Autorius Tema: Olimpiada 2008-Mes laimėsim! Mintys, nuomonės, ispūdžiai.  (Skaityta 181639 kartus)

Neprisijungęs Yara

Ats: Olimpiada 2008-Mes laimėsim! Mintys, nuomonės, ispūdžiai.
« Atsakymas #20 Įrašytas: 2008-08-07 23:47 »
kolega malunsparni, shian pavilniuj (juodasis kelias) vilniuj buvau kavos degalinei ORLEN, ten buvo ir veleveles (14.99lt) jej neklystu ir kitos visokios atributikos, tai turbut visose ORLEN kalonkese bus ju  :smilie:
buvo: VW Jetta 1.8
         AR 156 2.0
yra:   AR 156 1.8

Fuck Google, Ask Me !

Darcikas

• Svečias
« Atsakymas #21 Įrašytas: 2008-08-08 01:02 »
deja turiu tik viena veliavele, o ja pirkau Vilniaus RIMI uz 3 lt rodos :) reikes uzsikabinti jeigu vazinesiu su alfa :)

kuriam cia rimi tokiomis kainomis? as irgi noriu :)

as panevezietis, bet jeigu gerai gaudaus tai ta rimi zirmunu gatvei salia senuku.. ten tikrai labai pigiai nusipirkau,aisku ten paprasta baltu kotu plasmasiniu, be uzrasu, bet kaip daugelis turi, dydis toks pat:) cia buvo pries kelias savaites;)

Balkis

• Svečias
« Atsakymas #22 Įrašytas: 2008-08-08 08:05 »
deja turiu tik viena veliavele, o ja pirkau Vilniaus RIMI uz 3 lt rodos :) reikes uzsikabinti jeigu vazinesiu su alfa :)

kuriam cia rimi tokiomis kainomis? as irgi noriu :)

as panevezietis, bet jeigu gerai gaudaus tai ta rimi zirmunu gatvei salia senuku.. ten tikrai labai pigiai nusipirkau,aisku ten paprasta baltu kotu plasmasiniu, be uzrasu, bet kaip daugelis turi, dydis toks pat:) cia buvo pries kelias savaites;)

leksiu ieskoti po darbo :) dekui

Darcikas

• Svečias
« Atsakymas #23 Įrašytas: 2008-08-08 09:10 »

leksiu ieskoti po darbo :) dekui
[/quote]

na jei visi skundziasi kad jau nebera, tai gali buti kad ir ten nebus, nes tikrai jas graibo, nes labai populiaru.. jos buvo tiesiog metaliniam krepsyje vidury  vaiksciojamu koridoriu :) visai netoli iejus pro iejima i rimi parduotuve:) aisku atejus laikui  kelis kart pabrangsta... nes tada kiap buvo anais metais populiaru, tai  kainos pakilo nuo keliu litu iki 30 lt man rodos... ir tai niekur pirkti nebuvo :)
« Paskutinį kartą keitė: 2008-08-08 09:15 sukūrė Darcikas »

Neprisijungęs Tomikas

• Patyręs
  • Įrašai: 765
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24 Įrašytas: 2008-08-08 10:51 »
na tos veliaveles ant masinu tai man nelabai patinka  ::)

o del medaliu tai Alekna 99% turetu pajamt, tik kurios spalvos dar neaisku ,del krepsininku duok dieve nors i penketuka papult (tik labai nemuskit uz tokius zodzius :)  ).Del kitu prognozuot nedrysciau,nebent irkluotojai dar pasispardytu  :smilie:

Neprisijungęs kitazh

• Patyręs
  • Įrašai: 633
  • For Alfa Romeo!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #25 Įrašytas: 2008-08-08 13:42 »

o del medaliu tai Alekna 99% turetu pajamt, tik kurios spalvos dar neaisku ,del krepsininku duok dieve nors i penketuka papult (tik labai nemuskit uz tokius zodzius :)  ).Del kitu prognozuot nedrysciau,nebent irkluotojai dar pasispardytu  :smilie:

Kodėl nepatinka? :)
Beje dar Vyšniauskas manau gerai pasirodys  :star: :)
Buvo: '95 BMW 316i Compact / 75 kW
Buvo: '99 Alfa Romeo 156 1.8 Twin Spark / 106 kW
Yra: '06 Toyota Corolla Verso 2.2 D4D / 100kW

Darcikas

• Svečias
« Atsakymas #26 Įrašytas: 2008-08-08 14:27 »
na ka tuoj atidarymas...reikes paziuret ne ka veikiu :)

Neprisijungęs Tomikas

• Patyręs
  • Įrašai: 765
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27 Įrašytas: 2008-08-08 14:37 »

kad taip is tavo lupu dievuliui i ausi :)

o del veliaveliu kodel pvz per valstybines sventes nieks su jomis nevazineja???  kaskaip man juokingai atrodo kad krepsinis svarbiau nei  vasario 16 ar kitos valstybines sventes

Neprisijungęs kitazh

• Patyręs
  • For Alfa Romeo!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28 Įrašytas: 2008-08-08 15:06 »

kad taip is tavo lupu dievuliui i ausi :)

o del veliaveliu kodel pvz per valstybines sventes nieks su jomis nevazineja???  kaskaip man juokingai atrodo kad krepsinis svarbiau nei  vasario 16 ar kitos valstybines sventes

Dar lietuviai neįpratę su jomis važinėt per kitas svarbias dienas  :) Bet tikrai pamatyt galima ne tik per olimpiadą  :)
Kai lieka diena iki kokios valstybinės šventės reikia paplatint po forumus ar dar kur nors kad užsidedam vėliavėles ir taip po truputį įsivažiuos  :) Reik sukurt temą "Dienos su vėlėvėm" ten surašytumėme dienas per kurias visi Alfistai užsidėtų jas  :D
Šiandien ir aš nusipirkau, prieš mane stovėjo kokie 5 žmonės ir visi vėliavėlias pirko  :lol: Sakau jau man turbūt neliko  :lol:

« Paskutinį kartą keitė: 2008-08-08 15:08 sukūrė kitazh »

Neprisijungęs kitazh

• Patyręs
  • For Alfa Romeo!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29 Įrašytas: 2008-08-08 15:06 »
<delete>

Netyčia double-post gavosi  :-\