Autorius Tema: Ir kuriasi,ir nesikuria gerai  (Skaityta 12918 kartus)

Talbat

• Svečias
Ats: Ir kuriasi,ir nesikuria gerai
« Atsakymas #10 Įrašytas: 2010-03-28 11:13 »
talbat , o kaip su oro padavimu  reikalai , ta prasme visos gumines zarnos ar sveikos , kiek pamenu jos tokios  su itrukimais siek tiek buvo nuo amziaus , gal ora koki gaudo , iskart misinys kitoks  gal del to ir dumas eina  , nu vnz ...cia tik prielaida nes ir siaip ir taip mastau, nieko nesugalvoju

Aha, reikes pasitikrinti tuos grobus. kaip tik atsyla ir varau i perziura :)

Neprisijungęs naujokas

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 144
  • AR 166 2,4JTD
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11 Įrašytas: 2010-03-28 17:50 »
a koks turetu but slegis kuro siurbly?matuojant,kad zinot

Neprisijungęs naujokas

• Jaunuolis
  • **
  • AR 166 2,4JTD
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12 Įrašytas: 2010-03-29 08:22 »
uz kur pradet kabintis?siandien reiks paziuret kuro padavima,ir as itariu kad kuro siurblys gali but,sako elektronine dalis nueina,je pakeicia ir vel ledu ar cia dar maciau kuro slegio reguliatorius gali but kaltas?slegio nebesukelia? tas reguliatorius vistiek kazkur prie siurblio stovi,ar kitur kur?

Neprisijungęs mod

• Lankytojas
  • Įrašai: 394
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13 Įrašytas: 2010-03-30 01:46 »
na as tau savo istorija papasakosiu, o tu  galvok pats.
veiksmas klaipeda. masina nesikuria , vezu i autobrava , stato ant stendo sako siurblys geras - blogas reguliatorius ar daviklis kaip jis ten tiksliai vadinasi nzn , kaina tokia ir tokia ~ 700 lt , as sakau ok keiciam jei pades mokesiu jei nepades velniop jis man reikalingas. pasispjaude bet pakeite. masina nesikuria. sakau  dedam mano sena ir vezu alfa i kauna pas zaza.  nuveziau pas zaza, pakeitem kuro siurbli , masina vaziuoja. praeina  ~ 15-16 menesiu situacija kartojasi, vel autobrava vel ta pati diagnoze -daviklis kaltas, siurblys geras, vel kaunas vel zazas, vel siurblys keiciamas vel masina vaziuoja.... tik jauciu kad  kazkas vel negerai su tuo siurbliu nes  masina  vairuoja Talbat ir kiek matau jam panasios bedos, ir labai panasios istorijos su diagnostika...
« Paskutinį kartą keitė: 2010-03-30 01:49 sukūrė mod »
buvo : AR 166 2,4JTD 2002
yra: bmw 328is 1997
 ----------------------------------------

Neprisijungęs naujokas

• Jaunuolis
  • **
  • AR 166 2,4JTD
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14 Įrašytas: 2010-03-30 07:35 »
a kokios plaukioja kainos kuro siurbliu? nu pas mane beroc beda pasitvarke.buvau pas motorista,sako as tau slegio nepamatuosiu neturiu su kuo,bet paziurejo,ir parode galima beda,pats nepamaciau.nuo kuro siurblio ir to reguliatoriaus iseinancios trys slangutes buvo laisvos,su pirstais galimejo numaut,tai pakeiciau chamutus,suverziau gerai,kad oro nebegaudytu,nu badar kaip ir normaliai,ligtai neber to oro.o budavo kuri poilgiai,kol ta ora isstumia ir slegi sukelia,na sioj savaitej bus matyt geriau.tai toks mano gedimas buvo,jei dar kas neislys

Talbat

• Svečias
« Atsakymas #15 Įrašytas: 2010-03-30 08:50 »
a kokios plaukioja kainos kuro siurbliu? nu pas mane beroc beda pasitvarke.buvau pas motorista,sako as tau slegio nepamatuosiu neturiu su kuo,bet paziurejo,ir parode galima beda,pats nepamaciau.nuo kuro siurblio ir to reguliatoriaus iseinancios trys slangutes buvo laisvos,su pirstais galimejo numaut,tai pakeiciau chamutus,suverziau gerai,kad oro nebegaudytu,nu badar kaip ir normaliai,ligtai neber to oro.o budavo kuri poilgiai,kol ta ora isstumia ir slegi sukelia,na sioj savaitej bus matyt geriau.tai toks mano gedimas buvo,jei dar kas neislys

oba, reikia ir man juos pasitikrinti.

Neprisijungęs naujokas

• Jaunuolis
  • **
  • AR 166 2,4JTD
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16 Įrašytas: 2010-03-30 11:01 »
paziurek,gali but tokia pati problema,ir paziurek ar nesuaizeje tos slangutes,pas mane tuo dangcio pasitryne silpnai

Talbat

• Svečias
« Atsakymas #17 Įrašytas: 2010-03-31 17:10 »
paziurek,gali but tokia pati problema,ir paziurek ar nesuaizeje tos slangutes,pas mane tuo dangcio pasitryne silpnai

o ar beda dingo pas tave?

Neprisijungęs naujokas

• Jaunuolis
  • **
  • AR 166 2,4JTD
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18 Įrašytas: 2010-03-31 20:59 »
dinkt tai nedingo man,na gal ir maziau issidirbineja.as galvoju gal pas mane tas kuro slegio reguliatorius nesukelia tam tikro slegio,nors kartais vedant viskas ledu,o kitasyk reikia jau pasukt ir uzvedus purpsi. arba sakau gal dar slangute kur kokia pratrinta,nu rytoj sakiau dar atidaciau persiziuresiu visas slangutes,gal dar kokia gaudo ora,ta prasme chamutai atsileide.dabar tik klausinejuos kur gera diagnostika daro,reiks varyt kitaip nieko nebus man rodos.

Neprisijungęs naujokas

• Jaunuolis
  • **
  • AR 166 2,4JTD
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19 Įrašytas: 2010-04-01 19:27 »
siandien dar oro srauto matuokle tvarkiau,nebemeta tiek daug juodo dumo bus matyt kaip kursis,draugelis ir tvarke matuokle tai sako poveikis neiskart buna