yra dokumentai iš vokietijos kad darytas variklio galios pakeitimas, parasyta juoda ant balto kad buvo 103 yra 125kw. kokia esme man ji parduoti ir tada moketi pinigus uz cipavima? ir isvis uzdaviau klausima, jei nesugebat atsakyti tj isvis nerasaykit, man atrodo nesuprantat kad zmones cia raso tam kad kasnors suprantantis atsakytu i uzduotus klausimus, o kad pas meistru nuvaryti ir jiem moketi pinigus uz paziurejima as ir be forumo suprantu kad taip galima padaryti!!! zodziu jei kas galit atsakykit i mano seniau uzduota klausima.
Citata iš: pasineses ant AR 2011-09-14 07:32yra dokumentai iš vokietijos kad darytas variklio galios pakeitimas, parasyta juoda ant balto kad buvo 103 yra 125kw. kokia esme man ji parduoti ir tada moketi pinigus uz cipavima? ir isvis uzdaviau klausima, jei nesugebat atsakyti tj isvis nerasaykit, man atrodo nesuprantat kad zmones cia raso tam kad kasnors suprantantis atsakytu i uzduotus klausimus, o kad pas meistru nuvaryti ir jiem moketi pinigus uz paziurejima as ir be forumo suprantu kad taip galima padaryti!!! zodziu jei kas galit atsakykit i mano seniau uzduota klausima.o kokia prasme palikus dyzelboxa dar cipuoti? ir reiketu paciam pagaliau apsisprest kiek ten tu kw yra,nes visur rasai,kad yra 125kw, bet anksciau rasei,kad cipas 15kw pridejo,tai gaunas,mano skaiciavimais,140kw.tai manau reiketu taip ir rasyt,kad buvo 103 dabar yra 140kw.
Tai juk sakiau varyt pas Vitoldą reik ir tik pas Vitoldą. Tavo klausimas yra gan specifinis, nes tokiuose dalykuose tikrai nedaug žmonių išmanančių yra, juo labiau kai dar kalba liečia ir mistinius dyzelboxus.
<...>jei turi kazka patarti kas gali buti del galios suamzejimo <...>
www.vimota.ltrugsėjo 24 d. bus dyno diena kaune. gali galingumą už 50 lt pasimatuot.o realiai vimota tau labai gerą diagnostiką gali padaryt, nes žino visus niuansus, susijusius su trauka
apie 50 lt. čia aišku be dyno. tiesiog kompo pajungimas. jei reikia, daro ir ant važiuojančios, nes ne viskas matosi ant laisvų apsukų.galima diagnostika ir su dyno stengu, bet kaina pagal atskirą susitarimą.
Gal gali papasakot kas ten per dyzelboxas?