Autorius Tema: 164 Alfos 2,5 TD variklio galva  (Skaityta 9541 kartus)

Zemaitis

• Svečias
164 Alfos 2,5 TD variklio galva
« Įrašytas: 2010-01-28 15:54 »
Nuejo mano Alfukes galva...  :(  ir slifuot ten reik visas.. visas tas dalykas atssieis 1200Lt.  tai bus atliekama Alytuje.  va ir kyla klausimas ar geriau slifuot ar visa varikli keisti???    ::)  tiesa gal zinot kokiose dar masinose stovi toks variklis. gal kas esast jau slifave savajai ir zinot kaip ten laiko? ar ten tiesa kad negali daugiau 100km/h spaust vo vel nueis galva? dekui uz mintis ir pasiulymus.   ;)

Neprisijungęs Dancius

• Veteranas
  • Įrašai: 4409
    • Žiūrėti profilį
Ats: 164 Alfos 2,5 TD variklio galva
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2010-01-28 18:07 »
vojegeri stovi tox pats 2,5 td variklis
  kad po slifavimo  neghali spaust  daugiau simto nesamone, bet kam ja slifuos, ji truko ir ja suvirino ?
AR159 2.0 jtdm Ti

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
  • Įrašai: 5282
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2010-01-28 21:04 »
Nuejo mano Alfukes galva...  :(  ir slifuot ten reik visas.. visas tas dalykas atssieis 1200Lt.  tai bus atliekama Alytuje.  va ir kyla klausimas ar geriau slifuot ar visa varikli keisti???    ::)  tiesa gal zinot kokiose dar masinose stovi toks variklis. gal kas esast jau slifave savajai ir zinot kaip ten laiko? ar ten tiesa kad negali daugiau 100km/h spaust vo vel nueis galva? dekui uz mintis ir pasiulymus.   ;)

Su savo labai daznai paspaudziu 200km/h jei oro salygos leidzia, paskambink Andriui 861274081, situ varikliu asas, gal pigiau sutartum nei uz tokia suma, turi ir detaliu daug ir tvarko  ;) Del atitikmenu tai Ford Scorpion, Chrysler Voyager, tik reikia ziureti metus, nes kaikurie ejo su grandininiais motorais jau

Zemaitis

• Svečias
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2010-01-28 23:23 »
tai tada darysiu, nes varikliu pasirinkimu irgi ne kazkas, o ir ten loterija. Kiek skambinau tai kaina ne kazi ka skiriasi, o loterija irgi gaunas  :smilie:   reiks jei ka skambtelt.  gal zinai is kur jis?

Neprisijungęs PiPPas

• Administratorius
  • Veteranas
  • Įrašai: 7978
  • Vehicle: 2000 Alfa-Romeo 156
  • A l f a R o m e o F a m i l y
    • Žiūrėti profilį
    • PiPPas
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2010-01-28 23:24 »
tai tada darysiu, nes varikliu pasirinkimu irgi ne kazkas, o ir ten loterija. Kiek skambinau tai kaina ne kazi ka skiriasi, o loterija irgi gaunas  :smilie:   reiks jei ka skambtelt.  gal zinai is kur jis?

Andrius Krekenavoj randasi. ;)
Yra:
'13 AR Giulietta 1.4 TBi TCT MultiAir Sportiva

Buvo:
'00 AR 156 1.8 TS;
'07 AR 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic

Zemaitis

• Svečias
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2010-01-28 23:27 »
  kad po slifavimo  neghali spaust  daugiau simto nesamone, bet kam ja slifuos, ji truko ir ja suvirino ?
viena tai ten konkreciai suvaryta tad reik perslifuot visas kad sutiktu.

Zemaitis

• Svečias
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2010-01-28 23:29 »

Andrius Krekenavoj randasi. ;)
dekui  ;)  ryt ryte reiks pasukt!

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7 Įrašytas: 2010-01-28 23:37 »

man buvo viena galva leido antifriza, tiesiog ja viena sutvarke ir viskas  ;) jinai buvo kazkieno perverzta, tai teko ir pavirinti ir paslifuoti

Zemaitis

• Svečias
« Atsakymas #8 Įrašytas: 2010-01-28 23:43 »

man buvo viena galva leido antifriza, tiesiog ja viena sutvarke ir viskas  ;) jinai buvo kazkieno perverzta, tai teko ir pavirinti ir paslifuoti
idomiai.. nes sake kad reikia jas sulyginti. na pas mane tai viena konkreciai, o per dar dvi tai tuks rasaliukas sunkiasi.

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9 Įrašytas: 2010-01-28 23:44 »

idomiai.. nes sake kad reikia jas sulyginti. na pas mane tai viena konkreciai, o per dar dvi tai tuks rasaliukas sunkiasi.

Tokiu atveju jau reikes visas nuimti ir deti vientisa tarpine po visomis galvomis tada bus kokybiska  ;)