Autorius Tema: Kodel niekam nereikia gtv lusso ? :)  (Skaityta 27817 kartus)

Neprisijungęs autoprimo

• Patyręs
  • Įrašai: 573
    • Žiūrėti profilį
Ats: Kodel niekam nereikia gtv lusso ? :)
« Atsakymas #40 Įrašytas: 2010-02-22 10:51 »
cia vyksta pasleptas gincas : DIESEL vs BENZ  ;D (man taip atrodo )
DIESEL darbui , meste numinant nuo 175-200km per diena yra super , bet pajausti vairavimo malonuma tai abejoju
BENZ V6 - 100% malonumas , ypac silto pavasario savaitgaliais  :smilie:
www.autoprimo.lt >>> (ALFA ROMEO.FIAT.LANCIA)

Neprisijungęs Infas

« Atsakymas #41 Įrašytas: 2010-02-22 13:52 »
DIESEL darbui , meste numinant nuo 175-200km per diena yra super , bet pajausti vairavimo malonuma tai abejoju

jooo...man maloniausia silta pavasario savaitgali nusileist priekinius langus ir pirmais dviem begiais klausytis variklio garso is lauko, nes vaziuojant treciu ~100kmh jau vejas pradeda uzgozt varikli..

o kalbant apie sanaudas, tai nedaug skiriasi. mano vidurkis 10-11 priklausomai nuo sezono ;)
'81 Alfa Romeo Alfetta
'82 Alfa Romeo Alfetta
'92 Land Rover Range Rover Vogue LSE
'01 Alfa Romeo 166
'04 Alfa Romeo GT
'04 Fiat Multipla
'09 Porsche Cayenne
'13 Alfa Romeo Giulietta

lusis

• Svečias
« Atsakymas #42 Įrašytas: 2010-02-22 14:47 »
greiciau cia vyksta pasleptas verksmas-kokia gera masina,na,bet kodel ji pigi,kodel jos niekam nereik?aplink kvailai su golfais,nesupranta dizaino...
infas,tu klausaisi ne variklio,o kaip pinigai byra per duslintuvą  ;D

Neprisijungęs moonshine

« Atsakymas #43 Įrašytas: 2010-02-22 15:21 »
cia vyksta pasleptas gincas : DIESEL vs BENZ  ;D (man taip atrodo )
BENZ V6 - 100% malonumas , ypac silto pavasario savaitgaliais  :smilie:

infas,tu klausaisi ne variklio,o kaip pinigai byra per duslintuvą  ;D
Sunku turbūt žmonėms kai nuolat galvoja - "oi, gazą paspaudžiau - oi, litukai dzindzindzin per dusliarą....oi, dunkst į duobikę - peilis per pakabą, oi, čia turbūt koks stolnikas nukrito, oi diena prabėgo - vėl ant kokios diskos mano alfa nuvertėjo, ojojoji bėda man vargšui...."  :D tokie paskui dėl tos nuolatinės įtampos, streso ir bejėgiškumo neatlaiko ir vieną dieną išeina su vinčesteriais į gatvę žmonių šaudyt   ???
« Paskutinį kartą keitė: 2010-02-22 15:23 sukūrė moonshine »
Vieni turi proto, o kiti neturi, ir viskas.  :idea:

GTV 3.0 24V Lusso
Lancia Musa 1.4 16V

Neprisijungęs active

• Lankytojas
  • Įrašai: 200
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #44 Įrašytas: 2010-02-22 15:29 »
ir siaip manau jei GTV butu ejas su JTD motoru butu zymiai populiaresnis. Nes tarkim, jaunam zmogui/studentui norisi jaunatviskos, isvaizdzios, nebrangios kupe - GTV pagal siuos pozymius pats tas. Traukiantis aki, zavus 'krutas' dvivietis automobiliukas.. O bet taciau.. Twin spark'ai neekonomiski, as jau nekalbu apie 3.0. Zinoma, tokiai masinai kaipo ekonomikos ir nereikia jei nori kad ji smagiai vaziuotu. Bet kuro islaidos + eksploatacija (jei kasdieniam naudojimui) matyt daug ka atbaido.. Kazkada kazkur skaiciau kad kazkas bande det i GTV 2.4 JTD motora, idomu ar pasiteisintu toks eksperimentas ir kiek islaidu butu :).. Siaip itariu visai smagus dalykelis gautusi

Na nera tokia eksplotacija brangi lyginant su 166, pakaba GTV taisyti pigiau nei 166 ir t.t.

