Autorius Tema: Nevalo galinio stiklo valytuvas  (Skaityta 9372 kartus)

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
  • Įrašai: 5282
    • Žiūrėti profilį
Nevalo galinio stiklo valytuvas
« Įrašytas: 2011-06-17 03:36 »
Gal kas esat susidure su nevalanciu galinio stiklo valytuvu Alfai 147? Galinio stiklo apiplovimas veikia, bet valytuvas nedirba, jis sustojes per viduri stiklo, kaip supratau vale vale ir sugedo staiga, saugikliai visi ok, gal yra kokia rele ar siaip koks blokas, kaip bebutu keista sake per lietu buvo sugede abu valytuvai - tiek priekis, tiek galas, kazkoks elektrikas prieki sutvarke, o galo nebeuzsieme ir net neziurejo kas ten blogai, gal kas turit kokiu minciu kur pradeti ziureti?
« Paskutinį kartą keitė: 2011-06-17 03:38 sukūrė vanagiux »

Neprisijungęs Giedriusss

• Patyręs
  • Įrašai: 789
    • Žiūrėti profilį
Ats: Nevalo galinio stiklo valytuvas
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2011-06-17 09:48 »
čia visų italų liga, pas mane lybroj neveikia, pas kelis kas turi bravo neveikia, o kas ten jiems yra velniai žino, keiti varikliuką ir viskas. Man tai netrukdo, aš jį pasukau, kaip jis turėtų būti ir viskas, o technikinėj nežiūrėjo
Lancia Kappa 1997m 2.0l 114kw

LANCIA - not perfect, but the best

Neprisijungęs nopain

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 13
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2011-06-17 10:08 »
na pas mane 147 irgi pora kartu buvo sugedes, tai issiemiau, pravaliau ten ta mechanizma, sutepiau ir vel veikia, bet ne ilgai, gal pusmeti koki. Issiardziau, tai ten kosia tokia su rudim, tai matyt vandens kazkaip ten patekdavo. Viskas uzpuve buvo.. Visa problema issprendziau nusipirkes is sroto deveta varikliuka uz 60 Lt. Valo po kol kas puikiai  :smilie:

Neprisijungęs vacee

« Atsakymas #3 Įrašytas: 2011-06-17 20:35 »
Pas mane taip pat neveikia bet pas mane kaskokiu tai stebuklingu budu buvo nusimovus slangute tai ten nezinodamas kas per beda kartais papurksdavau bet nepurske priejo skyscio ir uzpuvo ar iskepe varikliukas bet netrugdo:)

Neprisijungęs KLIFF

« Atsakymas #4 Įrašytas: 2011-06-17 22:05 »
pjau du tokius tvarkiau per savo trumpa karjera. trecias suluzo su kolega betvarkant. issiimii, iskali ta kojele ant kurios stovi valytuvas, nusveiti svitriniu, gerai sutepi, pakeiti tarpine ir surenki. veikia. Kartais buna taip uzrudije, kad bekalant korpusas luzta, bet tai buna labai retai. Varikliuko naujo pirkti tikrai neverta.
Buvo:146 DEU119 / 146 DOF955 / 155 8V.DH20176 / 156 DJ97142 / 166 NE87491

Neprisijungęs nopain

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 13
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2011-06-18 13:41 »
na gal ne taip issireiskiau, pirkau ten visa ta mechanizma su varikliuku, nes pas mane ijungus galini valytuva, varikliukas tik ciksejo ir viskas, tai matyt jau mires buvo..pirma karta kai tvarkiau, tai taip, nusveiciau tas rudis, sutepiau, bet tai buvo laikina...

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2011-06-21 01:36 »
Tai gi, isardziau visa ta medzanizma, net varikliuka ispyliau, visas apvejas isimiau ir t.t., radau gerokai uzsinesusi varikliuko rotoriu, isvaliau, labai buvo uzpuves pagrindinis stokas ant kurio maunasi valituvas, ji isvaliau, issveiciau, sutepiau, sudejau, siaip tai, kad isvalius nebesikartotu tokie dalykai manau reiketu pasikeisti ant to stoko esanti salnikeli, labai miniatiurinis jis, as jo nekeiciau tiesiog ji apvaliau, sudejau ir viskas veikia, neaisku kaip ilgai, bet svarbu kad gyvas bent jau dabar :) prikroviai granatinio tepalo kuris atsparus dregmei ir pan. gal sakau nebeuzpus  :)

Neprisijungęs Steponas

« Atsakymas #7 Įrašytas: 2011-06-21 08:08 »
man po sitos proceduros jau kokie metai veikia :)
o beda cia ne tik italu ;) puna asys ir vagenam ;D
without heart we would be mere machines

Neprisijungęs Giedriusss

• Patyręs
  • Įrašai: 789
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8 Įrašytas: 2011-06-21 08:59 »
reiks ir maniškiai pabandyt. Nuo pirkimo neveikia, vis neprisiruošiu nusipirkt, gal net ir nereiks
Lancia Kappa 1997m 2.0l 114kw

LANCIA - not perfect, but the best

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9 Įrašytas: 2011-06-21 17:19 »
man po sitos proceduros jau kokie metai veikia :)
o beda cia ne tik italu ;) puna asys ir vagenam ;D

Del to tu teisus, labai daug maciau golfu, passatu neveikianciais valytuvais  :)