Autorius Tema: Kur kokybiskai Kaune cheminiu budu valo salonus?  (Skaityta 4926 kartus)

Neprisijungęs Tadas155

Kur kokybiskai Kaune cheminiu budu valo salonus?
« Įrašytas: 2011-12-05 21:59 »
Kur kokybiskai Kaune cheminiu budu valo salonus? Gal kas gali rekomenduoti, kur vaziuoti? Kokios kainos?  :smilie:
neturiu alfos.

Neprisijungęs PiPPas

• Administratorius
  • Veteranas
  • Įrašai: 7978
  • Vehicle: 2000 Alfa-Romeo 156
  • A l f a R o m e o F a m i l y
    • Žiūrėti profilį
    • PiPPas
Ats: Kur kokybiskai Kaune cheminiu budu valo salonus?
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2011-12-05 22:01 »
Kur kokybiskai Kaune cheminiu budu valo salonus? Gal kas gali rekomenduoti, kur vaziuoti? Kokios kainos?  :smilie:

Priesais Mola, Barsausko g., bandyk. Ten pries metus kokius valem miniveno salona. Paeme kazkur apie 100 Lt, jei gerai pamenu, bet labai gerai isvale. Tik masina reikejo visai dienai palikti. 8)
Yra:
'13 AR Giulietta 1.4 TBi TCT MultiAir Sportiva

Buvo:
'00 AR 156 1.8 TS;
'07 AR 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic

Neprisijungęs Tadas155

« Atsakymas #2 Įrašytas: 2011-12-05 22:11 »
Jo, man ten jau siule varyti  ;) o jie siektiek pradziovina paskui ar ne? Nes jei ne, tai tokiu oru paskui gali tekt ilgai dziovint..  :)
neturiu alfos.

TwinTurbo

• Svečias
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2011-12-05 22:33 »
Svaros broliai Taikos prospekte gerai padaro, bent jau as likau patenkintas. Uz audi salona paeme 360lt, bet uztat kaip is salono viskas, impregnavo oda kazkokiais vaskais, tai kvapas dar po siandien laikosi.

Neprisijungęs PiPPas

• Administratorius
  • Veteranas
  • Įrašai: 7978
  • Vehicle: 2000 Alfa-Romeo 156
  • A l f a R o m e o F a m i l y
    • Žiūrėti profilį
    • PiPPas
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2011-12-05 23:00 »
Jo, man ten jau siule varyti  ;) o jie siektiek pradziovina paskui ar ne? Nes jei ne, tai tokiu oru paskui gali tekt ilgai dziovint..  :)

Na, mes tai vasaros metu viska atlikom, tai buvo viskas sausa. Beje, salonas buvo veliurinis. ;)

Speju, kad odinis brangiau kainuotu. :)
Yra:
'13 AR Giulietta 1.4 TBi TCT MultiAir Sportiva

Buvo:
'00 AR 156 1.8 TS;
'07 AR 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic

Neprisijungęs Tadas155

« Atsakymas #5 Įrašytas: 2011-12-05 23:04 »
Pas mane net ne odinis, o isvis skudurinis  :) na nieko nebus, reikes vistiek varyt.
neturiu alfos.

Neprisijungęs darioJ

• Lankytojas
  • Įrašai: 229
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2011-12-06 09:05 »

Na, mes tai vasaros metu viska atlikom, tai buvo viskas sausa. Beje, salonas buvo veliurinis. ;)

Speju, kad odinis brangiau kainuotu. :)
O as galvociau,kad pigiau,nes kai savo skudurini ploviau,tai klausiau pas plovejus kuri lengviausiai plaut,tai oda lengviausia,o veliuras sunkiausiai valosi,nes labai giliai purvas isigeria,Aisku kaina del to gali ir nesiskirt.

Neprisijungęs KLIFF

« Atsakymas #7 Įrašytas: 2011-12-06 19:49 »
Del lengvumo tai... Kartais tenka pavalyti sedynes, is to vargo labiausiai patinka medziaga (bet kurio tipo), purski chemikalo ir siurbi siurbliu. Beveik jokio vargo. O su oda buna vargo, ziurint kiek isterliota, jei gan svari, tai viskas ok, bet jei patrinta, tai bevalant ir rankas pamest galima ir tai ne visada issivalo. Buna, kad jau odos spalva lieka ant sluostes, o demes nenyksta. Pas mane tik pagr valymas, gal jie profai kokiu spec dalyku turi, nors abejoju tuo, uz sienos turim auto prieziura, kurie tokiais dalykais rimtai uzsiima ir siurbli veliurui man skolina, bet apie nieko ypac spec odai nesiule.
Kai pirkau savo 156, sedynes buvo tragiskos bukles, norejau mesti i lauk ir deti kita. Rodes, kad ten statybininkas ar kelininkas po darbo tuo paciu kostiumu sestu ir vaziuotu, bet issiplove viskas gan nesunkiai. Butu sviesi oda buvus, vargu ar isploves buciau.
Buvo:146 DEU119 / 146 DOF955 / 155 8V.DH20176 / 156 DJ97142 / 166 NE87491

Neprisijungęs Tadas155

« Atsakymas #8 Įrašytas: 2011-12-06 20:27 »
Tai va, o pas mane tie statybininkai sedejo ant visu sedyniu, o ypac ant galiniu  :D
neturiu alfos.

Neprisijungęs darioJ

• Lankytojas
  • Įrašai: 229
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9 Įrašytas: 2011-12-06 20:48 »
Na nzn,nes kai nusipirkau odini salona,tai jis buvo gan purvinas ypac priekines sedynes.aisku iskart jis neatrode toks puvinas kol nepradejau plaut.O ploviau paprastai su ukiniu muilu ir tikrai,kad vargo daug nebuvo.Galine sedyne isvis kaip nauja,nes ant jos turbut mazai buvo sedeta.O del sunkumo tai as klausiau Kaune pas specus,kurie plove man skudurini salona,dar pries perkant oda.