visu pirma nereikia ligint golfo su alfa,tai tikrai skirtingos masinos,nors vienos klases. is praktiskos puses alfa reikalauja daugiau prieziuros,bet malonumo ji atiduoda su kaupu. isbandes jau daugybe masinu ir apsistojau prie alfos. jum geriausiai isbandit vaziavyma su alfa ir golfu,patis pajausite skirtuma,ir tada jau apsisprest del modelio. vilniuje visada galiu padet del alfos apziuros
Na man irgi vos liežuvis apsivertė lygint golfą su alfą
Pats nesu vokiškų mašinų fanas (dabar vairuojų benzininį honda accord) ir tikrai, golfas vilioja tik išlaikymo pigumu, tad važiavimo malonumo didelio ir nesitikėčiau. Tik norisi va kokio autopiloto ir borto kompiuterio bent (patinka man tokie žaisliukai
). Bet ir tai, jei rasčiau geros komplektacijos golfą, tai nu nelimpa jis man nors tu ką... Tai dabar ir neapsisprendžiu ar vadovautis protu (neturiu kol kas pastovių pajamų, tad linkstu link golfo) ar emocijomis ir rinktis alfą... Tikiu, kad vos įsėdus į alfą įsimylėčiau ją iš pirmo žvilgsnio
dabar jei pereit prie konkretumų...Tai tarkim perkamos alfos būklė +- yra gera. Tai po pirkimo reikėtų pasikeist:
Pagrindinį diržą, diržo įtempėjus, generatoriaus diržą, vandens pompą, žvakes, tepalus, tepalo ir kuro filtrą...Ką dar? Gal galėtumėt pasakyt kiek viskas maždaug kainuotų?