Autorius Tema: Spyruokliu klausimai:  (Skaityta 38809 kartus)

Neprisijungęs Disco_V

• Veteranas
  • Įrašai: 4374
    • Žiūrėti profilį
Ats: Spyruokliu klausimai:
« Atsakymas #20 Įrašytas: 2009-03-11 19:55 »
oho!!! 200 lietuvisku uz visa komplekta??? cia kur??? jei galima, tai man reiketu tik amortiku, nes spiruokles as savajas MYLIU!!! uz koki 100 - 150 iseitu padaryti? ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Buvo: Alfa Romeo 156, 2.0 T.S. 1998 m. Rosso...
Buvo: Alfa Romeo 156, 2.4 JTD. 2003 m. Blu Meteo...
Yra: SAAB 9-3 SW, 1.9 TiD. 2005 m. Black...
Bus:   Alfa Romeo 159

"La meccanica delle emozioni"

Neprisijungęs tauras

• Lankytojas
  • Įrašai: 241
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21 Įrašytas: 2009-03-11 20:46 »
jeigu reik as turiu sportpack  amortiku ir spyruokliu,aisq devetu ir netokiom kainom kaip cia rase uz kompelta po 200 ;D
ar gt

TUNGAKAS

• Svečias
« Atsakymas #22 Įrašytas: 2009-03-11 21:23 »
turiu sportpack spyruokles ir amortikus. 863578935

bastunas

• Svečias
« Atsakymas #23 Įrašytas: 2010-06-15 21:11 »
Kaip atskirti Sport ar paprastos stock spyruoklės/amortikai ? Skirias spalva ar koks lipdukas ar dar kas ? Įtartinai priekis aukštai sedi (gal pakeistos į stockines)

Neseniai isigijau AR156 SW Sportpack nors ieskojau truputi  kitko ir bent kolkas esu labai labai ir net labai patenkintas. Taip sakant pamačiau, nusipirkau ir  :masina:  tik kad ALFA keičia vairavimo stilių pastebėjau ir ne į gerą  :begam:

Tad pasveikinkit nauja alfamaną  :du:

Neprisijungęs Disco_V

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24 Įrašytas: 2010-06-16 08:46 »
Kaip atskirti Sport ar paprastos stock spyruoklės/amortikai ? Skirias spalva ar koks lipdukas ar dar kas ? Įtartinai priekis aukštai sedi (gal pakeistos į stockines)

Neseniai isigijau AR156 SW Sportpack nors ieskojau truputi  kitko ir bent kolkas esu labai labai ir net labai patenkintas. Taip sakant pamačiau, nusipirkau ir  :masina:  tik kad ALFA keičia vairavimo stilių pastebėjau ir ne į gerą  :begam:

Tad pasveikinkit nauja alfamaną  :du:

Sveikinam. :alaus: paprastos stock skyruokles dazniausiai buna juodos spalvos, zemintos yra skirtingu spalvu, kiek zinau EIBACH spyruokles alfose yra raudonos spalvos, kitu gamintoju buna melynos, geltonos, raudonos. Spalvos dar lygtai pagal spyruokliu kietuma yra skirstomos, nors galiu ir klysti.

Auriox

• Svečias
« Atsakymas #25 Įrašytas: 2010-06-16 12:08 »
O kaikurios tiesiog skiriasi pagal kodus. Pas mane buvo juodos eibach zeminancios. Gamintojo tinklapy kazkada ziurejau pagal kodus, tai yra tiek stock'ines, tiek zeminancios juodos.

Neprisijungęs Disco_V

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26 Įrašytas: 2010-06-16 12:58 »
O kaikurios tiesiog skiriasi pagal kodus. Pas mane buvo juodos eibach zeminancios. Gamintojo tinklapy kazkada ziurejau pagal kodus, tai yra tiek stock'ines, tiek zeminancios juodos.

Dokumentai tu spiruokliu yra pas tave? pas mane yra, bet pagal dokumentus turi buti dar papildomi stabilizatoriai po kapotu ir po masina, bet deja, ju nera... Turbut Lietuvos perekupas juos nulupo, arba danas pries parduodant priglaude juos sau ;)

Auriox

• Svečias
« Atsakymas #27 Įrašytas: 2010-06-16 19:34 »

Dokumentai tu spiruokliu yra pas tave? pas mane yra, bet pagal dokumentus turi buti dar papildomi stabilizatoriai po kapotu ir po masina, bet deja, ju nera... Turbut Lietuvos perekupas juos nulupo, arba danas pries parduodant priglaude juos sau ;)
Gali but tavo tiesa. Neturiu jokiu dokumentu spyruokliu. Tiesiog pamenu, kad pakeitus spyruokles ziurejau pagal kodus, tai prie mano buvusiu spyruokliu kodo rase "for sports suspension". Tuo tarpu su siektiek kitokiu kodu jau zymimos  stock'ines.

bastunas

• Svečias
« Atsakymas #28 Įrašytas: 2010-06-17 00:20 »

Aišku viena, kad nieko neaišku  :angry:  stabilizatoriaus po kapotu tai ir nė kvapo, gal kad TS 2.0  ???
Šiaip tai sportpack'u buvo 3 level'iai
http://www.alfa156.net/fr_index.html?/lowering.html ties The alternatives paskaitykit

PS. man tik indomu ar mano SW Sportpack priekyje nuo padangu iki arku turi but toks pat atstumas kaip ir gale ar didesnis, įtariu kad kažkas kažkur pakeliui į Lietuvą arba keitė spyruokles/amortikus ddėl nusidėvėjimo arba su savom sukeitė mano Alfukės  ???

PS. Britams 156 SW sportpack ėjo su stockine pakaba 100% faltas :-X
O KAIP ITALAI / VOKIEČIAI  ??? ^-^
« Paskutinį kartą keitė: 2010-06-17 00:38 sukūrė bastunas »

Neprisijungęs Disco_V

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29 Įrašytas: 2010-06-17 08:52 »
Sport pack kiek zinau nebutinai turi buti su zemintom/kietintom spyruoklem. Kiek zinau, tai SP yra kaip salono komplektacija, o spyruokles jei ateje is gamyklos, tai gali buti special order. Gali buti kad klystu. Jei taip - tikrai kas nors pataisys.