Autorius Tema: AR musu keliuose daugeja!  (Skaityta 10382 kartus)

Neprisijungęs Malūnsparnis

• Klubo narys
  • Veteranas
  • Įrašai: 1083
    • Žiūrėti profilį
Ats: AR musu keliuose daugeja!
« Atsakymas #10 Įrašytas: 2008-11-03 22:26 »
Man 156 vistiek patinka, o kad jų daug tai ji nuo to man neblogesnė. Šiaip gerai pagalvojus net nežinau ant kokios galėčiau pakeist labai smagi mašina, smagiai valdosi, smagiai traukia, gerai stabdo, nėra salone bereikalingų knopočkų ir navarotų. Keisčiau ,manau ant 156 nuo 2002 metų ir su 2,5 varikliu, gal dar sportwagonas būtų privalumas. Ir man 156 yra tai kas vadinama tikrąja  DRIVER'S CAR.

Pritariu Pauliau. Dabar jei keisciau masina,tai imciau irgi naujesni 156 SW. Tik mane labiau domina naujas selespeed. Aisku ir 2.5 V6 liuks butu. Ir man taip pat 156 nuo to,kad ju daugiau atsirado nesuprastejo. Dauguma galbut susilieja i bendra vaizda,bet yra grupele zmoniu (mes), kurie issiskiriam ne tik pazymetom lipdukais 156-om,bet ir bandymu pazinti sava gatvej. ;) :D  O tai,kad salone nera daugybes knopkiu,svirteliu ir kitokiu galu,tai yra super. Akims maziau pagundu ziuret i panele. :D
Nesiparink, savus mes pažystam iš kart, jau kad tavęs nepažinčiau, jau iš tolo  nors ir persėstum į SW.  :) :) :)
AR 159SW 2,4 JTDm Rosso red
Alfa è una macchina per la gente forte di spirito e debole di testa

Neprisijungęs Dancius

• Veteranas
  • Įrašai: 4409
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11 Įrašytas: 2008-11-03 22:54 »
kas liecia sw as ir neatsisakyciau, jisa man ziauriai geriau ziurisi  nei sedanas ir ju musu keliuose gerokai maziau
AR159 2.0 jtdm Ti

Neprisijungęs gringas

• Veteranas
  • Įrašai: 1531
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12 Įrašytas: 2008-11-03 23:01 »
kas liecia sw as ir neatsisakyciau, jisa man ziauriai geriau ziurisi  nei sedanas ir ju musu keliuose gerokai maziau
O man sw nepatinka, nes man stikla prie Panevezio iskule, bestija! ;)
AR 159 1.9JTDm 2006 biškį pilka
AR 166 2,4JTD 2001 sidabrava
AR 164 2,5TD 1994 juoda

Neprisijungęs Infas

« Atsakymas #13 Įrašytas: 2008-11-03 23:57 »
Vat per lapkricio 1 teko apsukti daug Lietuvos, tai galiu dziugiai pastebeti kad tarp sutiktu masinu AR skaicius jau virsijo Ziguli ir Moskviciu skaiciu. Praeitais metais tarybiniu atgyvenu buvau sutikes daugiau nei alfu. Sutikau 2 AR166 juoda ir sidabrine, AR164 zhalia, AR156 3 sidabrines, visu uz vairo dailioji lytis, AR147 2 sidabrines, AR145(146) 2 vnt.
Va jau pensininkus tai pabodo lenkt. Uzstringi uz kokios ford sieros. Keture matos nulinkus kaip sukirmijes grybas, vaziuoja vos neapsikabines asines linijos. Bet visumoj pravaziavus vos ne 500km. kuro sanaudas rode 5,4l/100km. Nors lenkiant tapke uzspausdavau kaip reikiant.
Tavo kuro sąnaudos užmiestyje - man pasaka, nepasiekiamas dydis, nebend nuokalne vis riedėčiau.... >:( O kad alfų daugėja - džiūgu (geriau naujų daugėtų  ;D ), kartais susidaro įspūdis kad jau patampa golfo pakaitalu lietuvos šaly...  :angry: :angry:
gerbiamas kolega, nepamirskit, kad tamstos masina kaip minimum 50AG galingesne, jei ne 60, o mase 1 prie 1 :) zinant, kad 2,4JTDm motoro kontrukcija ypatingai nepakeista nuo 2,4JTD, tai galia ateina ne vien is efektyvesnio kuro panaudojimo, bet ir is didesnio panaudojimo ;) neimanoma Jums gaut tokiu sanaudu kaip gringo ;)
'81 Alfa Romeo Alfetta
'82 Alfa Romeo Alfetta
'92 Land Rover Range Rover Vogue LSE
'01 Alfa Romeo 166
'04 Alfa Romeo GT
'04 Fiat Multipla
'09 Porsche Cayenne
'13 Alfa Romeo Giulietta

Neprisijungęs Dancius

• Veteranas
  • Įrašai: 4409
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14 Įrašytas: 2008-11-04 04:03 »
 del kuro sanaudu tai yra  geras   svarstytinas dalykas, kaip dvi autentiskos masinos, tik metu skirtumai gali skirtingai kuro naudot, ir visas prikolas tas,kad senesne  suvalgo  vidutinikai 2litrais maziau ? abu variantai 164 viena 93 kita 95 abi su ts  h3 varikliais
AR159 2.0 jtdm Ti

