Autorius Tema: del sailenbloku!!!  (Skaityta 65307 kartus)

Neprisijungęs Algirdukas

Ats: del sailenbloku!!!
« Atsakymas #130 Įrašytas: 2011-11-04 14:39 »
na as va per metus po restauravimo ir 40000 km pravaziavau... kol kas nebarska :)
Ilgiuosi Alfos

Neprisijungęs Infas

« Atsakymas #131 Įrašytas: 2011-11-29 20:38 »
Susirestauravau visą galą. Na ir ką, neskaitant bankroto, tai puikus jausmas ;) Buvo suvirtę mano ratai, tai pastatyti dabar tiesiai, į apatines svirtis sudėjo Powerflex PU. Žiurėsim kaip bus. Pirmas įspudis gerokai standesnės ir kietesnės pakabos. Čia turbūt todėl, kad iki remonto ji jau buvo visiškai gatava. Tvarkiau pas Renatą Kalvarijų g.
'81 Alfa Romeo Alfetta
'82 Alfa Romeo Alfetta
'92 Land Rover Range Rover Vogue LSE
'01 Alfa Romeo 166
'04 Alfa Romeo GT
'04 Fiat Multipla
'09 Porsche Cayenne
'13 Alfa Romeo Giulietta

Neprisijungęs neerkaas

« Atsakymas #132 Įrašytas: 2011-11-29 20:52 »
Susirestauravau visą galą. Na ir ką, neskaitant bankroto, tai puikus jausmas ;) Buvo suvirtę mano ratai, tai pastatyti dabar tiesiai, į apatines svirtis sudėjo Powerflex PU. Žiurėsim kaip bus. Pirmas įspudis gerokai standesnės ir kietesnės pakabos. Čia turbūt todėl, kad iki remonto ji jau buvo visiškai gatava. Tvarkiau pas Renatą Kalvarijų g.
Kiek kainavo tas privedimas iki bankroto?

Neprisijungęs Infas

« Atsakymas #133 Įrašytas: 2011-11-29 22:33 »
Kiek kainavo tas privedimas iki bankroto?
Na jei jau tiksliai, tai į bankrotą mane veda būsimos vestuvės ;D o galas alfos kainavo 1600lt + apie 300 už PU silentus. Gale liko netvarkyta visa, kas susiję su stabilizatoriais. Visa kita (net balkio sailentai) pakeisti. Priekyje pakeitė vairo traukių antgalius (juos turėjau) ir pačią traukę vieną. Priekis 300 lt + apie 60lt už antgalius. Netolimoje ateityje nusimato priekinių svirčių keitimas ir priekinio bei galinio stabilizatorių sutvarkymas, tad dar kažkur iki 1000 lt ;) Renatas įkalbinėja priekį restauruotis, jeigu kas paimtų iš manęs net neišpakuotas Fastbalt svirtis (apatines ir viršutines) tai pasiryžčiau retauracijai.
'81 Alfa Romeo Alfetta
'82 Alfa Romeo Alfetta
'01 Alfa Romeo 166
'04 Alfa Romeo GT
'04 Fiat Multipla
'09 Porsche Cayenne
'13 Alfa Romeo Giulietta

Neprisijungęs stasius

• Veteranas
  • Įrašai: 1889
  • Vilnius
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #134 Įrašytas: 2011-11-29 23:42 »
tai is aprasymo supratau, kad apie vestuves su alfa kalbi, taip??  :D :D
nu nepigi ta 166.. megsta pinigelius.. kaip ir renatas  :smilie:
kiek pamenu pilnai visa 166 vaziuokle restauruot pas renata apie 3000 lt gaunasi. ziurek panasiai ir gausis..
buvo:
ar 156 2.4 jtd'99, ar 145 1.9 jtd'99, ar 147 1.6 ts'01, lancia lybra 2.4 jtd'01, ar 147 1.9'03, ar 147 1.9'04, ar 156 sw 1.9'01, ar 156 sw 2.4'03, fiat punto 1.3 mjet'05, fiat grande punto 1.2'06, AR 156 SW 1.8 TS '03, fiat bravo 1.4 tjet'08.
yra:
CRV 2.2'09

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
  • Įrašai: 5282
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #135 Įrašytas: 2011-11-30 00:32 »
kiek pamenu pilnai visa 166 vaziuokle restauruot pas renata apie 3000 lt gaunasi. ziurek panasiai ir gausis..

