Autorius Tema: Kodel niekam nereikia gtv lusso ? :)  (Skaityta 27808 kartus)

Neprisijungęs warlock

• Patyręs
  • Įrašai: 422
    • Žiūrėti profilį
Ats: Kodel niekam nereikia gtv lusso ? :)
« Atsakymas #10 Įrašytas: 2010-02-20 11:37 »
teisingai vanagiux ir bajoras sako.
GTV yra ligonio turincio pinigu ir kita auto masina.
velniop tos alfos niekam nereikalingos, reikalingos tik tiek kiek slapenka parduotuvej-pigi masina su daug pribombasu. viskas.
ri nesvarbu ar gtv ar 75 ar 33 ar dar koks briedas.
ps vezkit masinas i vokietyna pardavinet :)
Tamsta, gal jums verta ismokt priziuret masina o ne uzdrozt ir parduot ;)
Nes apie jusu 155 geriau jau nieko nesakysiu
Ir gal tada alfa jums taps normalia masina :)
« Paskutinį kartą keitė: 2010-02-20 11:49 sukūrė grease »
Alfa 155 1.8TS
Alfa 156 2.0TS Selespeed

Neprisijungęs moonshine

« Atsakymas #11 Įrašytas: 2010-02-20 12:10 »
Nereikia taip ligotai reaguoti į žodį "ligonis". Aš tą priimu geraja prasme - ir jūs priimkit taip - gi didesni alfų mylėtojai už mane esat  ;)
Sakot nereikia siet su laikmečiu, reikia siet su meile - tai paklauskit pačių pardavėjų kodėl VISOS Vilniaus GTV Lusso šiuo metu yra parduodamos? Visiems savininkams kaip tai dabar meilė praėjo?  ;) Ar kas pasidarė? Norit atsakymo į "kodėl niekas neperka", tai paklauskit "o kodėl visi dabar nori parduot?"  Manau bendru atveju atsakymas bus tas pats  ;)
Vieni turi proto, o kiti neturi, ir viskas.  :idea:

GTV 3.0 24V Lusso
Lancia Musa 1.4 16V

Neprisijungęs Eco

• Veteranas
  • Įrašai: 892
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12 Įrašytas: 2010-02-20 12:16 »
o man kyla minciu apie gtv 3.0 24v bet viska lemia pinigai, o dabar ju ba ba, o siaip tavo pasiziuriu cia nete, pasisnekam su zmona, kad butu gerai, bet ...
Buvo: 146, 164 3.0 2 vnt, 156
Yra : 147 , Alfetta

Neprisijungęs warlock

• Patyręs
  • Įrašai: 422
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13 Įrašytas: 2010-02-20 12:19 »
Nereikia taip ligotai reaguoti į žodį "ligonis". Aš tą priimu geraja prasme - ir jūs priimkit taip - gi didesni alfų mylėtojai už mane esat  ;)
Sakot nereikia siet su laikmečiu, reikia siet su meile - tai paklauskit pačių pardavėjų kodėl VISOS Vilniaus GTV Lusso šiuo metu yra parduodamos? Visiems savininkams kaip tai dabar meilė praėjo?  ;) Ar kas pasidarė? Norit atsakymo į "kodėl niekas neperka", tai paklauskit "o kodėl visi dabar nori parduot?"  Manau bendru atveju atsakymas bus tas pats  ;)
Tai paklausk kodel tie patys vokieciai nori parduot ;) gausi max 3 skirtingus atsakimus.
Ir cia apie visas markes, o ne tik apie alfas
Alfa 155 1.8TS
Alfa 156 2.0TS Selespeed

Neprisijungęs grease

« Atsakymas #14 Įrašytas: 2010-02-20 12:22 »
Nereikia taip ligotai reaguoti į žodį "ligonis". Aš tą priimu geraja prasme - ir jūs priimkit taip - gi didesni alfų mylėtojai už mane esat  ;)
siaip as prates prie 'ligonio'. nera jis man svetimas. bet butent tas, kur 'geraja prasme'.
deja, bet nemanau, kad Ciudikas ji minejo geraja prasme.

Sakot nereikia siet su laikmečiu, reikia siet su meile - tai paklauskit pačių pardavėjų kodėl VISOS Vilniaus GTV Lusso šiuo metu yra parduodamos? Visiems savininkams kaip tai dabar meilė praėjo?  ;) Ar kas pasidarė? Norit atsakymo į "kodėl niekas neperka", tai paklauskit "o kodėl visi dabar nori parduot?"  Manau bendru atveju atsakymas bus tas pats  ;)
na, su laikmeciu siet tai turbut vistik reiktu - kad ir kaip beziuretum ir bemyletum, pacio (seimos, etc) isgyvenimas (ar kiek geresnis pragyvenimas) tokiu laikmeciu bet kokiu atveju bus didesnis prioritetas nei mielas sirdziai, bet brangokas automobilis.
tai va stai tau ir atsakymas i abu klausimus - kodel visi dabar nori parduot ir kodel nieks neperka.
« Paskutinį kartą keitė: 2010-02-20 12:24 sukūrė grease »

Neprisijungęs Ciudikas

• Veteranas
  • Įrašai: 1078
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15 Įrašytas: 2010-02-20 13:00 »
Nereikia taip ligotai reaguoti į žodį "ligonis". Aš tą priimu geraja prasme - ir jūs priimkit taip - gi didesni alfų mylėtojai už mane esat  ;)
Sakot nereikia siet su laikmečiu, reikia siet su meile - tai paklauskit pačių pardavėjų kodėl VISOS Vilniaus GTV Lusso šiuo metu yra parduodamos? Visiems savininkams kaip tai dabar meilė praėjo?  ;) Ar kas pasidarė? Norit atsakymo į "kodėl niekas neperka", tai paklauskit "o kodėl visi dabar nori parduot?"  Manau bendru atveju atsakymas bus tas pats  ;)

va  zmogus mastantis teisingai. kad ligonis tai nereiskia izeidimo, tiesiog zmogau silpnybe ;)
  pasto zenklu kolekcionieriai irgi ligoniai..

