Autorius Tema: Ir kuriasi,ir nesikuria gerai  (Skaityta 12915 kartus)

Neprisijungęs naujokas

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 144
  • AR 166 2,4JTD
    • Žiūrėti profilį
Ir kuriasi,ir nesikuria gerai
« Įrašytas: 2010-03-25 21:37 »
Bandziau ieskotis,bet kazko panasaus neradau.va siandien toks bajeris nutiko,kuriu savo alfuka,ir jei per anksti atleidi rakteli nepagriebia gerai dirba atrodo kaip ant kokiu 3 kausu,bet gaziuko biski duodi ir pagriebia normaliai,o jei ilgiau starteriu pasuki,tai uzkuria normaliai,bet girdisi vistiek toks garsas kai nevisi cilindrai dirbtu.. taip buna kai kuri nevisai salta varikli,na apie 60C +-, o va dabar grizau namo,variklis ikaites normaliai,uzgesinau,vel vest tai viskas normaliai kaip niekur nieko.sako cia su kuru gali but kazkas,arba siurblys slegio nesukelia,arba sako koks purkstukas uzsikises,net nezinau kas cia kaip gali but..help

Agent009

• Svečias
Ats: Ir kuriasi,ir nesikuria gerai
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2010-03-26 00:50 »
jai itari kad gali but purkstukai, tai pabandyk nusipirkt pursktuku ploviklio, bet to pigesnio kurio reikia y baka supilt, o tas kur po litra ar po kiek lis ten parsiduoda nepamenu, ir pavadinimo tiksliai negaliu pasakyt, zodziu jis apie 50lt kainuoja, sukisi y jy slangutes paduodamaja ir gryztamaja ir leidi varikliui jien tik ant to skyscio dirbt, neseniai pazystamuo pramlovem tai padejo, pas jy irgi purtes variklis kazkaip keistai, nu bet as cia apie jtd sneku kaip pas benzus as nezinau! ^-^

Neprisijungęs naujokas

• Jaunuolis
  • **
  • AR 166 2,4JTD
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2010-03-26 07:30 »
tai pas mane irgi jtd,reiks pabandyt,dar patare diagnostika pasidaryt,reiks gal nuvaryt.pas mane tik kuriant purtosi,o uzvedus viskas ledu,vakar ant karsto matoro viskas puiku buvo,paziuresim siandien kaip salta kursis.

Talbat

• Svečias
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2010-03-26 09:06 »
identiskos bedos pas mane. ant saltu ragai, ant siltu be problemos. ar balto dumo dar nemeta? Tik turbut manajai ne taip smarkiai dar, purtydavosi masina prie -10 ir daugiau. Zinok kratau jau gera pusmeti, bedos nerandu. Purkstukus pasikeiciau, filtrus pasikeiciau, tikrinau voztuvus, diagnostika kelis kart dariau, kuro siurblio slegi irgi matavau. Viskas ledas. Visi girdi kad negraziai dirba, mato balta duma, bet bedos neranda. Senasis alfos seimininkas sako man, kad tokiai bedai atsitikus, visad keisdavo siurbli ir pasitvarkydavo. As siam keitimui dar nesiryzau. Pries savaite uzsiglusinau EGR, lyg pagerejo, dumo maziau, variklis graziau dirba, bet vistiek nera norimo rezultato. Dar vienas sake pasiziureti reikia pagrindini dirza, imanomas variantas, kad prasisuko per didelius salcius, del to girdisi variklyje silpnas kalenimas, dumingumas, sumazejusi trauka.
Tai tau patarciau pasiziureti tris dalykus: variklio kompresija, kuro siurblys, pagrindinis dirzas. Daugiau kur cia beda, as nebesuprantu.
p.s. butu idomu pasiziureti tavaja masina, gal ka dviese greiciau rastume, visgi ta pati beda sieja...

Neprisijungęs naujokas

• Jaunuolis
  • **
  • AR 166 2,4JTD
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2010-03-26 12:06 »
na pagrindini dirza tai ant pavasario planuoju keist,nes jau ir laikas atejo.o variklio kompresija ir kuro siurblio slegi idomu butu pamatuot.tik va nezinau ar pas mane mieste yra tokiu meistru kurie matuoja kuro siurblio slegi,va kame beda..reiks detaliau pasinagrinet

Talbat

• Svečias
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2010-03-26 12:08 »
kur gyveni?

Neprisijungęs naujokas

• Jaunuolis
  • **
  • AR 166 2,4JTD
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2010-03-26 12:09 »
Anyksciai.nu ir pas mane balta duma saltu motoru meta kaip pas visus duodant koksu,bet baisu nera. pas mane tik kartais juoda duma ismeta duodant gazo,bet ismeta gerai

Talbat

• Svečias
« Atsakymas #7 Įrašytas: 2010-03-26 14:15 »
na tas pats pas mane. Ieskok, bandyk knistis, jei rasi, butinai informuok.

Neprisijungęs naujokas

• Jaunuolis
  • **
  • AR 166 2,4JTD
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8 Įrašytas: 2010-03-26 16:33 »
jei ka rasiu,tai butinai duisiu zinot ;)

Neprisijungęs mod

• Lankytojas
  • Įrašai: 394
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9 Įrašytas: 2010-03-27 10:41 »
talbat , o kaip su oro padavimu  reikalai , ta prasme visos gumines zarnos ar sveikos , kiek pamenu jos tokios  su itrukimais siek tiek buvo nuo amziaus , gal ora koki gaudo , iskart misinys kitoks  gal del to ir dumas eina  , nu vnz ...cia tik prielaida nes ir siaip ir taip mastau, nieko nesugalvoju
buvo : AR 166 2,4JTD 2002
yra: bmw 328is 1997
 ----------------------------------------