Sveiki alfistai. Susiduriau su tokia beda, noreciau isgirsti dar jusu nuomone, gal diagnozuotas klaidingas sprendimas.
Taigi, pradedant siek tiek staigiau judeti, arba perjunginejant pavaras, girdisi dunksejimas po kapotu (pakankamai skardus, lyg i aliuminini puoda su lazda kaltum

) Pasikeiciau dvi variklio pagalves, smugiai siek tiek sumazejo, taciau garsas liko toks pats. Veziau vel apziureti. Man sako galimos bedos: smagratis (ale variklio viduriai sukinejasi kaip nori) arba pusasiai vaiksto . Bet kiek girdejau, jeigu vaiksciotu pusasis, tai paspaudus smarkiai gazo pedala, turetu pasijusti vibracija ir smarkus pasaliniai garsai, o to pas mane nera. Taip pat, net isjungus varikli, imynus sankaba junginejant pavaras aukstyn zemyn, girdisi tas prakeiktas dunksejimas. Sakau atrodo kad pavaru riciako strypas kaltu i prikabinta tuscia svyturio alaus skarbonke po varikliu

Prisipazinsiu, kad priekine pakaba nera tvarkinga, taciau tikrai nemanau kad tai itakotu, visos variklio pagalves geros, iskaitant ir ta prilaikanciaja virsutine.
Taigi, gal kas esate susidure su tokia beda ir galetumete man patarti, gal kiti is gilaus ismanymo galetu ka pakomentuoti

p.s. smagrati jau radau deveta, jeigu jame beda, iskart perku. Tik klausimas, kas apsiimtu tvarkyti ir zinoma protinga kaina? nes keliems paskambinus atsake "gal as geriau ant zoles pagulesiu ir alaus atsigersiu"

(mielai ir as taip noreciau..)
beja, devetame smagratyje yra sioks toks laisvumas, sako apie pora milimetru, ar cia taip turi buti ar jau irgi i pabaiga?
AR166, 2002m, 2.4JTD, Vilnius
Is anksto dekoju ir uz teisinga atsakyma ir gera patarima, statau alaus