Sveiki klubieciai,
Turiu tokia beda. kaista variklis. perziurejau visas zinutes, bet nerandu sprendimo. tad nutariau placiau aprasyti savo problema, gal kas esat susidure. jau varo i nevilti.. taigi..
Kai vaziuoji greiciau, autostrada, gali n km lekt. ileki i miesta ar tiesiog priletini, zemesne pavara, temperatura soka staigiai. bet ne visada.. atrodo , vaziuoji, viskas normaliai ir staiga temperatura iki 110. permeti greitesni begi, staiga ji krenta iki 80. pas mane visad normaliai rodo 80.
galvojau termostatas, pakeiciau - nieko. poto nusiemiau pompa-gera, gelezine pa mane, sako amzina. radiatoriu ziurejau, lyg ir geras. oras tikrai praeina, neuzsikises..
kartais ir vilniuj vazineju, ir viskas norma. tik staiga kazkas atsitinka ir soka temp. zarnos pasidaro labai kietos, dingsta sildymas. as drau tokia isvada, kad kazkaip sistemoj atsiranda oro ir tada uzsidaro termostatas reguodamas i saltesne aplinka. bet is kur tada tas oras. galvoju gal galva, bet neburbuliuoja. ne maziausiu oro burbuliuku nesimato.
gal as issipletimo bakelio kamsti per daug uzsuku. gal jame beda. tiesa as ji pakeiciau, nes turiu donora. gal nauja nupirkt.
dar galvoju, gal kur variklyje koks kamstis. gal kokia zarna uzspaudes, nes keiciau varikli. o gal su elektra kas.
ten pas mane , i termostato aliukine dali ateina keletas davikliu ir pora as atjunges, nes uztrumpine buvo. gal ten beda..
jei kas ka zinot, mielai laukiu atsakymo. ne nelabai numanau ko dar griebtis..