P.S. va jei dar busi studentas po 10 metu, galesi brera isigyti su 2.4JTDm :)

Kad menka paguoda studentui is tos breros jtdm, kai sanaudos 14 l/100km :)
Alfa romeo GTV 3.0 24v Lusso

lusis

• Svečias
« Atsakymas #45 Įrašytas: 2010-02-22 15:32 »
cia vyksta pasleptas gincas : DIESEL vs BENZ  ;D (man taip atrodo )
BENZ V6 - 100% malonumas , ypac silto pavasario savaitgaliais  :smilie:

infas,tu klausaisi ne variklio,o kaip pinigai byra per duslintuvą  ;D
Sunku turbūt žmonėms kai nuolat galvoja - "oi, gazą paspaudžiau - oi, litukai dzindzindzin per dusliarą....oi, dunkst į duobikę - peilis per pakabą, oi, čia turbūt koks stolnikas nukrito, oi diena prabėgo - vėl ant kokios diskos mano alfa nuvertėjo, ojojoji bėda man vargšui...."  :D tokie paskui dėl tos nuolatinės įtampos, streso ir bejėgiškumo neatlaiko ir vieną dieną išeina su vinčesteriais į gatvę žmonių šaudyt   ???
ne ,ne su winshesteriais eina,o parduoda GTV  ;D

Neprisijungęs moonshine

« Atsakymas #46 Įrašytas: 2010-02-22 15:43 »
nemanau. tokie žmonės GTV gyvenime neturi, iš tolo ratu apeina, apie pirkimą nėra nė kalbos. manau, kad GTV pardavėjus tiesiog aplinkybės tuo momentu priverčia, o ne 13l/100km gailėjimas.
Vieni turi proto, o kiti neturi, ir viskas.  :idea:

GTV 3.0 24V Lusso
Lancia Musa 1.4 16V

Neprisijungęs DevilDriver

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 176
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #47 Įrašytas: 2010-02-22 16:05 »
kazkaip drisciau abejot kad brera 2.4 JTDm 14l/100 km ima.. :)) nebent automatas ir vaziavimo stilius dugnas-stabdis
Buvo:
Alfa Romeo 33 1.4 Boxer
BMW 730
Alfa Romeo 155 2.0 8V T.Spark
Alfa Romeo 156 2.4 JTD 100 kW
Alfa Romeo 166 2.4 JTD 110 kW lusso
Toyota Corolla Verso 2.0 D4D
Lancia Lybra 2.4 JTD SW 103 kW
SAAB 9-5 2.0 TiD SW

lusis

• Svečias
« Atsakymas #48 Įrašytas: 2010-02-22 16:07 »
nemanau. tokie žmonės GTV gyvenime neturi, iš tolo ratu apeina, apie pirkimą nėra nė kalbos. manau, kad GTV pardavėjus tiesiog aplinkybės tuo momentu priverčia, o ne 13l/100km gailėjimas.
gali būti,tik juokauju gi.šiaip nemaža tiesos,kad alfa romeo mėgėjai-ne iš praktiškiausių žmonių.pirkdami mašiną vadovaujasi jausmais,o ne blaiviu protu,paskui netylantis monetų skambesys iš duslintuvo labai greit grąžina protą.
praktiškesni žmonės-perka apskaičiavę eksplotacines išlaidas,kurą ir t.t.,ir žiūri blaiviai ar jų biudžetas patempia.
dar kiti nekreipia dėmesio aplamai su kuo važinėja svarbu kuo pigiau,yra ir tokių žmonių,kurių galimybės sutampa su norais,tai linkiu ,kad visi protingai vertintų savo galimybes. :)

Neprisijungęs lerunas

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 126
  • Quattroporte
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #49 Įrašytas: 2010-02-22 16:27 »
gali būti,tik juokauju gi.šiaip nemaža tiesos,kad alfa romeo mėgėjai-ne iš praktiškiausių žmonių.pirkdami mašiną vadovaujasi jausmais,o ne blaiviu protu,paskui netylantis monetų skambesys iš duslintuvo labai greit grąžina protą.
praktiškesni žmonės-perka apskaičiavę eksplotacines išlaidas,kurą ir t.t.,ir žiūri blaiviai ar jų biudžetas patempia.
dar kiti nekreipia dėmesio aplamai su kuo važinėja svarbu kuo pigiau,yra ir tokių žmonių,kurių galimybės sutampa su norais,tai linkiu ,kad visi protingai vertintų savo galimybes. :)

Arba kad galimybės sutaptų su norais. Panevėžy prie mašinų turgaus aikštelėj irgi gan ilgai GTV stovėjo. Tokiom mašinom pirkėjo reikia laukti ilgai. Kantrybės tau, sulauksi pirkėjo.
buvo
Opel Ascona 1,6 l. 1982 m.
Audi 100  2,0 l. 1991m.
Mitsubishi Galant 2,0 l. 1992 m.
Toyota Previa 2,4 l 1991 m.
AR 145, 1,6i. e  1997 m.
FIAT Multipla 1.9jtd  1999 m.
yra
Chrysler Grand Voyager 2,5 CRD 2001 m.
Honda FRV 2,2 CTDI