Tikriausiai atradom dar viena neisskirtine 159 beda, spyruokles. Sia savaite teko matyti dvi su suluziom spyruoklem (priekine+galine), su meistru persimetem pora zodziu, sake nenaujiena. Apsiziurekit toki "nereiksminga" ir sunkiai pastebima dalyka. Matytos masinos buvo nubege vos 100 000km. Pas abi luze spyruokliu apacios, aiskiai pastebimos tik pakelus ant pakelejo.
Pritariu - už tokią kainą tvarkingo automobilio nebus Aš savo pardavinėju ir net minčių nėra už tiek pardavinėti.
Citata iš: 2rr 2012-11-06 12:49Pritariu - už tokią kainą tvarkingo automobilio nebus Aš savo pardavinėju ir net minčių nėra už tiek pardavinėti.O kokia priezastis pardavimo? As be ironijos klausiu.
Citata iš: KLIFF 2012-04-27 23:18Tikriausiai atradom dar viena neisskirtine 159 beda, spyruokles. Sia savaite teko matyti dvi su suluziom spyruoklem (priekine+galine), su meistru persimetem pora zodziu, sake nenaujiena. Apsiziurekit toki "nereiksminga" ir sunkiai pastebima dalyka. Matytos masinos buvo nubege vos 100 000km. Pas abi luze spyruokliu apacios, aiskiai pastebimos tik pakelus ant pakelejo.keičiant ratus žiemai pastebėjau šitą reiškinį pas save. Lūžus spyruoklė gale prie pat apačios (antra vija). Mašina tik 35 tūkst nuvažiavus. Kataloge spyruoklių bent 8 variantai, pasiėmiau dėvėtą, tikiuosi pataikiau
Tai ko jūs tikitės, chebra? Aš pvz savo 156 dabartinės už 19 000lt neparduočiau, o čia 159 tokiom kainom sukas... Buvom su draugu apžiūrėt ir 159 kelių. Tai ta, kuri nebloga pasirodė kainavo 35500lt. Ir tai ne 100proc stovyje Patarčiau net nežėt tokių pigių variantų...
O kazin kaip? Ar tik SW ar ir sedanams...
Gamyklinis brokas, koks toyota gamintojas jau atsaukima padarytu ir pakeistu kokybiskomis