:03 »
Pas mane irgi sumirksi,kad neveikia, speju tik 1, nes siandien sunkiai,bet uzsikuriau  Wink Tik gaila man klausyti 10sec kaip dirba skaudziai  :Smiley 2,4jtd

Jei mirksi tai greiciausiai bus 2 arba daugiau neveikianciu zvakiu, vakar sau keiciausi visas, tai rado 3 neveikiancias, o kuresi ir prie -20. Pakeitus dingo visi pasaliniai garsai, bei kuresi siek tiek geriau. Malonumas viso 200 Lt. Zvakes Denso po 28 Lt, darbas 60 Lt ir 30min laukimo.  :alaus:
Kiek cia tos ziemuzeles beliko, dar pora dienu su tokiais salciais, geriau kita met susidet geras zvakes visas po 80lt liktais boch,tai ir laikys ilgai  ;)

Neprisijungęs Keoz

• Lankytojas
  • Įrašai: 233
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15 Įrašytas: 2012-02-02 18:19 »
Kad ir 1 žvakė neveikia, iškart meta Erorrą

Neprisijungęs saules_vejas

• Patyręs
  • Įrašai: 596
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16 Įrašytas: 2012-02-02 19:18 »

Kiek cia tos ziemuzeles beliko, dar pora dienu su tokiais salciais, geriau kita met susidet geras zvakes visas po 80lt liktais boch,tai ir laikys ilgai  ;)
Va dar kiek truks žiema  ;D
http://www.delfi.lt/news/daily/world/svilpikas-pranasauja-dar-sesias-savaites-ziemos.d?id=55011507
o jei rimčiau, tai vasaris šalčiausias žiemos mėnuo, tad nebūk tikras kad po trejeto dienų nuslinkus speigui jis nesugryš po kurio laiko ;) taip kad geriau automobilį reikia turėti paruošta žiemai, nes kaip matome ji paskutiniaisiais metais neprognozuojama.
AR 159 SW :)

Neprisijungęs weetka

« Atsakymas #17 Įrašytas: 2012-02-02 23:03 »
Mano pasiūlymas relės patikrinimui: išjungi visus ventiliatorius ir t.t., įjungi salono apšvietimo lemputę ir sutelki žvilgsnį į ją. Įjungi degimą ir jei lemputė prigęsta, o po kelių sekundžių pašviesėja - šildo žvakes, jei ne - ne. Jei akumas labai smarkus - gali ir nesimatyti. Čia aišku labai mėgėjiškas būdas, bet nereikia net kapoto atsidaryti :)
O jei rimčiau tikrint - taigi kiaurai mašiną girdisi kaip ta relė klaksi :)

Dar prie to pačio - pasitikrinau žvakes su testeriu, po to kiekvieną asmeniškai išsukdamas ir priglausdamas prie akumuliatoiaus, patikrinau relę viskas veikia, bet Alfa OBD paskanavus sako: "Engine preheating unit: not OK". Kažko nežinau, ar pjauna grybą programa?

Neprisijungęs brumbrum

• Veteranas
  • Įrašai: 5730
    • Žiūrėti profilį
    • Alfaklubas
« Atsakymas #18 Įrašytas: 2012-02-02 23:17 »
Mano pasiūlymas relės patikrinimui: išjungi visus ventiliatorius ir t.t., įjungi salono apšvietimo lemputę ir sutelki žvilgsnį į ją. Įjungi degimą ir jei lemputė prigęsta, o po kelių sekundžių pašviesėja - šildo žvakes, jei ne - ne. Jei akumas labai smarkus - gali ir nesimatyti. Čia aišku labai mėgėjiškas būdas, bet nereikia net kapoto atsidaryti :)
O jei rimčiau tikrint - taigi kiaurai mašiną girdisi kaip ta relė klaksi :)

Dar prie to pačio - pasitikrinau žvakes su testeriu, po to kiekvieną asmeniškai išsukdamas ir priglausdamas prie akumuliatoiaus, patikrinau relę viskas veikia, bet Alfa OBD paskanavus sako: "Engine preheating unit: not OK". Kažko nežinau, ar pjauna grybą programa?

Paprasciau yra, paemi betkoki testeri, kad ir is senuku uz 10lt, ijungi degima ir per "prikurke" salone ziuri elektros suvartojima, cia toks pats paprasciausias budas neatidarant kapoto ;)
Buvo: AR GTV 3.0 V6 24v Lusso
Yra: Audi S6
Bus: 75/GTV6?

Neprisijungęs weetka

« Atsakymas #19 Įrašytas: 2012-02-03 00:19 »
Turint testerį - gali nuveikt labai daug, ypač atsidarius kapotą :) Geros žvakės varža jei neklystu apie 1 Ω.