tai tau zjbs
velniai rautų! mano alfa jau mane uzpiso.. nesikeikiant..
irgi kaip ir tavajai akuma neikraudavo.. viskas naujai sudeta: generatorius, starteris, dirzas ir vistiek neikraudavo.
vakar baigesi tuom kad variklis parejo.. ta slanga kur is radijatoriaus i varikli eina, kieta kaip kuolas.. dirzelis zviegt pradejo, nes matyt net nebeprasuka ar koks velnias ten gali but pasidares.. zodziu parejo kaip suprantu variklis.. ir cia po viso to kai variklio galva daryta net 3 kartus! uzpiso!
gal kas kokiu minciu turit, kur tokia nelaime kist? ant dasliu as neturiu kur ja pardavinet, garazo ner. isvis kiek kazi motoras ir jo pakeitimas kainuotu? 
Pradeti reiketu nuo normaliu meistru, jei gerai supratau pas tave irgi 2.5 TD 4 galvu motoras, deja nebetkuris moka ta motora sutvarkyti, vienam pazistamam rekomendavau vezti i krekenava, nepaklause, brangu pasirode

sudejo kitas "motoristas", dave garantija, po 1000km nukele galvas, tai neliko nei garantijos nieko, po to paaiskejo kad kaip Rusijoj spilkas susuko galvos jei gerai pasakiau, teko daryti naujas spilkas didesnes, naujus sregius ir t.t. Tai va susirask gerus meistrus kurie sutvarke motora duoda garantija ir po to nesibaido jei kas atsitiks, as turejau toki motora - 100000km beveik prasukau - turejau tik nusipirkes su galvomis beda - viena galva i lauka leido antifriza, kitaip sakant vandeni, nes ant jo idiotas italas vazinejo, tai itariu prapuvo gal, tai viena ta galvele sutvarke uz 200lt ir viskas, pardaviau neseniai toliau ramiai vazineja mano pazistamas.