As ir manau, kad termostatas ir salono filtras. Dar nera ant bagazines tos uzuolaidos. Kadangi langai netamsus, nieko tai galvoju, kad reik nusipirkt ir uzsidet ta "risotke", kad nesimatytu kas bagazineje.Gal zinot kur Kaune jos ieskot?Aciu
Pas mane guli ta "užuolaida". Tik sulūžus. Gal kas schemą jos netyčia turi? Ar detalių? Būtų visai fainai atgaivinti ją.
Del uzuolaidos tai skambinesiu visiem, o jei sunkiai seksis jos ieskot, tai svelniai bandysiu uztamsyt langus gale beja, del termostato tai viskas aisku, o kaip su salono filtu? Kur anas randasi? Kur ji isigyt? Paciam nekiltu sunkumu "namu salygom" ji pasikeist? Cia daug kvailu klausimu, nes tai pirmas mano italiskas automobilis. Pries tai buvau didelis amerikonu megejas ir turetojas
nėra ten jokios schemos - ardai ir žiūri kas yra. jei nesusivinioja tai bus sulūžę tokie plastmasiukai viduj. jei gerai pamenu berods iš dešinės pusės atsukus apdaila turėtų jie būti, nes priešingo pusėj užfiksuoti. ne vieną teko sutvarkyti.va dar šiokia tokia ir instrukcija yra: http://forum.alfa156.net/forum/forum_posts.asp?TID=8156&KW=gpfleming
o kokie atsiliepimai dėl 156 Crosswagon Q4? mane šiek tiek neramina. Dėl Subaru būčiau ramus, bet jos bjaurybės negražios (bent jau 2003-2005 metų) ir benzas. O Alfa Q4 nereali ir dyzelis ))) Į ką reiktų kreipti dėmesį?