Taigi va
Nors ir paprotino mane, kur ieškoti reguliatoriaus, aš jo neradau
Tiksliau neradau to tinkliuko, kurį reikia valyti, todėl laikydamas rankose išimtą slėgio reguliatorių pagalvojau - panašus daiktas į reguliatorių, bet kur tas velnio tinkliukas?
Nutempiau pas Zazą, padarė diagnostiką, išvalė reguliatorių - po 5 km vėl užgesau. Na nusprendėm, kad vėl užsikimšo. Išaiškino jis man, kad tinkliukas įžiūrimas per mikroskopą
Taigi išsivaliau jį dar kartą pasikeičiau filtrą - lyg ir važiuoja kol kas.
Bet kilo tokia šventvagiška mintis - o gal kuro kokybė (šiuo atveju kanistrai) visgi neturi įtakos reguliatoriaus užsikimšimui?
Jei bake nuo kuro ir šiaip yra visokio brudo, tai užsikimšti pirmiausia turėtų filtras, nes visgi jis išfiltruoja iki pakankamai smulkių dalelių, smulkesnių nei reguliatoriaus tinklelis. O aplink reguliatorių nemačiau nei žvyro, nei šiukšlių (po teisybei - iš vis nieko nemačiau net ir per padidinamąjį stiklą).
O ir šiaip, šiukšlių, kurios galėtų užkimšti tas mažas tinklelio akutes manau laisvai galima prisigaudyti ir pilantis degalinėje - juk ten talpos irgi ne sterilios... Bet vėlgi - tam yra filtras...
Tai vat man iškilo tokia mintis, ar negali būti reguliatoriaus kimšimosi priežastimi užsinešęs/pasenęs kuro filtras, kuris pradeda praleisti tai ko nereikia, arba pats gabaliukais skaidytis
Ką manot?