o kad gtv 3,0 kaina didele ir islaikymas brangus (nu nebent dujas desi, arba vazinesi tik savaitgaliais bet tada reikia antros masinos, kuria velgi reikia priziuret ir velgi dviem masinom pinigu skirt) manau nei vienas nepaneigs

galbut gtv buvo zvaigzde pries 10 metu, ir zvaigzde lieka tik entuziastu akyse (ir kaip zinia tu entuziastu svajonese nes retas kuris nusipirkes 156 19jtd ir garsiai svajodamas apie gtv realiai ja pirks-parode ir brumbromo praktika ir active ir awrio)

warliuk, jei buciau norejes buciau savo ir patalpines skelbimuose(bet kotais ne karto negalejei jos matyt tenai), tuo labiau kad darbini arkli du metus jodineju ir i alfa sedu SVENCIU PROGOM.  ir sakyciau nereikia siuo atveju kalbet apie dadrozima ir pardavima.
« Paskutinį kartą keitė: 2010-02-20 13:08 sukūrė Ciudikas »

Neprisijungęs moonshine

« Atsakymas #16 Įrašytas: 2010-02-20 13:25 »
grease - atsakinėti MAN nereikia  ;) - sau aš esu viską atsakęs, klausimai retoriniai - kad kiekvienas sau atsakytų užuot stebėjęsi. Laikai tokie, kad su ne pirmo būtinumo dalykais (o toks ir yra GTV) sunkumai - ir viskas. Nemanau kad būtų kažkokia nebemeilės GTV banga užėjus.  ;D

GTV 3.0 24V Lusso
Lancia Musa 1.4 16V

Neprisijungęs brumbrum

• Veteranas
  • Įrašai: 5730
    • Žiūrėti profilį
    • Alfaklubas
« Atsakymas #17 Įrašytas: 2010-02-20 14:42 »
As parduodu todel, kad pradejau nuvaziuoti apie 30k i metus, tad kuro atzvilgiu ziauriai skamba, kai pravaziuodavau 15k km i metus ir maziau, tada problemu nebuvo, meile alfoms neisbleso, tik realybei i akis paziurejau, kad negaliu sau leisti to ir ano nes turiu pilti i baka... tas manes tikrai nedziugina, nors ir kiek alfa grazi, greita ir smagi butu ;)

Si automobili gali pirkti tik zmogus kuris ji laikytu kaip antra auto arba irgi pravaziuotu iki 15k km i metus :)

O tie kas sako, kad yra geresniu alternatyvu uz 10k lt, tai parodykite man su tokiais stabdziais, gan neblogu stovejimu ant kelio nors ir gan sunkus priekis, isibegejimas per 7 sek., 6 begiu greiciu deze ji tikrai privalumas lyginant su 5 ;)

O kas sako, kad dalys brangios, kazkada gal ir buvo, bet dabar jau nebe, brangios tik tos dalys, kurios eina tik GTV modeliui, tai yra amortizatoriai priekiniai 3.0 versijai, stabdziu diskai priekiniai 3.0 versijai, galine pakaba 3.0/2.0, net 3.0 versijoje galines pakabos sailentblokai ejo kitokio misinio lyginant su 2.0 :)
O kitos dalys pvz oro srauto matuokle, GTV 3.0 800lt~, GTV 2.0 250lt~, nors ir elementas vienodas :D
Tiesiog kai perki dali, pasiziuri kokiam auto jis dar eina ir perki ne GTV, o pvz 155 alfai tipo, tada ir kainos dvigubai krenta, auto daliu pardavejai gudrus, pamato koks modelis ir kainos keiciasi iskart :D
« Paskutinį kartą keitė: 2010-02-20 14:47 sukūrė brumbrum »
Buvo: AR GTV 3.0 V6 24v Lusso
Yra: Audi S6
Bus: 75/GTV6?

Neprisijungęs moonshine

« Atsakymas #18 Įrašytas: 2010-02-20 15:41 »
O šiaip pirkti dabar savo svajones laikas geras... maniau kad tokio varianto kaip GTV 3,0 ir dar gerai prižiūrėto -  teks paieškot keletą mėnesiukų bent jau, užsireginau forume po truputį kaustytis - o čia - opa! - bent pora variantų puikiai prižiūrėtų, bent jau kaip sako  ;) - tik rinkis.

GTV 3.0 24V Lusso
Lancia Musa 1.4 16V

Neprisijungęs brumbrum

• Veteranas
  • Įrašai: 5730
    • Žiūrėti profilį
    • Alfaklubas
« Atsakymas #19 Įrašytas: 2010-02-20 15:55 »
Na nenoriu, kad nusiviltum, puikiai priziuretas tai yra tiek isore, tiek vidum, tiek techniskai, dar Lietuvoje tokios GTV nemaciau :) jei ir butu tai kaina ne tokia tikrai butu, pasikartosiu, tai nenaujas automobilis tad bus prie ko prikibti :)

Bet dabar tikrai yra is ko rinktis, as kai ieskojau sau, tai nei vienos 3.0 pardavime nebuvo, tad teko vokietijoje ieskotis :)
Buvo: AR GTV 3.0 V6 24v Lusso
Yra: Audi S6
Bus: 75/GTV6?