Autorius Tema: Motor control system failure  (Skaityta 18994 kartus)

Neprisijungęs fute155,166

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 15
    • Žiūrėti profilį
Ats: Motor control system failure
« Atsakymas #30 Įrašytas: 2012-02-16 23:45 »
as rasiau prie gt,tai man isvalius EGR uzgeso tas uzrasas.ovazinejau tai kokius du menesius ir nieko nebuvo,tik gal trauka buvo sumazejus,kad dabar geriau yra.

Neprisijungęs Camillo

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 19
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #31 Įrašytas: 2014-08-28 18:37 »
Sveiki likimo broliai. Mano situacija: užlinko turbina ją pilnai restauravo, tada paspaudus maždaug iki 120 km/h užzidegė motor control system failure.Padariau diagnostiką,rodo turbinos slėgio daviklį. Pakeičiau dvi, tačiau davus gazo normaliai vėl užsidegė. Nuėmus klaidą ir nevažiuojant daugiau 120 nedega tas checkas. kokia nuomonė?:)

Neprisijungęs JustasM

• Lankytojas
  • Įrašai: 258
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #32 Įrašytas: 2014-08-29 12:38 »
O kai užsidega Checkas auto toliau normaliai traukia? Reik žiūrėt realius jutiklio duomenis važiuojant, lygint desired ir measured boost pressure. Matyt perputinėja turba, auto turėtų persijungt į limp mode ir visai nebetraukt, nes atjungiama turba.
AR 156 2.4JTD 20V

Neprisijungęs montezumijus

« Atsakymas #33 Įrašytas: 2014-09-01 20:49 »
Sveiki likimo broliai. Mano situacija: užlinko turbina ją pilnai restauravo, tada paspaudus maždaug iki 120 km/h užzidegė motor control system failure.Padariau diagnostiką,rodo turbinos slėgio daviklį. Pakeičiau dvi, tačiau davus gazo normaliai vėl užsidegė. Nuėmus klaidą ir nevažiuojant daugiau 120 nedega tas checkas. kokia nuomonė?:)
Turėjau tokią pačią bėdą. Pasižiūrėk įdėmiai šlangą nuo intercoolerio iki įsiurbimo kolektoriaus. Pas mane buvo kiaura, pasimatė tik gerai iš visų pusių ją paminkius.
GTV V6 TB
ex 156 1.9JTD

Having an Alfa is a bit like having a cat.......you don't own it, it owns you.