nu gal ce taip turi buti gal nera pas mane gedimo max 4 km ant benzo ir isimeta dujos automatiskai:)
Galima sureguliuoti kaip tik nori, tik reguliuojasi ne atstumas, o variklio temperatūra, kuriai esant įvyksta perjungimas.
Sveiki visi nesenai isigijau AR 156 ,98 m su gamyklinem dujom ( kompiuterines) sake reguliuti ju nereikia ir automobilis nuo benzino ant duju persimeta pats automatiskai, tai ce ir butu problema , nes dabar paskaciiavau labai daug kuro iseina vazinejant po miesta nes uzsivedus man kokius 4 km vaziuoja ant benzo ir paskui persimeta ant duju , sustoji i kokia parduotuve grysti vel uzvedi vel jis ant benzino ir kartais permeta ant duju iskart, o kartais ir ne neziurint i tai kad variklis pakankamai isiles ar neisiles. Ar yra galimybe kazka padaryt kad vestusi iskart ant duju? Ar kazka pareguliuoti kad permestu greitai ant duju nes sakau kartais ir saltas persimeta ant duju, o kartais karstas variklis nepersimeta ant duju tai ir nebesuprantu kame ce reikalas.. Zodziu ukiskai bandziau paaiskint gal kas suprato ka norejau pasakyt. dekui
yra automobilių su "gamyklinėm" dujom.kiek man žinoma yra volvo bifuel,vw golf plus bifuel,bmw su lpg įranga iš gamyklos.daugiau nežinau iš galvos,galit patys surast
Be abejo kiekviena taisyklė turi išimčių, tačiau vertinant visą imtį mašinų tik nedidedelė dalis tų "gamyklinių" iš tikro yra gamyklinės