Autorius Tema: Alfa ir dujos  (Skaityta 20830 kartus)

simas86

• Svečias
Ats: AR 1.8 benzinas-dujos (gamyklines)
« Atsakymas #20 Įrašytas: 2010-06-02 13:00 »
tai reik vaziuoti pas dujininkus kad pareguliuotu ta persijungima jo

JML

• Svečias
Alfai Romeo 156 2.5l dujų įranga Šiauliuose
« Atsakymas #21 Įrašytas: 2010-06-16 14:59 »
Sveiki, turiu Alfa Romeo 156 2.5l benziną 6 begių 140kW. Vis delto benzinas brangsta tai galvoju apie dujas savo Alfukui. Gal žinot kas kur ir už kiek mano alfukui Šiauliuose deda dujų įrangą? Ir ar neturėsiu problemų su dujom, ar draugauja Alfa su dujom?

Ačiū kas pagelbėsit.

Neprisijungęs Laimis

• Patyręs
  • Įrašai: 594
    • Žiūrėti profilį
Ats: Alfa ir dujos
« Atsakymas #22 Įrašytas: 2010-06-16 16:34 »
draugauja su tom dujom! kuom alfa kitokia? kitoks variklis? kasmosu prigalvotu ko kitose masinose nera? zinau tiksliai, kad mitsubishio GDI nedraugauja su dujom! daugiau nieko nezinau. o siauliuose draugelis dejosi kazkokioj firmoj pavadinimu lygtais BINGAS ar pan. i 4 cil idejo uz 1800lt(pigiausia varianta eme, IV kartos) tai jei kietesne sistema(o kietumas ju buna tik purkstuku greityje ir kokybeje) i V6 stosis kazkur apie 2800-3000lt. pats dejausi i TS`a, kuris ale visiskai nedraugauja su dujom(garaziuku, meistru,-iukų ir bobuciu kalbos) kaune tai isejo 2100 su normaliais myztukais.
Alfa Romeo 156 '00 2.0l T.Spark

Neprisijungęs Justaaz

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 97
  • HBL
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23 Įrašytas: 2010-09-21 00:09 »
Kad nekurciau naujos temos, uzklausiu i sita :) Planuoju det dujas i saviske 1,8ts, noreciau patarimu, nuomoniu is patirties ;) Zinoma dujos bus sekvencines (IV) kartos.
Gal zinot kas pigiau padaro iranga, sudeda, sureguliuoja ?
Jei kas nors esat isideje i zapaske baliona, kokios jis talpos ir ismatavimu, nes pagal mano zapaskes vietos pamatavimus nelb randu tokiu balionu, tai sakau gal neteisingai matuoju, ar per didele paklaida ?
Gal zinot ar nesipjautu tarkim italiskas reduktorius, japoniski purkstukai ir kompas skirtingos salies ?
Ka galetumet pasakyt apie lenkiskus duju kompiuterius ?
Butu malonu, jeigu atsakytu ismantys si reikaliuka zmones. Aciu uz pagalba is anksto :)
'98 Alfa Romeo 156 1.8TS Rosso Proteo
'99 Alfa Romeo 156 1.8TS Silver
'03 Alfa Romeo 156 SW 2.4 JTD Nero Vulcano Metallic

