Autorius Tema: sildymo sistemos tvarkymas  (Skaityta 48672 kartus)

kinzas

• Svečias
Ats: sildymo sistemos tvarkymas
« Atsakymas #90 Įrašytas: 2010-01-06 12:46 »
jo apie ta peciuka sneku.na reikes bandytis jo jieskuoti..dekuj uz info  :alaus:

Neprisijungęs Liepusaitis

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 105
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #91 Įrašytas: 2010-01-06 12:47 »
nera uz ka:) jei keisies nepamirsk pasidalinti ysudziais :)
Alfa Romeo 2,4JTD SW 2000 m.

kinzas

• Svečias
« Atsakymas #92 Įrašytas: 2010-01-06 12:55 »
jo butinai  :)

kinzas

• Svečias
« Atsakymas #93 Įrašytas: 2010-01-13 12:13 »
nusprendriau db nekeisti peciuka biski per salta knistis ten...tai nusipirkau  tokios chemijos kad pravalytu sistema,pravaliau visa,tai padejo ta chemija biski.db sildo bet dar netiek kaip priklauso.reiks vasara keisti visa peciuka..

Neprisijungęs rolandziukas

« Atsakymas #94 Įrašytas: 2010-01-13 12:45 »
sveiki, o jei pas mane tokia beda, kad isvis nepucia oro, nei silto nei salto ir nei viena padetis. siaip viskas reguliuojasi, kai masina vaziuoja jauciasi, kad pasukus ant salto, puce salta, pasukus ant karsto, pusce karsta, bet labai silpnai( pucia kas eina nuo variklio) kame cia gali buti beda, gal varikliukas tiesiog parejo? ar dar kas gali but?
pas mane buvo tokia beda.radau filtrus  salone,visi juodi ir uzsikise.
apacioj po bardacioku po kaire reik jieskot.

« Atsakymas #95 Įrašytas: 2010-01-13 13:06 »
sveiki, o jei pas mane tokia beda, kad isvis nepucia oro, nei silto nei salto ir nei viena padetis. siaip viskas reguliuojasi, kai masina vaziuoja jauciasi, kad pasukus ant salto, puce salta, pasukus ant karsto, pusce karsta, bet labai silpnai( pucia kas eina nuo variklio) kame cia gali buti beda, gal varikliukas tiesiog parejo? ar dar kas gali but?

Neprisijungęs mindes323

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 145
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #96 Įrašytas: 2010-01-14 10:10 »
pas mane buvo tokia beda.radau filtrus  salone,visi juodi ir uzsikise.
apacioj po bardacioku po kaire reik jieskot.

Ten rasi ventiliatoriu o ne filtrus.
salono filtras po valytuvu plastmase
Alfa Romeo 156 2.0 T.S

« Atsakymas #97 Įrašytas: 2010-01-14 10:29 »
 as ir taip galvojau,kad filtras vienas po valytuvais.bet pasirodo kad dar du filtrai stovi.ties ta vieta kur slangutes ateina i sildymo i peciuka,tik jie issiima is ventiletoriaus puses.
reik atsukt tris varsciukus sildymo dezes.

saaaule_

• Svečias
« Atsakymas #98 Įrašytas: 2010-06-01 21:12 »
sveiki. kiek paskaiciau, tai lyg ir aptarinejot ta termostata, bet jei galit paaiskinkit dar karta. mano alfa 156 1,9 tdi. kai uzkuriu masina temp. visada rodo 50 laipsniu, poto vos vos pakyla kai pavaziuoju, o kai ilgai tai tik per viena padala pakyla, tai lyg 70 laipsniu. kai uzrasoja langai, tai lb sunkiai nusipucia, o y salona lb pamazu ora pucia ir visada silta ora, nors uzstatytas saltas oro putimas. ar gali buti del to kaltas termostatas? kiek jis mazdaug gali kainuoti?

Neprisijungęs Daineckaz

• Lankytojas
  • Įrašai: 229
  • DOO943 Argento bellezza
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #99 Įrašytas: 2010-06-02 08:08 »
Saulyte, Alfų TDI N E B Ū N A nei 156 nei 166 nei jokio kito modelio  :) Alfų dyzeliai yra JTD. Na o jei vistik pas tave tikrai TDI, reiškia vairuoji Audi arba VW ir tave labai apgavo  ;D