Nuejo mano Alfukes galva... ir slifuot ten reik visas.. visas tas dalykas atssieis 1200Lt. tai bus atliekama Alytuje. va ir kyla klausimas ar geriau slifuot ar visa varikli keisti??? tiesa gal zinot kokiose dar masinose stovi toks variklis. gal kas esast jau slifave savajai ir zinot kaip ten laiko? ar ten tiesa kad negali daugiau 100km/h spaust vo vel nueis galva? dekui uz mintis ir pasiulymus.
tai tada darysiu, nes varikliu pasirinkimu irgi ne kazkas, o ir ten loterija. Kiek skambinau tai kaina ne kazi ka skiriasi, o loterija irgi gaunas reiks jei ka skambtelt. gal zinai is kur jis?
vojegeri stovi tox pats 2,5 td variklis kad po slifavimo neghali spaust daugiau simto nesamone, bet kam ja slifuos, ji truko ir ja suvirino ?
Citata iš: Zemaitis 2010-01-28 23:23tai tada darysiu, nes varikliu pasirinkimu irgi ne kazkas, o ir ten loterija. Kiek skambinau tai kaina ne kazi ka skiriasi, o loterija irgi gaunas reiks jei ka skambtelt. gal zinai is kur jis? Andrius Krekenavoj randasi.
Citata iš: Dancius 2010-01-28 18:07vojegeri stovi tox pats 2,5 td variklis kad po slifavimo neghali spaust daugiau simto nesamone, bet kam ja slifuos, ji truko ir ja suvirino ?viena tai ten konkreciai suvaryta tad reik perslifuot visas kad sutiktu.
Citata iš: Zemaitis 2010-01-28 23:27Citata iš: Dancius 2010-01-28 18:07vojegeri stovi tox pats 2,5 td variklis kad po slifavimo neghali spaust daugiau simto nesamone, bet kam ja slifuos, ji truko ir ja suvirino ?viena tai ten konkreciai suvaryta tad reik perslifuot visas kad sutiktu.man buvo viena galva leido antifriza, tiesiog ja viena sutvarke ir viskas jinai buvo kazkieno perverzta, tai teko ir pavirinti ir paslifuoti
Citata iš: vanagiux 2010-01-28 23:37Citata iš: Zemaitis 2010-01-28 23:27Citata iš: Dancius 2010-01-28 18:07vojegeri stovi tox pats 2,5 td variklis kad po slifavimo neghali spaust daugiau simto nesamone, bet kam ja slifuos, ji truko ir ja suvirino ?viena tai ten konkreciai suvaryta tad reik perslifuot visas kad sutiktu.man buvo viena galva leido antifriza, tiesiog ja viena sutvarke ir viskas jinai buvo kazkieno perverzta, tai teko ir pavirinti ir paslifuotiidomiai.. nes sake kad reikia jas sulyginti. na pas mane tai viena konkreciai, o per dar dvi tai tuks rasaliukas sunkiasi.