Renatas dirba gerai, bet jo kainos jau biski prasilenkia su sveiku protu (nevisos, bet daugelis), lieka tiketis, kad jis daro taip, kad restauracija atlaikys 100k km, tada gal ir verta  :)

Neprisijungęs Infas

« Atsakymas #136 Įrašytas: 2011-11-30 08:42 »

Renatas dirba gerai, bet jo kainos jau biski prasilenkia su sveiku protu (nevisos, bet daugelis), lieka tiketis, kad jis daro taip, kad restauracija atlaikys 100k km, tada gal ir verta  :)
Mielai nuvažiuočiau tvarkytis į Panevėžį, tačiau šiai dienai neturiu tokiu galimybių ;) O kitur susitart normaliai nepavyko. Iš to sumos 500lt sudare vien 4 balkio silentai (pažymėti). O dėl kilometrų, tai praėjuį kartą man restauraciją darė irgi pasirodo Renatas (tik per Girių). Tada vien už galą sumokėjau 2000lt, o ir padaryta buvo mažiau, ir ratai liko suvirtę (matyt ne viską, ką reikėjo restauravo). Žodžiu, netepsi - nevažiuosi. ;)

P.S. Stasiau, alfą aš jau seniai vedęs ;D dabar jau kitos vestuvės greitai :smilie:
'81 Alfa Romeo Alfetta
'82 Alfa Romeo Alfetta
'01 Alfa Romeo 166
'04 Alfa Romeo GT
'04 Fiat Multipla
'09 Porsche Cayenne
'13 Alfa Romeo Giulietta

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
  • Įrašai: 5282
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #137 Įrašytas: 2011-11-30 13:51 »

Mielai nuvažiuočiau tvarkytis į Panevėžį, tačiau šiai dienai neturiu tokiu galimybių ;) O kitur susitart normaliai nepavyko. Iš to sumos 500lt sudare vien 4 balkio silentai (pažymėti). O dėl kilometrų, tai praėjuį kartą man restauraciją darė irgi pasirodo Renatas (tik per Girių). Tada vien už galą sumokėjau 2000lt, o ir padaryta buvo mažiau, ir ratai liko suvirtę (matyt ne viską, ką reikėjo restauravo). Žodžiu, netepsi - nevažiuosi. ;)

P.S. Stasiau, alfą aš jau seniai vedęs ;D dabar jau kitos vestuvės greitai :smilie:

Jei jau per kazka, o ne tiesiogiai visada gausis daugiau, panevezyje "restauruoja" irgi nevienas, bet tik tiek kad daugelis atveza i tuos pacius taskus, t.y. mums ir po to uz geras kainas atrestaurave sudeda klientui su antkainiu 30% + darbas, kokio dar geresnio biznio bereikia? :D

Neprisijungęs Infas

« Atsakymas #138 Įrašytas: 2011-11-30 13:55 »

Jei jau per kazka, o ne tiesiogiai visada gausis daugiau, panevezyje "restauruoja" irgi nevienas, bet tik tiek kad daugelis atveza i tuos pacius taskus, t.y. mums ir po to uz geras kainas atrestaurave sudeda klientui su antkainiu 30% + darbas, kokio dar geresnio biznio bereikia? :D
Tiek aš suprantu, tačiau 2007 metais nežinojau, kad Girius pats nerestauruoja ;) tokia informacijos nepateikė  :smilie: :smilie:
'81 Alfa Romeo Alfetta
'82 Alfa Romeo Alfetta
'01 Alfa Romeo 166
'04 Alfa Romeo GT
'04 Fiat Multipla
'09 Porsche Cayenne
'13 Alfa Romeo Giulietta

Neprisijungęs FelAR166

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 40
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #139 Įrašytas: 2014-12-21 13:17 »
Sveiki,sena tema cia,tad norejau paklaust gal kas susiduret su galiniu sakiu virsutineis sailenblokais? Kiek jie nauji gali kainuot,o gal zinot kiek restauruot kainuoja?