Autorius Tema: Motor control system failure  (Skaityta 18998 kartus)

Neprisijungęs fute155,166

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 15
    • Žiūrėti profilį
Ats: Motor control system failure
« Atsakymas #20 Įrašytas: 2011-12-08 20:46 »
Sveiki AR myletojai,nutiko ir mano GT 1,9 tokia beda .Sestadieni vaziavau ir uzsidege  Motor control system failure,atjungiau akomuliatoriu ir po pusvalandzio viskas buvo gerai,o siendien vel uzsidege  ir niekas jau nepadeda...ir dar kas idomiausiai kad nuspaudes stabdzius atsiranda dar ir kitas uzrasas VDC system failure...           

Neprisijungęs Keoz

• Lankytojas
  • Įrašai: 233
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21 Įrašytas: 2011-12-08 21:46 »
Man vakar MCSF užrašas atsirado turbinos slėgio daviklį teko pakeist

millaniukia

• Svečias
Ats: Alfa Romeo 147 ir Fiat Punto
« Atsakymas #22 Įrašytas: 2012-01-16 22:36 »

Laba diena,

Gal galite padeti esu is kauno ir gal zinote koki gera alfu 147 meistra kaune? nes pas viena nuveziau tai sumokejau 800lt o gedimo man taip ir nesutaise. O gedimas toks raso check engine ir maisna uzgesta ji uzsikuria, pavaziuoji 100metru ir vel tas pats ir vel uzgesta, is pradziu sak e kad mobilaizeris pakeite ji taciau tai nebuvo jis, tada pakeite kakzoki kuro padavimo filtro reguliatoriu ar kazkas panasaus, pasirodo irgi nejis galiausiai numojo ranka ir sake reikia keisti viska nuo pagrindu:))) zodziu geras meistras, tai jei kas galetumet padet isprest sita problema buciau labai dekinga!:)
« Paskutinį kartą keitė: 2012-01-16 22:55 sukūrė PiPPas »

Neprisijungęs Keoz

• Lankytojas
    • Žiūrėti profilį
Ats: Alfa Romeo 147 ir Fiat Punto
« Atsakymas #23 Įrašytas: 2012-01-16 22:49 »

Laba diena,

Gal galite padeti esu is kauno ir gal zinote koki gera alfu 147 meistra kaune? nes pas viena nuveziau tai sumokejau 800lt o gedimo man taip ir nesutaise. O gedimas toks raso check engine ir maisna uzgesta ji uzsikuria, pavaziuoji 100metru ir vel tas pats ir vel uzgesta, is pradziu sak e kad mobilaizeris pakeite ji taciau tai nebuvo jis, tada pakeite kakzoki kuro padavimo filtro reguliatoriu ar kazkas panasaus, pasirodo irgi nejis galiausiai numojo ranka ir sake reikia keisti viska nuo pagrindu:))) zodziu geras meistras, tai jei kas galetumet padet isprest sita problema buciau labai dekinga!:)

Aš tai čia tvarkau ir visiem rekomenduoju dar nuo tų laikų kai romainiuose jie dirbo

http://www.alfaracing.lt/servisas/
« Paskutinį kartą keitė: 2012-01-16 22:50 sukūrė Keoz »

Neprisijungęs Steponas

« Atsakymas #24 Įrašytas: 2012-01-17 08:10 »

Laba diena,

vaziuok i Alfa RS ;) o beda cia bus alkuninio veleno padeties daviklyje ;)
without heart we would be mere machines

dalfa

• Svečias
« Atsakymas #25 Įrašytas: 2012-02-03 00:33 »
man paciam vazinejant su 147 16v JTD kartais uzmynus dugna uzsidega minetas erroras, bet daugiau nieko, trauka beprapuola, atrodo viskas tvarkoj, uzgesinus ir vel uzkurus dingsta. kas cia gali but?

Neprisijungęs Uola

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 39
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26 Įrašytas: 2012-02-04 17:30 »
Buvo ir man toks bajeris pora kartu,itariu,kad cia del salto oro. Vasara daznai pasmaugiu,bet nei karto eroro nemete.Per saltos ziemos pas mus alfutem, italai siauriniams rajonams nepritaike! Fiatams variklio alsuokliai daznai uzsala,tai per tepalo matuokle variklis kvepuot pradeda...
AR - 147, 1.9jtd 16v '05m.
AR - 159, 2.4jtd Q4 '08m.

Neprisijungęs elearas

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 18
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27 Įrašytas: 2012-02-04 20:40 »
Sveiki nutiko ir man toks pat dalykas, tik, galvoju dėl kitos priežasties. Mano AR 147 1.6 88 KW. Važiuojant per šalčius nekyla temperatūra (nerodo prietaisų skydelyje) ir pavažiavus apie 15 km užsidega Motor control system failure. Labai įdomiai suveikia - indikatoriui jau bando rodyklė pakilti, va tada ir užsidega ta failure. Kas gali būti - gal koks daviklis ar termostatas? Patarkit.

Neprisijungęs Keoz

• Lankytojas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28 Įrašytas: 2012-02-04 20:59 »
Man panašiai būdavo, kai termostatas prastas buvo

dalfa

• Svečias
« Atsakymas #29 Įrašytas: 2012-02-16 21:49 »
Nu vsio, pravaziavus gerus 200km uzsidege MOTOR CONTROL SYSTEM FAILURE,
galvojaua nu nieko tokio, po 'restarto' dingdavo, bet uzgesinus, vel uzvedus erroras liko,
trauka lyg lyg sumazejo, kuro sanaudos (pagal kompa) liko tos pacios, itarimas aisku krenta ant MAF sensoriaus, kuri lyg buvau istraukes, pravales, bet liko. Aisku iseitis viena- varyt diagnostikos daryt, nebent kas galetumet patart kokiu stebuklingu variantu, kuriuos butu galima isbandyt, tai tiek.
1.9JTD 16v 103kW