Neprisijungęs warlock

• Patyręs
  • Įrašai: 422
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24 Įrašytas: 2010-09-21 08:45 »
Kad nekurciau naujos temos, uzklausiu i sita :) Planuoju det dujas i saviske 1,8ts, noreciau patarimu, nuomoniu is patirties ;) Zinoma dujos bus sekvencines (IV) kartos.
Gal zinot kas pigiau padaro iranga, sudeda, sureguliuoja ?
Jei kas nors esat isideje i zapaske baliona, kokios jis talpos ir ismatavimu, nes pagal mano zapaskes vietos pamatavimus nelb randu tokiu balionu, tai sakau gal neteisingai matuoju, ar per didele paklaida ?
Gal zinot ar nesipjautu tarkim italiskas reduktorius, japoniski purkstukai ir kompas skirtingos salies ?
Ka galetumet pasakyt apie lenkiskus duju kompiuterius ?
Butu malonu, jeigu atsakytu ismantys si reikaliuka zmones. Aciu uz pagalba is anksto :)
Del lenku, jei manote. kad BRC deda ne lenkiskus, tai klystat.
Toroidinis balonas telpa 47l, tai realus darbinis turis bus ~38l. Gal galima suzinoti kuriame mieste veiksmas? Nes jei Vilniuje, tai galeciau parekomenduot viena kita vieta, nes vzineju dujom, tik 156 2.0TS.
Lenkiski kompai, mano nuomone, ner blogi, bet gan kaprizingi...
« Paskutinį kartą keitė: 2010-09-21 09:48 sukūrė warlock »
Alfa 155 1.8TS
Alfa 156 2.0TS Selespeed

Neprisijungęs Algirdukas

« Atsakymas #25 Įrašytas: 2010-09-21 09:40 »
pas mane 166 toroidiniame balione telpa 72 litriukai ;)....
PS masina su dujomis is prancuzijos.....
Ilgiuosi Alfos

Neprisijungęs Justaaz

• Jaunuolis
  • **
  • HBL
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26 Įrašytas: 2010-09-21 12:06 »
Aš pats esu iš Šakių, bet nesvarbu kur man dės dujas, galiu ir i Vln atvaryt mašina. Svarbiausia man būtų, kad kokybiškai ir nebrangiai įdėtų ;) Pavyzdžiui kokie kaprizai pasireiškia lenkiškų ir ar tikrai tilps tas 47l balionas, nes matavau vieta tai aukstis 18, plotis 56, jei klystu patikslinkit ?
« Paskutinį kartą keitė: 2010-09-21 19:24 sukūrė Justaaz »

Neprisijungęs warlock

• Patyręs
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27 Įrašytas: 2010-09-22 08:18 »
Aš pats esu iš Šakių, bet nesvarbu kur man dės dujas, galiu ir i Vln atvaryt mašina. Svarbiausia man būtų, kad kokybiškai ir nebrangiai įdėtų ;) Pavyzdžiui kokie kaprizai pasireiškia lenkiškų ir ar tikrai tilps tas 47l balionas, nes matavau vieta tai aukstis 18, plotis 56, jei klystu patikslinkit ?
47l tikrai telpa, nes vietoj atsarginio rato mano alfoje toks stovi. Kaprizai pasireiskia "duju kompo stogo vaziavimu". Siaip montavimas uztrunka apie 2 dienas.
Beje klausimas, kiek tas nebrangiai yra?
Alfa 155 1.8TS
Alfa 156 2.0TS Selespeed

Neprisijungęs Justaaz

• Jaunuolis
  • **
  • HBL
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28 Įrašytas: 2010-09-22 12:05 »
Kaune esu rades italiska iranga, tik kompas lenkiskas ir reikia turet savo baliona, tai uz 1500lt ideda. Jei pas tave lenkiskas kompas, pakomentuok ar verta detis ir ar imanoma vaziuot

Neprisijungęs warlock

• Patyręs
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29 Įrašytas: 2010-09-22 13:19 »
Kaune esu rades italiska iranga, tik kompas lenkiskas ir reikia turet savo baliona, tai uz 1500lt ideda. Jei pas tave lenkiskas kompas, pakomentuok ar verta detis ir ar imanoma vaziuot
Kompas pas mane ne lenkiskas, bet kadangi draugai deda iranga, tai sako kad lenku laiko ~1-2 kaip pasiseks. tiesa cia apie tam tikrus kompus ejo kalba. Beje kaikuriuos lenkiskus kompus sunkiau sureguliuot.
Parasyk koks kompas pasidomesiu.
O kas per italiskas gamintojas? TOMASSATO ar TOMASSETO?
Alfa 155 1.8TS
Alfa 156 2.0TS Selespeed