Autorius Tema: JTD varikliu slegiu reguliatoriu klausimai:  (Skaityta 29511 kartus)

Neprisijungęs domulionis

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 18
    • Žiūrėti profilį
JTD varikliu slegiu reguliatoriu klausimai:
« Įrašytas: 2010-11-08 22:07 »
Sveiki,kadangi cia konsultaciju skyrius tai ir noriu pasikonsultuoti vienu,gan idomiu klausimu apie slegio reguliatoriaus modifikavima. Teko man ji pasikeisti pries metus,atrodo turejau vazinet ir dabar be problemu,visgi jis nepygus yra ir kas metus jo nereiketu keisti,bet  >:( Vel gesta motoras,ir nezinai kada jis uzges,ant lenkimo net baisu iseit  :-\ Girdejau kad tuos slegio reguliatorius plauna ultragasinese vonelese,ta mikroskopini tinkliuka isvalo ir viskas vel gerai,sutinku,gal ir padeda (iki kol jis vel uzsikims),taciau is vieno saltinio (nezinau ar labai patikimo) teko girdeti, kad tuos tinkliukus nuo slegio reguliatoriaus isvis nulupa,deda reguliatoriu atgal ir problema isspresta amziams. Taigi, kolegos, noreciau isgirsti Jusu nuomone apie toki technini sprendima,nes ekspermentuoti nesinori iskarto, per daug brangi prabanga butu  8) Dekui is anksto.  8)
Alfa Romeo 156 2.4JTD '99

Neprisijungęs Laimis

• Patyręs
  • Įrašai: 594
    • Žiūrėti profilį
Ats: JTD varikliu slegiu reguliatoriu klausimai:
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2010-11-09 14:00 »
klausimas kokia salerka pili? nes jie nepareina nuo geros saleros
Alfa Romeo 156 '00 2.0l T.Spark

Neprisijungęs domulionis

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 18
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2010-11-09 20:20 »
Tame ir reikalas,kad nuo ano keitimo pilama buvo tik is neste ir statoil degaliniu.Bet ne tame reikalas,klausiu nusimananciu apie tinkliuko pasalinima,galbut taip kazkas darete?  8)
Alfa Romeo 156 2.4JTD '99

Neprisijungęs nopain

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 13
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2010-11-09 20:24 »
pas mane irgi buvo tokia problema, kad masina geso, tai diagnostika parode, kad kuro slegio reguliatoriuje problema, tai Zazas prapute su aukstu slegiu ir vel buvo gerai, taciau po kokiu keliu menesiu vel tas pats, eme masina gesti, is karto supratau, kad vel ta pati problema :-\ Tad teko issivalyti kuro baka, pakeisti kuro filtra ir vel ta reguliatoriu prapusti ir po kol kas tfu tfu tfu viskas tvarkoje  :smilie: beje, kuro bake nemazai siuksliu buvo..ir kur man zmogus kuro baka vale, sake kad kiti nuima ta kuro slegio reguliatoriaus tinkleli ir vazineja  :smilie:

Neprisijungęs Steponas

« Atsakymas #4 Įrašytas: 2010-11-09 21:42 »
tinklelio pasalinimas tik laikinas issigelbejimas. nes po jo pasalinimo tinklelis jau nebeuzsikis, bet uzsikis reguliatorius neisvalomai-nepataisomai
without heart we would be mere machines

Neprisijungęs Elusive

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 149
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2011-02-24 09:29 »
Įdomią čia temą gvildenat, todėl noriu prisidėti. Pas mane AR 1451.9JTD bėda su reguliatoriumi, kaip ir pas jus... Kišdavosi reguliatoriaus filtriukas, išplauni arba oru praputi, 300-400km prasuki ir vėl kišasi... Bandžiau valyt baką, bet jo nenuėmiau, su skudurėliu valiau, kuro sistemą iki filtro su slėgiu pravariau, filtrą pasikeičiau, tai 600km pravariau ir vsio... Žodžiu, noriu paklausti, ar sudėtinga baką nuimti ir kaip jį plauti? Ir gal dar kokių patarimų turit?

Neprisijungęs nopain

• Naujokas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2011-02-24 13:34 »
na kai man vale kuro baka tai irgi nenuiminejo, o pro ta skyle, kur kuro siurblys stovi. Tai ten ir su siurbliu siurbe ir su servetelem vale. Diena pries, kuro slegio reguliatoriaus tinklelis buvo isvalytas. O po bako isvalymo pasikeiciau kuro filtra (Knecht firmos rekomendavo). Tai tas buvo rugpjucio pradzioje ir va iki siol vazineju be sitos problemos  :masina:

Neprisijungęs Elusive

• Jaunuolis
  • **
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7 Įrašytas: 2011-02-24 13:53 »
Na aš irgi valiau baką su servetėlėm ir kitom mežiagom, oru prapučiau, pasikeičiau filtrą į KNECHT, papildomą dyzelinį filtriuką įsistačiau prieš aukšto slėgio siurblį, išsiploviau reguliatoriaus filtriuką... Pyliau iš Nestes kurą ir vis tiek man nešą jį po 300-400km...

Neprisijungęs nopain

• Naujokas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8 Įrašytas: 2011-02-24 14:12 »
tai gal jau tas kuro slegio reguliatorius prasosi buti pakeiciamas, na net nezinau, labai mazai pravaziuoji issivales...man kai tik kuro slegio reguliatoriu prapute, tai kokius 2 menesius vazinejau, kol vel jis uzsinese :-\

Neprisijungęs Elusive

• Jaunuolis
  • **
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9 Įrašytas: 2011-02-24 17:34 »
Reguliatorius keistas gruodžio mėnesį... Nu aš 300-400km pravažiuoju iki kol užsidega purkštuko simbolis. Važinėčiau turbūt ir daugiau, kol visiškai jį užneštų ir nebesikurtų mašina, bet nelaukiu aš...