Autorius Tema: Reakcija į Alfa Romeo  (Skaityta 44879 kartus)

Neprisijungęs PiPPas

• Administratorius
  • Veteranas
  • Įrašai: 7978
  • Vehicle: 2000 Alfa-Romeo 156
  • A l f a R o m e o F a m i l y
    • Žiūrėti profilį
    • PiPPas
Ats: Reakcija į Alfa Romeo
« Atsakymas #10 Įrašytas: 2009-05-10 10:18 »
Neatsimenu ,kad butu buves tox klubo  narys Valiux ir dar is Panevezio

Nu gal tik kandidatas buvo, nezinau, bet forume jo statusas buvo "Klubo narys". Turejo raudona 156 GTA. Is Panevezio, bet gyveno Kaune, nes pats gyvai maciau Kaune ji su GTA, kai tik jis papublikavo, kad jau susitvarke ja. ;)

Buvo buvo toks, taciau i Malunsparnio apibudinta solidu vyriski nelabai panasus  ;D ;)

As tik speliojau, kadangi pasitaike AR megejas su 530d bemsu. ;)

Yra:
'13 AR Giulietta 1.4 TBi TCT MultiAir Sportiva

Buvo:
'00 AR 156 1.8 TS;
'07 AR 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic

Neprisijungęs Laimis

• Patyręs
  • Įrašai: 594
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11 Įrašytas: 2009-05-10 10:36 »
man tai papuola visada tokie zmones kurie nesugeba atidaryti galiniu duru :d o seip sakydavo nusipirkai kazkokia ''egzotika'', niekas neapsiims taisyti, daliu negausi, o jei gausi tai jos bus labai brangios ir pan. del taisymo tai niekur dar nevbariau taisyti, dalys tikrai labai pigesnes nei kitu tokiu metu automobiliu. ai dar paklausia kiek kuro ima - sakau mieste 10-12l, vel tada reakcija, va jezau marija..... kiek daug. mane palaike tik mano tevas, kuris ir padejo ja issirinkti, nors jam metu jau nemazai, bet jis nekliedejo visokiu nesamoniu apie dalis ir egzotikas, sako geras auto
Alfa Romeo 156 '00 2.0l T.Spark

Neprisijungęs KLIFF

« Atsakymas #12 Įrašytas: 2009-05-10 12:55 »
As tai nieko neatsimenu, i tokius klausimus,kaip:"brangios detales?" seniai demesio nekreipiu ir ju nefiksuoju. Tik neseniai draugelis vienas spejo, kad maniske kokiu 2006 metu, suprantama, neatspejo ;D
Buvo:146 DEU119 / 146 DOF955 / 155 8V.DH20176 / 156 DJ97142 / 166 NE87491

Neprisijungęs Tadas155

« Atsakymas #13 Įrašytas: 2009-05-10 13:26 »
As tai nieko neatsimenu, i tokius klausimus,kaip:"brangios detales?" seniai demesio nekreipiu ir ju nefiksuoju. Tik neseniai draugelis vienas spejo, kad maniske kokiu 2006 metu, suprantama, neatspejo ;D

O jūs buržujai..Kliff krizes laiku su visai apynauja 2006m 146 alfa važineja.. Yara 156 iš is salono lizingu neseniai pasiemė..  :o
neturiu alfos.

Neprisijungęs Dancius

• Veteranas
  • Įrašai: 4409
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14 Įrašytas: 2009-05-10 20:25 »
as siandien suzinojau, kad saviske po avarijos is raudonos spalvos perdaziau i melyna metalika  :D
AR159 2.0 jtdm Ti

Neprisijungęs Infas

« Atsakymas #15 Įrašytas: 2009-05-10 20:40 »
Nemalonus: pavadino Skoda. Kitas variantas, kad stovejau prie masinos, privaziavo audi "bulka" 80. Menko intelekto vairuotojas paklause per langa ar masina mano, kai pasakiau, kad taip - pavadino durnium ir nuvaziavo. ;D

