Labai jus idomiai uzsipuolet visi,kai buvo tema uz kiek parduot galima,,tai visi dainavo nuo 3-6k,kai pardavineji jau,tai kaina ale kosmosas,bet juk ish jusu paciu forumieciu ir domejaus del kainos

nereik uzsipulti,jauciuosi lyg zmogu nuzudes jog tokios kainos uzsiprasiau

Pavaduotojui:Jokiu virs 15 nera ir niekad nebuvo,jei negajla pinigu,galim ishsiurbt mano visa baka,ipilk 12l ir galesim mieste 100km prasukt,isitikinsi tada

Jei galiu xuliganke 325 pastatyt,tai man jau stebuklas

Ciudikui:Na,negaliu kalbet uz dauguma,bet man asmeniskai labai idomu perkant masina,kas jai ir kaip daryta ir ko truksta,del to juk ir yra vienodu modeliu skirtingos kainos,viskas del stovio

o kad nestebuklas,tai man ji stebuklas,nes ju visiskai NERA ir kai kas paklausia kas pas tave po kapotu o tu atsakai 2.5 V6 ir netiki,o isitikina tik atidarius kapota,tai MAN bent,net ant shirdies gera pasidaro nes tai ir yra,na pavadinkim "retokas" bet originalas,o ne prigrustas xz ar 1.3 ar nors ir 5l varikliu

o del to 155 3l,tai nuosirdziai pats viska ishsityrinejas savaja bedarant tai net nepatariu prasidet,kas domisi zinos,jog po variklio "defekto" be minimum 3k i varikli toki net neverta lyst,daug paprasciau paswapint toki pati kita varikli

Bajorui:Del kainos jau rasiau,o del remonto tai nesuprantu pasakymo "padebesiais skraido ir galvoja kaip visi vertina,kad paremontavo truputį'' na vertinti tai ash tikrai negaliu pats,vertinimas lieka kitiems,bet ish to klausimas kyla,jei ner ka remontuot,tai man gal sveikas dalis pradet kaitaliot?

Betkokiu atveju aciu visiem uz nuomuones,neshirskit kad tiek jau daug uzsiprasiau
Na ir tuo paciu lauksim dar daugiau nuomuoniu,kainos vertinimu ir komentaru