Autorius Tema: 145 1.9td. kaista variklis, kur beda?  (Skaityta 3807 kartus)

dvinvest

• Svečias
145 1.9td. kaista variklis, kur beda?
« Įrašytas: 2010-12-27 18:52 »
Sveiki klubieciai,
Turiu tokia beda. kaista variklis. perziurejau visas zinutes, bet nerandu sprendimo. tad nutariau placiau aprasyti savo problema, gal kas esat susidure. jau varo i nevilti.. taigi..
Kai vaziuoji greiciau, autostrada, gali n km lekt. ileki i miesta ar tiesiog priletini, zemesne pavara, temperatura soka staigiai. bet ne visada.. atrodo , vaziuoji, viskas normaliai ir staiga temperatura iki 110. permeti greitesni begi, staiga ji krenta iki 80. pas mane visad normaliai rodo 80.
galvojau termostatas, pakeiciau - nieko. poto nusiemiau pompa-gera, gelezine pa mane, sako amzina. radiatoriu ziurejau, lyg ir geras. oras tikrai praeina, neuzsikises..
kartais ir vilniuj vazineju, ir viskas norma. tik staiga kazkas atsitinka ir soka temp. zarnos pasidaro labai kietos, dingsta sildymas. as drau tokia isvada, kad kazkaip sistemoj atsiranda oro ir tada uzsidaro termostatas reguodamas i saltesne aplinka. bet is kur tada tas oras. galvoju gal galva, bet neburbuliuoja. ne maziausiu oro burbuliuku nesimato.
gal as issipletimo bakelio kamsti per daug uzsuku. gal jame beda. tiesa as ji pakeiciau, nes turiu donora. gal nauja nupirkt.
dar galvoju, gal kur variklyje koks kamstis. gal kokia zarna uzspaudes, nes keiciau varikli. o gal su elektra kas.
ten pas mane , i termostato aliukine dali ateina keletas davikliu ir pora as atjunges, nes uztrumpine buvo. gal ten beda..
jei kas ka zinot, mielai laukiu atsakymo. ne nelabai numanau ko dar griebtis..

Neprisijungęs TAXI

• Moderatorius
  • Veteranas
  • Įrašai: 1154
  • Vehicle: 1987 Alfa-Romeo 33
  • Alfa Alfa Alfa
    • Žiūrėti profilį
Ats: 145 1.9td. kaista variklis, kur beda?
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2010-12-27 20:34 »
o tu isitikines, kad cia tikrai variklis uzkaista? Gal cia daviklis grybas? nu arba dar toks variantas, kad gal ka tikrai prispaudei, arba gal pamirsai ka nors ausinimo sistemoj? ;D pas mane buvo kazkas pamirses skudura ausinimo sistemoj, nesilde peciukas, nusiemiau, nu geras, po to slanga prie termostato niemiau, o ten skuduru uzkimsta ;D
Alfaholic

dvinvest

• Svečias
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2010-12-27 22:07 »
Kad uzkises kazka, tai atmetu, nes viska pats tvarkiau ir poto dar ardziau kai tikrinau pompa ir termostata... del daviklio , masciau, tik nenoriu tiket kad jis grybauja.. nes man nei is sio nei is to pradeda kelt ausinimo skysti i isssipletimo bakeli. jei tada atsusksi tai fontanu skystis leks. o kai normaliai tai tik slegis nueina ir fsio.. seip buvau i kamsti papuoles, teko vaziuot tai temp pakilo ir daugiau 110 nekilo. bet per peciuka tada pucia salta ora, o slangos buna labai kietos. kaip suprantu, antifriza sustumia i isipletimo bakeli. tiesa, kai temp 110 variklis mano manymu nera toks karstas, nes uzdejus ranka atrodo darbine temp, ir tikrai nieks nespyrga :). ir taip keista, tik pradedi greiciau vaziuot 5begiu, staigiai temp krinta iki 80 - normalios ir iskart pradeda pusti karsta ora.

zodziu masina gera, variklis geras, bet monai dedas kazkokie..

aciu taxi uz patarimus..

Neprisijungęs TAXI

• Moderatorius
  • Veteranas
  • Įrašai: 1154
  • Vehicle: 1987 Alfa-Romeo 33
  • Alfa Alfa Alfa
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2010-12-28 20:29 »
Na is to, ka dabar papasakojei, tai persasi isvada, kad galvos tarpine prapute, nes daugiau is niekur nepasiema toks didelis slegis ausinimo sistemoj. Atsuk issipletimo bakelio kamsti ir pasiziurek, ar neburbuliuoja, pagazuok tuo tarpu, jei prades burbuliuot arba staigiai ausinimo skysti pust lauk, tada greiciausiai galvos tarpine
Alfaholic

dvinvest

• Svečias
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2010-12-29 12:56 »
Sveiki,
Tas ir keista, bet neburbuliuoja. ne menkiausiu burbuliuku nera. as esu turejes tokias bedas tai zinau.
Vakar vel, pora km nulekiau ir staiga uzsoko temepratura, slangos kietos. tada as zaisdamas, po truputi atsukinejau kamsti, kad oras iseitu. kamscio neuzsukau iki galo, poto visa diena po vln laksciau temp ties 80 stabiliai.
Taigi nusprendziau nusipirkti kamsti nauja, galbut cia beda.

dar galvoju, ar gali ora traukt kur nors pro chamutus..

zodziu taip ir kovoju, bet rasiu beda butinai.
girdejau yra toks prietaisas kur matuoja co antifrize. reiks paklausinet, kur galima toki testa atlikt, paaiskes ar tarpine ar ne..

Neprisijungęs Fragziukas

• Lankytojas
  • Įrašai: 376
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2010-12-29 13:03 »
vaziuok i "Vikrus" jie tikrai patikrins ar nepramusta tarpine, kaina 50lt manau nesikandzioja o vyrai zino ka daro... juos rasi naugarduko gatvej prie migracijos tarnybos
Nisan mikra 1.0 91m (gyvulys nemasina)
nisan primera 2.0 92m
audi 80 1.8 91m
honda prelude 3.0 v6 92m (japonu rinkai skirta, "apsurdiskas greitis" :-D
ar 146 1.9 td 97m
ar 146 2.0ts 96m
ar 145 1.9td 99m