Neprisijungęs SPAIKIS

• Klubo narys
  • Veteranas
  • Įrašai: 1185
  • dovete essere maniac pilotare questo automobile...
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15 Įrašytas: 2008-11-04 08:55 »
"Alfizacija" Lietuvoj tikrai pasistumejus.... Teko per si savaitgali pavazinet, gimines aplankyt, tai net provincijoj buvau nustebintas. Sako: " mano draugas tokia pat 145 TD turejo, dabar 146 benzinine turi" . Kitur sako: "kaimyne irgi 145 nusipirko..." Tai cia ne mieste ! ten kur keliai zvyruoti. Ir zmones sake maloniai nustebinti ju paprasta eksplotacija... Ir as jau ne balta varna pasijauciau  ;D  ;D  ;D
buvo: AR155 1.7TS, AR145QV, AR146 1.6TS
esama: pilkas dyzelis

Neprisijungęs stasius

• Veteranas
  • Įrašai: 1889
  • Vilnius
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16 Įrašytas: 2008-11-04 10:48 »
"Alfizacija" Lietuvoj tikrai pasistumejus.... Teko per si savaitgali pavazinet, gimines aplankyt, tai net provincijoj buvau nustebintas. Sako: " mano draugas tokia pat 145 TD turejo, dabar 146 benzinine turi" . Kitur sako: "kaimyne irgi 145 nusipirko..." Tai cia ne mieste ! ten kur keliai zvyruoti. Ir zmones sake maloniai nustebinti ju paprasta eksplotacija... Ir as jau ne balta varna pasijauciau  ;D  ;D  ;D
greiciau italizacija masiskai paplitus. jau vien kiek fiatu visokiu vazineja. pilna stilo trinasi, nekalbant apie bravo/brava. alfu visu modeliu jau pilna. lanciu daug. jau net ir lybru tenka paskutiniu metu labai nemazai pamatyt, jei lyginant su neseniai buvusia vasara. pas mane kieme vilniuj mes su kaimynu turim po lybra. taip pat lancia kappa cupe. vis maziau zmones bijo italu.
jau greit turbut ir maserati padauges.. nors ten kiek kitoks atevejis. bet auto ispudingi. ghible, quatroporte..  :o
ech :)
buvo:
ar 156 2.4 jtd'99, ar 145 1.9 jtd'99, ar 147 1.6 ts'01, lancia lybra 2.4 jtd'01, ar 147 1.9'03, ar 147 1.9'04, ar 156 sw 1.9'01, ar 156 sw 2.4'03, fiat punto 1.3 mjet'05, fiat grande punto 1.2'06, AR 156 SW 1.8 TS '03, fiat bravo 1.4 tjet'08.
yra:
CRV 2.2'09

Neprisijungęs KLIFF

« Atsakymas #17 Įrašytas: 2008-11-04 11:21 »
greiciau italizacija masiskai paplitus. jau vien kiek fiatu visokiu vazineja. pilna stilo trinasi, nekalbant apie bravo/brava. alfu visu modeliu jau pilna. lanciu daug. jau net ir lybru tenka paskutiniu metu labai nemazai pamatyt, jei lyginant su neseniai buvusia vasara. pas mane kieme vilniuj mes su kaimynu turim po lybra. taip pat lancia kappa cupe. vis maziau zmones bijo italu.
jau greit turbut ir maserati padauges.. nors ten kiek kitoks atevejis. bet auto ispudingi. ghible, quatroporte..  :o
ech :)
Va, Fiat, man labai patinka. Kuo daugiau Fiat, tuo geriau. Tai tikras masinis automobilis. Realiai butent Fiat ir turetu buti pagrindinis viso to italisko produkto koncerto finansinis ramstis ir pelno nesejas, o Lancia ir Alfa daugiau ne komerciniai produktai. Bet cia tik is mano pozicijos. O Alfos nors ir dygsta kaip grybai po lietaus lietuvoje, man alfa yra ta, kuria vairuoja klubietis-forumietis, o i kitas nlb demesi kreipiu. Tsakant, atskira respublika :smilie:
Buvo:146 DEU119 / 146 DOF955 / 155 8V.DH20176 / 156 DJ97142 / 166 NE87491

Veronika

• Svečias
« Atsakymas #18 Įrašytas: 2008-11-08 13:01 »
As irgi pastebejau zenklu Alfu ir Fiatu padaugejima ir del to labai dziaugiuosi - kuo daugiau Alfu tuo geriau ir graziau musu keliuose :masina: Nesuprantu kai kuriu alfistu pasipiktinimo del ju padaugejimo - del to reikia tik dziaugtis.

Neprisijungęs gringas

• Veteranas
  • Įrašai: 1531
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19 Įrašytas: 2008-11-08 13:46 »
As irgi pastebejau zenklu Alfu ir Fiatu padaugejima ir del to labai dziaugiuosi - kuo daugiau Alfu tuo geriau ir graziau musu keliuose :masina: Nesuprantu kai kuriu alfistu pasipiktinimo del ju padaugejimo - del to reikia tik dziaugtis.
Pasipiktinimas visiskai suprantamas, jei zmogus pirkdamas tikejosi vazineti reta isskirtine masina, o gdabar vaziuodamas i parduotuve pieno sutinka dar 3 tokias pat. Man tai nekliudo, as visada dziaugiuosi nkelyje sutikes AR.
AR 159 1.9JTDm 2006 biškį pilka
AR 166 2,4JTD 2001 sidabrava
AR 164 2,5TD 1994 juoda