Citata iš: vanagiux 2010-07-10 16:47Panasiai su 75 alfa man buvo, tai isvis buvo vienetine alfa parduodama lietuvoje ir kas is to? Nei vieno konkretaus skambucio nebuvo, po to vienas susidomejo estas bet ji patrauke pagrinde nuotraukos ir pan. aisku nepatiko ten jam daug kas (man asmeniskai tai smulkmenos) pvz kaip galiniai diskai vibravo, kuriu nutekinimas nenuemus net nuo masinos apie 100lt butu buve, dar pradejo irodyneti kad sankaba bloga, nors pats neturejau jokiu priekaistu, prie kebulo, isores ir salono neturejo absoliuciai jokiu priekaistu. Zodziu atsisake imti, nes kaip issireiske kad "vaziuodamas nejauciu kaip vaziuociau kaip su Alfa Romeo". Tai kaina numeciau gerokai ir atsikraciau tuom mano entuziazmas ir baigtas visiems laikaims, nebent biski pagrazinti masina kuria naudoju pastoviai, bet toli grazu neuzsiimti projektais kurie sueina i munusa juodai, kas liecia Alfa Romeo tai tikrai 85% pasake kad eilinis senas automobilis, panasus i ziguli ir tiek ir zmones nesuvoke nei kam as kisu i ja pinigus ir vargstu ir tuo labiau kodel tokio kosmoso prasau uz ja, cia sneku ne apie alfistus, tarp kuriu palaikyma turejau bet irgi ne kazin koki.Man tai keisti tokie pirkėjai. Taigi ne nauja auto iš salono perkama. Natūralu, kad būna visokių trūkumų. Kiek pamenu, kaina tikrai nebloga buvo tavo 75osios. Tavo vietoje turbūt būčiau tą estą pasiuntęs tam tikra kryptimi ir iš principo nepardavęs O šiaip, kiekvienam auto yra savo pirkėjas.
Panasiai su 75 alfa man buvo, tai isvis buvo vienetine alfa parduodama lietuvoje ir kas is to? Nei vieno konkretaus skambucio nebuvo, po to vienas susidomejo estas bet ji patrauke pagrinde nuotraukos ir pan. aisku nepatiko ten jam daug kas (man asmeniskai tai smulkmenos) pvz kaip galiniai diskai vibravo, kuriu nutekinimas nenuemus net nuo masinos apie 100lt butu buve, dar pradejo irodyneti kad sankaba bloga, nors pats neturejau jokiu priekaistu, prie kebulo, isores ir salono neturejo absoliuciai jokiu priekaistu. Zodziu atsisake imti, nes kaip issireiske kad "vaziuodamas nejauciu kaip vaziuociau kaip su Alfa Romeo". Tai kaina numeciau gerokai ir atsikraciau tuom mano entuziazmas ir baigtas visiems laikaims, nebent biski pagrazinti masina kuria naudoju pastoviai, bet toli grazu neuzsiimti projektais kurie sueina i munusa juodai, kas liecia Alfa Romeo tai tikrai 85% pasake kad eilinis senas automobilis, panasus i ziguli ir tiek ir zmones nesuvoke nei kam as kisu i ja pinigus ir vargstu ir tuo labiau kodel tokio kosmoso prasau uz ja, cia sneku ne apie alfistus, tarp kuriu palaikyma turejau bet irgi ne kazin koki.
Na ir visdelto,kiek siulot pasyt mielieji forumieciai?