Malonus: vyras ~50-60 metu priejo ir paklause kaip vaziuoja, pasakiau, kad visai neblogai, paminejau ju nepopuliaruma del patikimumo, bet jis tada pasake, kad jo akimis alfos geri automobiliai, nes jo kazkoks draugas turejo 33 kuria atvazinejo daug metu ;D Siaip daug kartu degalinese ar siaip kur mieste buvo prieje zmones pasilabint, pagirt, pasidomet. Tie, kurie nemegsta 166 isores, vistiek nelieka abejingi isede i vidu - esu gaves daug pagiru salonui, erdviai bagazinei, graziem ratam, dideliem stabdziam, graziam variklio garsui ir t.t. :)
'81 Alfa Romeo Alfetta
'82 Alfa Romeo Alfetta
'92 Land Rover Range Rover Vogue LSE
'01 Alfa Romeo 166
'04 Alfa Romeo GT
'04 Fiat Multipla
'09 Porsche Cayenne
'13 Alfa Romeo Giulietta

Neprisijungęs justs

• Lankytojas
  • Įrašai: 331
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16 Įrašytas: 2009-05-10 20:42 »
Kai nusipirkau savo pirmaja Alfa 164 TS, pamate draugai sako ( pamate pirma is sono ) o peugeot nusipirkai... ( turejo minty 605 ) :D.
Po to, kazkada sustabde milicininkas ( truputi virsijau greiti  :-\ , apie 20 km), sako pas tave cia pezo?, ( veiksmas antra val. nakties ), ne sakau, alfa. O, sako, tai dar mazai virsijai...  ;D.
Na o tiek anksciau, tiek dabar irgi pastebiu, kad prie sankryzu zmones nuziurineja.Beje, policija irgi  ::). O i tokius klausimus ar brangios detales ir kad daug kuro ima, kaip minejo kazkuris kolega, irgi nekreipiu demesio. Tiesa sakant truputi pabodo visiems aiskint kad alfa nebera tokia jau didele egzotika, kad sunku gaut daliu ir t.t.
Buvo:
Vaz 2106
VW Golf Gti
Alfa Romeo 164 TS
Alfa Romeo 164 3L V6 24v
Alfa Romeo 166 3L V6 24v

Neprisijungęs Malūnsparnis

• Klubo narys
  • Veteranas
  • Įrašai: 1083
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17 Įrašytas: 2009-05-10 20:51 »
Neatsimenu ,kad butu buves tox klubo  narys Valiux ir dar is Panevezio
Buvo buvo toks, taciau i Malunsparnio apibudinta solidu vyriski nelabai panasus  ;D ;)
Ir aš taip manyčiau, šiaip papuolė kas gražu mėgstantis pilietis, jau taip man pirmą kart nutiko, net žmogaus įvaizdis akyse pakilo, jau po to pagalvojau. O jei kas šiaip taip stabdytų, manau nestočiau....  ;) :D
AR 159SW 2,4 JTDm Rosso red
Alfa è una macchina per la gente forte di spirito e debole di testa

Neprisijungęs stafas

• Lankytojas
  • Įrašai: 231
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18 Įrašytas: 2009-05-10 22:19 »
viskas grazu...esme tame kad is BMW 530 keliu metu eksploatacijos ilypes i AR 159....nenusiviltu.juk kokybe tuose modeliuose nera suligynamos....ne su dizainu vazineji....o man ka yra sake...nu ir perki tu egzotikas....normalesnes masinos tipo negali nusipirkti...ir tiek.nors kokia cia egzotika....nebent pries 5metus ir daugiau tas buvo...tu 166,156 ir kitu priviso daug.... ;D

eFeM

• Svečias
« Atsakymas #19 Įrašytas: 2009-05-10 22:40 »
Nebegezotika jau kokie du metai. Pilnas miestas tu Alfu. Ir visos vienodos :)