Autorius Tema: Avarijos ir kiti kriminalai  (Skaityta 363948 kartus)

Neprisijungęs Steponas

Ats: Avarijos ir kiti kriminalai
« Atsakymas #230 Įrašytas: 2011-09-30 08:20 »
kad zmones uzmusineja ir masinas dauzo :( o karavan siuo atveju niekuom neissiskiria;)
without heart we would be mere machines

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
  • Įrašai: 5282
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #231 Įrašytas: 2011-09-30 11:11 »
kad zmones uzmusineja ir masinas dauzo :( o karavan siuo atveju niekuom neissiskiria;)

Statistika paprasta siu metu (cia poros lietuvos didmesciu ir ju apylinkiu statistika) - apie 65% avariju kuriuose dalyvavo motociklai - kaltos kitos transporto priemones, tai ka ka dauzo dazniau?

Neprisijungęs gringas

• Veteranas
  • Įrašai: 1531
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #232 Įrašytas: 2011-09-30 11:37 »

Statistika paprasta siu metu (cia poros lietuvos didmesciu ir ju apylinkiu statistika) - apie 65% avariju kuriuose dalyvavo motociklai - kaltos kitos transporto priemones, tai ka ka dauzo dazniau?
Bent jau aš britvininkus matau ištisai pažeidinėjančius kelių eismo taisykles. Čioperiai kažkaip važiuoja daug maž tvarkingai, bet britvos nu y na...... Ten kur gyvenu, jų tikras knibždėlynas ir policija dažnokai juos vaiko, tik vargiai ar ką sugauna. O statistika kažkaip suabejočiau. Mano aukščiau minėtu atveju, jei britva būtų įsirėžusi į mane, būčiau aš kaltas, bet aš jo net nemačiau, nes jis jaučiu prie sankryžos artėjo tikrai didesniu greičiu nei 100km/h. Jo tiesiog nebuvo įmanoma pastebėti.
AR 159 1.9JTDm 2006 biškį pilka
AR 166 2,4JTD 2001 sidabrava
AR 164 2,5TD 1994 juoda

Neprisijungęs Infas

« Atsakymas #233 Įrašytas: 2011-09-30 12:54 »

Dabar žiūrėk: dažniausiai avarijas sukeliančių vairuotojų transporto priemonės (pagal mėgiama statistiką) - BMW (čia ženklas ne prie ko, tiesiog tokia tiesa). Jie sukelia 4 proc. visų avarijų. VISO LABO 4 proc. ir jau yra dažniausiai sukeliantys avarijas! Visos kitos markės rečiau sukelia avarijas, nors dalinasi likusius 96%. Pagal tave - motociklai sukelia 45 proc. Tuo tarpu: automobiliai, dviratininkai, pėstieji, visokie vadeliotojai ir t.t. - 65 proc. Kitas dalykas įdomus, kiek iš tu 45 proc. motociklų yra britvos? Tikrai netikiu, kad mažiau nei pusė. Tai kas ką daužo dažniau? Pats atsakyk sau į klausimą...
Man užtenka kaip gretimam miestelyje britvininkas "balasuodamas tarp mirties ir gyvenimo" nutrenkė ir suplėšė į gabalus 10 metų vaiką jo motinos akyse. Atvažiavusi greitoji mamos nuo kelio patraukti negalėjo. O pagal tave kaltas vaikas, nes jis juk su dviračiu išvažiavo ant kelio kaip koks neišmanėlis ir nei jis, nei jo mama nepastebėjo 200+ atskrendančio drasuolio, vardan didingų tikslų rizikuojančio SAVO gyvybę.
Teisingai kažkas čia forume rašė - nė karto nėra lenkęs britvos. Neesu ir aš.
'81 Alfa Romeo Alfetta
'82 Alfa Romeo Alfetta
'92 Land Rover Range Rover Vogue LSE
'01 Alfa Romeo 166
'04 Alfa Romeo GT
'04 Fiat Multipla
'09 Porsche Cayenne
'13 Alfa Romeo Giulietta

Neprisijungęs Disco_V

• Veteranas
  • Įrašai: 4374
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #234 Įrašytas: 2011-09-30 13:01 »

Kitos tr pr, tai turbut vezimai, dviraciai, paspirtukai, motopirdos ir t.t. Keista ta statistika. LAbai jau nekonkreciai ji ivardinta...
Buvo: Alfa Romeo 156, 2.0 T.S. 1998 m. Rosso...
Buvo: Alfa Romeo 156, 2.4 JTD. 2003 m. Blu Meteo...
Yra: SAAB 9-3 SW, 1.9 TiD. 2005 m. Black...
Bus:   Alfa Romeo 159

"La meccanica delle emozioni"

tomarinas

• Svečias
« Atsakymas #235 Įrašytas: 2011-09-30 22:29 »
pries pora metu drauguj buvo ivykis su "britva". vaziuodamas pro gelezinkelio stoti (kaune) kelio vingyje i kaire puse rikiavosi is pirmos eismo juostos i antra, tuo metu atleke donoras per vidurio linija, greitis apie 150, ir trenkesi i sona, gerai kad liko gyvas ir sveikas motociklininkas, nes ji svelniai nusviede ant zolytes kur jis pasivarte ir atbego rekti ant mano draugo, nors realiai pats atskrido tokiu greiciu kad draugas nespejo gryzti atgal i savo juosta.... ir ka, policija nustate abipuse kalte!

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
  • Įrašai: 5282
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #236 Įrašytas: 2011-10-01 01:09 »
Zodziu, tingiu su jumis cia blevyzgoti tusciai, grizau i gimtaji miesta, prasukau ant 16k rpm po keliu savaiciu pertraukos ir man giliai dzin, velus vakaras, tuscias miestas, galingas motociklas ir as  ;D ;D ;D paskaicius ta tema ir keturaciu vairuotoju mastyma, tik ir norisi spausti, as vairuoju tvarkingai, rikiuojuosi tvarkingai, vaziuoju viena eismo juosta, o ar tai darau ant vieno rato ar ant dvieju ar ant 100 ar ant 200km/h palieku nustatyti jums :D sekmes tesiant ta tema  ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2011-10-01 01:18 sukūrė vanagiux »

Neprisijungęs gringas

• Veteranas
  • Įrašai: 1531
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #237 Įrašytas: 2011-10-01 16:07 »
http://www.15min.lt/naujiena/aktualu/nusikaltimaiirnelaimes/del-motociklo-technines-avarijos-kilometrine-spustis-gelezinio-vilko-gatveje-59-172579
Tuscias miestas ir as ir 16k rpm ir i kelia netiketai izengia velyvas praeivis. Visiskai potencialus neatsakingumas sakyciau.
AR 159 1.9JTDm 2006 biškį pilka
AR 166 2,4JTD 2001 sidabrava
AR 164 2,5TD 1994 juoda

Neprisijungęs Vital

• Veteranas
  • Įrašai: 1776
  • Vehicle: 1998 Alfa-Romeo 156
  • masina hoc i staraja, no svidu niustalaja...
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #238 Įrašytas: 2011-10-01 16:57 »
sian uzdarymas,tai manau bus dar tokiu video daug :)
Buvo: Alfa Romeo 156 1.8TS `98
Fiat Punto 1.3MJet '05
Yra: e87 Mpak '08, Volvo s40 fl '07

Neprisijungęs liuduks

« Atsakymas #239 Įrašytas: 2011-10-01 18:39 »
Kaimynas ne veltui tuos "drąsuolius" vadina DONARAIS   ;D
Yra:   GT V6
buvo: 156 SW 2.0